Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

να κανω αλλη μια noob question :) μπορω να παρω απο τα trades game κ να το κανω gift ετσι? κ το game που κερδιζει καποιος γινονται ολα αυτοματα η εγω πρεπει να το δωσω? :p

Ή εγώ ή ο άστρο καταλάβαμε διαφορετικά την ερώτησή σου...

Ας αρχίσουμε από τα προφανή: Όποιο παιχνίδι έχεις στην κατοχή σου που δεν έχεις προσθέσει στη steam library, μπορείς να το χαρίσεις στο SG. (είτε είναι σειριακός αριθμός, είτε στο inventory). Δυστυχώς δεν γίνεται αυτόματα, πρέπει να στείλεις mail / gift / κάνεις trade με τον νικητή.

Εξαίρεση αποτελούν μόνο τα παιχνίδια που κέρδισες από το SG, που είσαι υποχρεωμένος να τα ενεργοποιήσεις στον λογαριασμό σου εντός λίγων ημερών.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

signature.png

TF2 Outpost / Home απο εδω λεω με κλειδια αν παρω κατι κ το εχω στο Inventory μου

Εκεί μόνο TF2 items δεν παίρνεις; TF2 items δεν μπορείς να δώσεις στο SteamGifts. Αν έχεις ένα παιχνίδι στο inventory σου τότε προφανώς μπορείς να το δώσεις στο SteamGifts αρκεί να υπάρχει στη λίστα...

οχι τα παντα υπαρχουν εκει πανε στο search ολα τα games ειναι εκει TF2 Outpost / Trade παραδειγμα

Ok, το σημαντικό είναι να έχεις το παιχνίδι στο δικό σου Steam inventory. Αν ναι, σημαίνει ότι μπορείς να το στείλεις σε όποιον θες και άρα και στον νικητή του giveaway σου ;)

Εγώ να προτείνω κάτι επιπλέον; Όπως συνέστησα και στα παιδιά που πρόσφατα μπήκαν στο γκρουπ, ρίξε μια ματιά στο:

FAQ/Rules and Guidelines

Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει λίγο, αλλα τα ουσιαστικά (τι επιτρέπεται και τι όχι στο SG) σε γενικές γραμμές ισχύουν.

Τα πιο σημαντικά:

Base Rules:

Please submit any support requests in the Support Forum. The forum is not used to receive support from the mods or admin.

Don't enter for games you already own.

Do not ask for any sort of payment/exchange in order to enter a giveaway. This applies to group rules as well.

Do not link to any referral programs.

Don't trade, sell, resubmit, or give away games you win.

Do not link or distribute private giveaway URL's unless expressly asked to do so by the giveaway's creator.

Winnings must be redeemed on the winning account.

Begging in the community will not be tolerated.

Only one SG account allowed per person. Please do not share accounts.

Try to be active in the forum/chat.

Do not call out submitters in giveaways. Please click the report button or submit a ticket, do not comment on the giveaway claiming the giveaway to be fake.

Please avoid using NSFW or offensive avatars. Avatars are not synced with the "Sync" feature of SteamGifts, it happens automatically.

Giveaways:

The submitter and winner(s) of the giveaway have seven (7) days to complete the gifting process. This includes the activation of the gift on the Steam account of the winner.

Please note you cannot gift games from your Steam library. They are permanently attached to your account and not giftable.

Do not misrepresent the title being given away.

Extraneous/special rules for giveaways require moderator approval. Public giveaways cannot have any special rules. Would you like to know more?

Please do not offer trades in the description of your giveaways.

All games must be Steam-redeemable.

Do not submit what we consider exploited CD-keys without proof of purchase. These are listed below.

Do not submit CD-keys that have regional restrictions, or those that require VPN activation or methods to bypass regional restrictions.

Do not submit guest passes, coupons, beta keys, or in-game items from games such as Team Fortress 2.

Do not submit Steam or online game accounts (EVE, RIFT, etc).

Do not submit coupons or special Steam items, such as coal.

Only enter for DLC if you have the required base game.

You must redeem the game on the account you entered with, and may not trade it to others.

[MENTION=22342]minast[/MENTION] έχεις mail ;)

Επίσης έχεις ξεφύγει πρώτος στην λίστα!

Όλα τα καταγράφεις και όλα τα παρακολουθείς, ε; :p

Όλα τα καταγράφεις και όλα τα παρακολουθείς, ε; :p

Αν δεν ανανέωνα τη λίστα τακτικά, μετά θα μου ήταν αδύνατο να τη συμμαζέψω... ;)

[MENTION=22342]minast[/MENTION] έχεις mail ;)

Επίσης έχεις ξεφύγει πρώτος στην λίστα!

Ευχαριστώ παίδες!

Σιγά τα ωά, απλά έκλεισα λίγο την ψαλίδα Estimated / Won :D

Τα δύο τελευταία τα χάρηκα, είναι παιχνιδάκια που τα ήθελα πολύ - εν αναμονή του Πάσχατος δια να entry-fish-o :p

Αν δεν ανανέωνα τη λίστα τακτικά, μετά θα μου ήταν αδύνατο να τη συμμαζέψω... ;)

περισσότεροι δεν είμαστε από 37? κανα δυό που έχω στείλει δώρο σίγουρα δεν τους βλέπω μέσα.

Στο γκρουπ είμαστε 50, αλλά αρκετοί ανενεργοί. Προσωπικά συμπεριλαμβάνω στις λίστες μου μόνο όσους έχουν κερδίσει ή δωρίσει κάτι, αλλά και πάλι υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγει κάποιος.

Από την άλλη, παίζει ρόλο και το πώς φιλτράρεις. Πχ ο τραγικός μετράει μόνο τα group giveaways, εγώ υπολογίζω και τα private/cross-group στη δική μου λίστα.

Ηθικόν δίδαγμα: keep your own lists. :)

περισσότεροι δεν είμαστε από 37? κανα δυό που έχω στείλει δώρο σίγουρα δεν τους βλέπω μέσα.

Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, μπορεί όντως να έχω ξεχάσει κάτι. Απλά όπως είπε ο acct, συμπεριλαμβάνω μόνο TheLab@SG exclusive/forum exclusive giveaways. Αλλιώς και εγώ δεν θα ήμουν μόνο στα 20+ created ;)

Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, μπορεί όντως να έχω ξεχάσει κάτι. Απλά όπως είπε ο acct, συμπεριλαμβάνω μόνο TheLab@SG exclusive/forum exclusive giveaways. Αλλιώς και εγώ δεν θα ήμουν μόνο στα 20+ created ;)

από ότι βλέπω μονο ενας ειναι τελικα. ο AgentCain

Τα παρακάτω είναι μια μικρή προσφορά για τα μέλη του group,

με την ευκαιρία των γενεθλίων μου στις 14 Απριλίου.

Σε κάποια από αυτά υπάρχουν κανόνες, που θα ήθελα να σεβαστείτε.

Ελπίζω να έχετε όλοι συγχρονισμένους τους λογαριασμούς σας με το StemaGifts, και είδικά τα e-mails σας,

ώστε να μην σας ψάχνω.

Τα 3 πρώτα είναι σε μορφή gift, και τα 3 τελευταία σε μορφή κωδικού από το Amazon.

Καλή τύχη σε όλους :D

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Τα βιζματα πιάσανε τόπο :p ο παλιός ειναι αλλιώς :p astro για δες σου ήρθε ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.