Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Χωρίς να θέλω να επηρρεάσω κόσμο, δεν βρίσκω λόγο να ψηφίζετε οτιδήποτε πέρα από το pre-order του Thief. To Metro Last Light θα είανι αρκετά φθηνό πολύ σύντομα!

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Τα κρατούσα σαν "μεγάλο" giveaway για όταν έφτανα τα 10.000, αλλά αφού έγιναν bundle τα δίνω πρόωρα, με αφορμή τη γιορτή μου :). Τα κλειδιά είναι από amazon.

signature.png

Υπάρχει και ένα Arkham Asylum, στο οποίο μπορούν να μπουν όλοι οι ενεργοί χρήστες του TheLab. Δεν θα το ποστάρω εδώ, μπορείτε να το μοιραστείτε μεταξύ σας ή να μου το ζητήσετε σε pm. Εάν ο νικήτής είναι άσχετος, θα ξανακάνω κλήρωση.

Και τα δύο λήγουν Κυριακή στις 12:00.

Χωρίς να θέλω να επηρρεάσω κόσμο, δεν βρίσκω λόγο να ψηφίζετε οτιδήποτε πέρα από το pre-order του Thief. To Metro Last Light θα είανι αρκετά φθηνό πολύ σύντομα!

Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω επιχειρηματική αντίληψη στην θεώρηση των παιχνιδιών... Δε με πιάνουν κορόιδο, αλλά σίγουρα δεν εκμεταλλεύομαι και βέλτιστα τις αυξομειώσεις τιμών και τα διαθέσιμα κανάλια διανομής (κλασικό παράδειγμα τα "bundle" batman που αγόρασα από amazon :p)

Κοινώς, ψήφισα το Payday 2, επειδή είναι το παιχνίδι που θα είχα περισσότερη διάθεση να παίξω :).

(sorry for double post)

το Poll έληξε και με βάση το τί ψηφίσατε επιλέχθηκε το game,στην προκειμένη περίπτωση διάλεξα το master thief edition,μιας και η διαφορά στην τιμή ήταν αστεία

καλή επιτυχία σε όλο το group με ακόμα έναν πολύ δυνατό τίτλο

signature.png

post-134-1416077895,4315_thumb.jpg

θειο Grimlock (δεν εχεις μαλλον το ιδιο nick με το lab και δεν "βγαινει" το mention) εσταλη mail με το F3AR :)

To πρωτο μου double post :p

[MENTION=103]hurin[/MENTION] (μαλλον)

Τσιμπα κι εσυ το LOTR σου απο το mail :)

To πρωτο μου double post :p

[MENTION=103]hurin[/MENTION] (μαλλον)

Τσιμπα κι εσυ το LOTR σου απο το mail :)

Thanks bro! Πάνω που έψαχνα παιχνιδάκι γιατί είχα ξεμείνει!:happy2:

Καλησπέρα παιδιά. Αν και μέλος μερικά χρόνια εδώ, δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός στη συμμετοχή μέσω μηνυμάτων, αλλά επισκέπτομαι συχνά το site για browsing και ενημέρωση. Εσχάτως addicted πάλι στο gaming και όσο με αφήνουν οι λοιπές υποχρεώσεις μου, έχω επαναδραστηριοποιηθεί και στο steam (προς το παρόν περισσότερο στον εμπλουτισμό της συλλογής και λιγότερο σε αυτό καθ'αυτό το gaming). Μέσα σε όλα αυτά επισκέφθηκα και το παρόν νήμα και το θεωρώ ως μια καλή ευκαιρία για sharing των επιπλέον παιχνιδιών που αποκτώ. Έχω διαβάσει τις προϋποθέσεις για το invitation και παραθέτω τα στοιχεία μου ώστε μελλοντικά να ληφθούν υπόψη. Μέχρι τότε συνεχίστε την καλή δουλειά στο νήμα όπως και σε όλο το site.

Steam profile

Steamgifts profile

Steamrep

Εγγυωμαι κι εγω για την κοπελα! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.