Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]

σε παρακαλώ ή μίλα μου κάποια στιγμή στο Steam ή ξαναδες το e-mail σου. Σε έχω αναζητήσει αρκετές φορές για να σου δώσω το παιχνίδι σου. Είναι λίγο παράλογο να το κάνεις mark not received... Αν έχω κάνει λάθος και ο OldboyGR είναι κάποιος άλλος, παρακαλώ πείτε μου.

winner-sign.jpg

Τας ευχαριστίας μας δια τα κερδισμένα παίγνια κε [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] :)

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές. Παρακαλώ όταν με πετύχουν online στο Steam να μου μιλήσουν.

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]

σε παρακαλώ ή μίλα μου κάποια στιγμή στο Steam ή ξαναδες το e-mail σου. Σε έχω αναζητήσει αρκετές φορές για να σου δώσω το παιχνίδι σου. Είναι λίγο παράλογο να το κάνεις mark not received... Αν έχω κάνει λάθος και ο OldboyGR είναι κάποιος άλλος, παρακαλώ πείτε μου.

Απ' ότι έχω καταλάβει το δώρο είναι gift, οπότε αρκεί να τον κάνεις friend και να το στείλεις, δεν είναι ανάγκη να τον πετύχεις γιατί αν είναι να περιμένεις αυτό σώθηκες... :p

Για την ιστορία, τον έχω κάνει και invite στο Steam και "Send my gift directly through Steam". Θα κάνω ακόμα λίγη υπομονή...

Μετά από καιρό, είπα να πάρω κι εγώ 3-4 μέρες πριν, μερικά παιχνίδια από το steam και λέω να μπω στο groupάκι. Ισχύει ακόμη το invite only, έτσι;

Και μια ερώτηση. Μπορεί να μην έχω συμπληρώσει ακόμη τα 100€ που θέλει το steam gifts, αλλά το θέμα είναι πως συνεχίζει να βλέπει το balance μηδενικό. What gives?

Μετά από καιρό, είπα να πάρω κι εγώ 3-4 μέρες πριν, μερικά παιχνίδια από το steam και λέω να μπω στο groupάκι. Ισχύει ακόμη το invite only, έτσι;

Και μια ερώτηση. Μπορεί να μην έχω συμπληρώσει ακόμη τα 100€ που θέλει το steam gifts, αλλά το θέμα είναι πως συνεχίζει να βλέπει το balance μηδενικό. What gives?

Στο SG πολλά παιχνίδια δεν υπολογίζονται στη συνολική αξία του λογαριασμού, γιατί ήταν κάποια στιγμή διαθέσιμα δωρεάν. Πάντως, μοιάζει δύσκολο να είσαι κολλημένος στο $0 εξαιτίας αυτών. Θες να βάλεις ένα λινκ στο λογαριασμό σου στο Steam, μήπως μπορέσουμε να καταλάβουμε γιατί σου εμφανίζει μηδενική αξία;

arkanovios @ steam

Δυο παιχνιδάκια έχω πάρει όλο κι όλο, σε προσφορά. Πολύ πιθανό να ισχύει αυτό που λες. Αρχές του μήνα που θα πληρωθούμε έχω να επιλέξω από 2-3 "μεγάλα" παιχνίδια, θα δω αν αλλάξει κάτι τότε :)

Επίσης, για κάποιο λόγο τριγυρίζει το σκουλήκι της αμφιβολίας και μου λέει: Έκανες μ@λ@κί@, έκανες μ@λ@κί@!!!

Μήπως πρέπει απλά να κάνεις sync το account σου;

Νομίζω πως το έχω κάνει ήδη, αλλά όπως και να ΄χει για να μην spamάρω το thread, θα βρω κάπως την άκρη και θα επανέλθω :)

[MENTION=17242]apostolis159[/MENTION] δεν ξέρω που έχεις εξαφανιστεί, αλλά ούτε το friend request μου δεν έχεις δεχθεί για να πάρεις το δώρο σου...

[MENTION=17242]apostolis159[/MENTION] δεν ξέρω που έχεις εξαφανιστεί, αλλά ούτε το friend request μου δεν έχεις δεχθεί για να πάρεις το δώρο σου...

Δεν είχα ανοίξει καθόλου Steam/Steamgifts τις τελευταίες μέρες και δεν το ξερα. Σε έκανα accept μόλις. :T:

Ξεκινάω ξεκαθάρισμα σιγά-σιγά. Ψηφίστε αν θέλετε κάποια από τα παιχνιδάκια αυτής της δόσης. Ανάλογα με τη ζήτηση, ενδέχεται να τα δώσω απευθείας ή σε κανένα chat, αλλιώς giveaway για να μην παρεξηγηθεί κανείς.

Bundle games

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.