Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Παρακαλώ διαβάστε την περιγραφή. Ευχαριστώ :)

Ευχαριστούμε για όλη τη σειρά! Πάντως με το link να είναι διαθέσιμο στο φόρουμ, δεν θα εκπλαγώ να εμφανιστεί και κανένας εκτός γκρουπ...

Ευχαριστούμε για όλη τη σειρά! Πάντως με το link να είναι διαθέσιμο στο φόρουμ, δεν θα εκπλαγώ να εμφανιστεί και κανένας εκτός γκρουπ...

Για το συγκεκριμένο δεν έχω πρόβλημα να συμμετάσχει οποισδήποτε από το forum.

Έχω δώσει το link και σε συγκεκριμένους, εκτός των δύο groups, αλλά ξέρω ποιοι είναι ;)

signature.png

[MENTION=14830]tazerom[/MENTION] τους έχεις εξολοθρέυσει όλους ρε παιδί :clap: καλά πιστολίδια σου εύχομαι !

Παρακαλώ διαβάστε την περιγραφή. Ευχαριστώ :)

signature.png

Τα δύο Takedown: Red Sabre σε Ελληνικά χέρια :banging:

[MENTION=22279]acct[/MENTION] και [MENTION=234]overclocked[/MENTION] έρχονται μέσω Steam.

Μαρκάρετε με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ :)

το Poll έληξε και με βάση το τί ψηφίσατε επιλέχθηκε το game,στην προκειμένη περίπτωση διάλεξα το master thief edition,μιας και η διαφορά στην τιμή ήταν αστεία

καλή επιτυχία σε όλο το group με ακόμα έναν πολύ δυνατό τίτλο

signature.png

Ενταξει ειμαι γκαντεμης χαχα

post-1146-1416077913,2044_thumb.jpg

Ρε παιδια μια ερωτηση κλειδια Origin μπορουμε να δωσουμε?

Στο SG όχι. Αν θέλεις να κάνεις καμιά κλήρωση, random.org. Αν προτιμάς κουίζ, itstoohard.com.

Οκ

Εχω ενα BATTLEFIELD 3 key για origin...οσοι το θελουν καντε like και θα κανω μια κληρωση την Κυριακη που μας ερχεται.

signature.png

O [MENTION=616]Shaman[/MENTION] θα ταξιδέψει στο διάστημα :)

Στείλε μου PM στο Steam chat για να στο στείλω.

Τα δώρα δε σταματούν ποτέ. :p

Το είχα ξαναβάλει παλιότερα, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Δεν κάνει κακό να δοκιμάσω άλλη μία φορά.

signature.png

Και μια έκπληξη.

signature.png

Όποιος είναι από Αθήνα, ή έχει γνωστό από Αθήνα, μπορεί να περάσει να του δώσω και το κουτί του. :p

Άσχετο, απο το group γιατί με κάνατε kick?

fumantsu

Μήπως με παρέσυρε το ρέμα;

το Poll έληξε και με βάση το τί ψηφίσατε επιλέχθηκε το game,στην προκειμένη περίπτωση διάλεξα το master thief edition,μιας και η διαφορά στην τιμή ήταν αστεία

καλή επιτυχία σε όλο το group με ακόμα έναν πολύ δυνατό τίτλο

signature.png

gratz [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] :jump:

[MENTION=22342]minast[/MENTION] PM στο Steam όταν βρεθείς online, να στο στείλω :)

Έχουμε λίγο κακό συγχρονισμό, θα σε πετύχω όμως :-)

Mobile

Έχουμε λίγο κακό συγχρονισμό, θα σε πετύχω όμως :-)

Mobile

Μην αγχώνεσαι. Το δώρο σου σε περιμένει :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.