Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Γιατί να μην το κάνουμε με vote με υποψηφιους προς αποχώρηση!.....:hang2:

Υποθέτω εννοείς να θέσουμε θέμα παραμονής και για άλλους εκτός των "μη ενεργών στο thelab.gr";

Υποθέτω εννοείς να θέσουμε θέμα παραμονής και για άλλους εκτός των "μη ενεργών στο thelab.gr";

όχι .....το Post ειχε χιουμοριστική διάθεση, δλδ να βγουν τα ονοματα των προς διαγραφή και μέσω poll να αποφασίσουμε ποιοι θα φύγουν.......αλλά ο γραπτός λόγος δεν είναι πάντα αρκετός!:hmm:

όχι .....το Post ειχε χιουμοριστική διάθεση, δλδ να βγουν τα ονοματα των προς διαγραφή και μέσω poll να αποφασίσουμε ποιοι θα φύγουν.......αλλά ο γραπτός λόγος δεν είναι πάντα αρκετός!:hmm:

πάμε ventrilo? :hehe:

Μα δε νομίζω να χρειάζεται συζήτηση στο ποια μέλη δεν είναι πλέον ενεργά στο TheLab.gr

Δε μιλάω για ανενεργούς στο SteamGifts group, αλλά εδώ στο forum του Λάμπη γενικότερα.

Μα δε νομίζω να χρειάζεται συζήτηση στο ποια μέλη δεν είναι πλέον ενεργά στο TheLab.gr

Δε μιλάω για ανενεργούς στο SteamGifts group, αλλά εδώ στο forum του Λάμπη γενικότερα.

Νομίζω το έλεγε εντελώς για πλάκα - απλώς και μόνο επειδή οποιαδήποτε αποχώρηση φέρνει συνειρμούς τηλεριάλιτι...

Κοινώς, nothing to see here, move on :)

Καλημέρα.

το πόσταρα και στο official group ως discussion

Steam Gifts

καλή σας τύχη

(Sorry δεν ξέρω πώς το κάνετε να φαίνεται έτσι με την κορδελίτσα ????? )

Καλημέρα, ευχαριστούμε για το δωράκι. Όταν δημιουργείς μια κλήρωση, δίπλα στις επιλογές entries, comments, stats έχει και μια 4η: signature. Από εκεί μπορείς να αντιγράψεις έτοιμο τον κώδικα που χρειάζεσαι και να τον επικολλήσεις εδώ. Έχε υπόψη ότι στο The Lab Official υπάρχουν και αρκετοί άσχετοι, οπότε ίσως να είναι καλύτερα να μη βάλεις την εικόνα, μπας και τους ξεφύγει! :p

Miltos ( Ison ) κάνε σε παρακαλώ ενημέρωση ότι έλαβες το δωράκι ( forced ) από steamgifts για να λάβω και εγώ με την σειρά μου το value

σε ευχαριστώ !

Επειδή ζήλεψα από το φίλο Silender, ορίστε και το δικό μου μικρό contribution προς όλα τα μέλη του forum μας

signature.png

Καλή τύχη!

ευχαριστουμε [MENTION=11861]Nikos1071[/MENTION] να εισαι καλα!

μακαρι να ειχα και εγω κατι να δωσω προς ολους

με την πρωτη ευκαιρια ''χρηματα'' θα μοιραστω κατι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.