Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Το ειδα το παιχνιδι, μαλιστα σχολιασα κιολας. Αλλα δε προκειται να το παιξω, γι'αυτο δε συμμετεχω.

Αν δε μπει κανενας ακομη μεχρι τη ληξη, θα μπω για να παρει ο minast την αξια του.

Αυτο τωρα πως το κανες?!! :blink::o

Μην αγχώνεσαι για εμένα, ούτως ή άλλως σαν bundle μετράει. Κι εγώ το έχω παίξει λιγότερο απ' όσο θα ήθελα, αλλά ειδικά αν σου αρέσει λίγο το W40k σύμπαν έχει την πλάκα του.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Άμα θέλετε να μπω να πάρει ο φίλος τους πόντους και άμα το κερδίσω το δίνω σε όποιον πραγματικά το θέλει εμένα δε με νοιάζει τόσο ίσως το παίξω κάποια στιγμή αλλά ας το πάρει άλλος :-)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Άμα θέλετε να μπω να πάρει ο φίλος τους πόντους και άμα το κερδίσω το δίνω σε όποιον πραγματικά το θέλει εμένα δε με νοιάζει τόσο ίσως το παίξω κάποια στιγμή αλλά ας το πάρει άλλος :-)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Τα παιχνίδια που κερδίζεις στο SG πρέπει να τα ενεργοποιείς στο account σου.

Παίδες, τα παιχνίδια δίνονται για αυτούς που τα παίρνουν, όχι για αυτούς που τα δίνουν. Η μόνη μου ανησυχία ήταν μήπως κάποιος το ήθελε και δεν είχε μπει :)

edit: Ο μουσιού [MENTION=234]overclocked[/MENTION] διέψευσε τα προγνωστικά, έσπασε το αρνητικό σερί του και κέρδισε με το αστρονομικά χαμηλό ποσοστό του 100%. Gift sent @ teh mail. Check spam, mark as received κλπ :)

επειδη δεν ειμαι στην ομαδα του SG στο the lab αλλα θελω να μπω :p

το δινω ετσι...

BNJQ-HCKU-UNRZ-DBUZ

οποιος προλαβε!!!!

Δεν ξέρω τι δοκίμασες εσύ, πάντως αυτό το κλειδί είναι Invalid :p

(όχι χρησιμοποιημένο - duplicate)

Δεν ξέρω τι δοκίμασες εσύ, πάντως αυτό το κλειδί είναι Invalid :p

(όχι χρησιμοποιημένο - duplicate)

αυτό δεν βγάζει αν το έχουν χρησιμοποιείσει ;

1. Invalid: Λάθος κλειδί

2. Duplicate: Έχει ήδη ενεργοποιηθεί από άλλον

3. Already owned: Σωστό κλειδί, αλλά δεν ξέρεις αν έχει χρησιμοποιηθεί, αφού ήδη έχεις το παιχνίδι

επειδη δεν ειμαι στην ομαδα του SG στο the lab αλλα θελω να μπω :p

το δινω ετσι...

BNJQ-HCKU-UNRZ-DBUZ

οποιος προλαβε!!!!

θελει δικο του τροπο για δοκιμαστε και πειτε μου αν δουλεψε

To redeem:

1. Go to this dedicated page at Bundle Stars

2. Click the button 'Click here to get your free game'

3. Enter your unique code into the discount box on the checkout page.

4. Press 'Save' and then 'Checkout'

5. Complete the process to receive your Steam key - if you're not sure how to use this please visit our help section.

4. Enjoy! If you like this game support the developer by buying Anomaly 2.

Το καλύτερο που έχω κερδίσει και πρώτο μέχρι στιγμής είναι το Just Cause 2 (~3200 συμμετοχές), αλλά έδιναν 3 copies. :innocent:

Ενα μινι comeback στην ομαδα μετα απο ενα διαστημα απουσιας απο τα δρωμενα...

Enjoy!!!

signature.png

signature.png

Και τα δυο παιχνιδακια κατεληξαν στον sardanapal([MENTION=22279]acct[/MENTION] ??)..

Τα παιχνιδακια εσταλησαν ηδη..

Enjoy them!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.