Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Και τα δυο παιχνιδακια κατεληξαν στον sardanapal([MENTION=22279]acct[/MENTION] ??)..

Τα παιχνιδακια εσταλησαν ηδη..

Enjoy them!!!

Ευχαριστώ πολύ! Έσκασαν και τα 2 mail στο κινητό νωρίτερα και πριν κοιτάξω στο SG ειλικρινά νόμιζα ότι τουλάχιστον το ένα από τα δύο ήταν κατά λάθος! :) Received and marked.

Σταματήστε ωρε τα giveaways να μπορέσω να πάρω κι εγώ μέρος σε κάποια φάση :p :X:

Ευχαριστώ πολύ! Έσκασαν και τα 2 mail στο κινητό νωρίτερα και πριν κοιτάξω στο SG ειλικρινά νόμιζα ότι τουλάχιστον το ένα από τα δύο ήταν κατά λάθος! :) Received and marked.

Πώς έκανες να σου έρχεται μήνυμα στο κινητό;

Ήταν Steam gifts. Όταν σταλούν μέσω Steam, πηγαίνει e-mail και στο συνδεδεμένο λογαριασμό. Το ίδιο και αν είχαν σταλεί με το e-mail που είναι καταχωρημένο στο SG.

Και να σκεφτείς ότι πριν ποστάρω άλλαξα το "μηνύματα στο κινητό" σε "mail στο κινητό" για να μη μπερδέψω κανέναν. :)

Το SG θέλει να να κάνει sync, κι ενώ έχω κάνει το προφίλ μου...τέρμα δημόσιο, επιμένει να γράφει:

"Please switch to a public Steam profile for a second to update your account."

Κάποιος αποφάσισε να δοκιμάσει τον βαθύ σεβασμό μου προς τα Θεία και τη μητρότητα.

Το SG θέλει να να κάνει sync, κι ενώ έχω κάνει το προφίλ μου...τέρμα δημόσιο, επιμένει να γράφει:

"Please switch to a public Steam profile for a second to update your account."

Κάποιος αποφάσισε να δοκιμάσει τον βαθύ σεβασμό μου προς τα Θεία και τη μητρότητα.

Επειδή σε ταλαιπωρεί άδικα, το Steamgifts για να επανορθώσει σου στέλνει δωράκι

Steam Gifts

FTL Winner, [MENTION=616]Shaman[/MENTION]

Επειδή σε ταλαιπωρεί άδικα, το Steamgifts για να επανορθώσει σου στέλνει δωράκι

Steam Gifts

FTL Winner, [MENTION=616]Shaman[/MENTION]

Thanks!!! Received! :)

Τρελό κόλλημα το συγκεκριμένο - ε, [MENTION=3623]EraserheadX[/MENTION]?! :whistling

Aκόμα δεν έχω καταλάβει πως δουλευει το concept. Διάβασα το πρώτο ποστ του OP αλλα παλι δεν εβγαλα άκρη.

Με ρωτάει το Steam αν ειμαι μέλος του thelab να κανω sign in.

Κάνω και μετα;

Θέλω καποιο invite τελικα;

Επίσης για να κάνεις Giveaway θα πρεπει το παιχνιδι να ειναι σε inventory list. Κάποιοι απο εσας που τα παίζατε που σημαίνει οτι ειναι στο librady, πως μπορείτε να τα κάνετε giveaway?

Aκόμα δεν έχω καταλάβει πως δουλευει το concept. Διάβασα το πρώτο ποστ του OP αλλα παλι δεν εβγαλα άκρη.

Με ρωτάει το Steam αν ειμαι μέλος του thelab να κανω sign in.

Κάνω και μετα;

Θέλω καποιο invite τελικα;

Επίσης για να κάνεις Giveaway θα πρεπει το παιχνιδι να ειναι σε inventory list. Κάποιοι απο εσας που τα παίζατε που σημαίνει οτι ειναι στο librady, πως μπορείτε να τα κάνετε giveaway?

Δεν έχει άμεση σχέση ο Ατμός. Όλα σχεδόν γίνονται εδώ

Η ομάδα μας είναι TheLab.gr@SG και όχι σκέτο TheLab.gr

Πρόσκληση θέλει γιατί είναι ιδιωτική ομάδα. Για να λάβεις πρόσκληση πρέπει να σε προτείνουν 4-5 από τα μέλη που συχνάζουν εδώ. Λεπτομέρειες 5-10 σελίδες πριν (συγνώμη που δεν παραθέτω σύνδεσμο).

Όσα παιχνίδια είναι στη συλλογή δεν χαρίζονται. Προφανώς ο δωρητής έχει δεύτερο αντίτυπο του παιχνιδιού που χαρίζει. Το παιχνίδι που χαρίζεται δεν έχει σημασία αν είναι δώρο μέσα από τον Ατμό ή ένα αχρησιμοποίητο κλειδί αγορασμένο από οπουδήποτε και όχι μόνο μέσω Ατμού.

[MENTION=29575]Vagosman[/MENTION]

Όπως είπε κι ο Makam παραπάνω, πήγαινε πρώτα στο Win Steam Gifts or Create a Giveaway for Your Gaming Community και κάνε sign-in through Steam. Χρειάζεται να έχεις στο λογαριασμό σου στο Steam μερικά παιχνίδια για να αποτρέπει καταχρήσεις απο λογαριασμούς με μικρή αξία.

Αφού εγγραφείς, διάβασε το FAQ του Steamgifts για να καταλάβεις πώς δουλεύει. Μπες σε μερικές ανοιχτές κληρώσεις. Αφού το συνηθίσεις λίγο, μπορείς να σκεφτείς να προσφέρεις κι εσύ κάτι, αλλά μη βαρεθείς να διαβάσεις τους κανόνες πρώτα. Αν έχεις απορίες, εδώ είμαστε.

Αν είναι όλα εντάξει μέχρι αυτό το σημείο, μας βάζεις συνδέσμους από τους λογαριασμούς σου στο Steam και στο Steamgifts για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν είσαι ανακατεμένος με τίποτα περίεργο και αν συμφωνούν αρκετά μέλη, μπαίνεις και στο στενότερο κύκλο του TheLab.gr@SG.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.