Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

μια ερωτηση μηπως ξέρετε παιδιά

όπως είπα το το Crazy Machines 1.5 το κέρδισε ο stolis (steam nickname)

εχω στειλει email αλλα δεν εχει απαντήσει. τον έκανα invite στο steam και βλέπω ότι έχει να μπει πάνω απο μήνα!! φυσικα δεν εχει γινει mark ως received στο steamgifts... τι να κανω?

Θα περιμένεις 7 ημέρες και αν δεν απαντήσει στέλνεις screenshot στο support του SG με το email και ζητάς re-roll

Αλλά θα απαντήσει... :p

το φανταζομαι... απλα μου εκανε εντυπωση το οτι εχει τοσο καιρο να μπει στο steam... anyway. αναμενω

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (#2)!

Μετά από επίπονες προσπάθειες και άλλα κόλπα του tragikos, κατάφερα να ξαναμπώ στο group.

Πάμε πάλι :

signature.png

Για να γιορτάσουμε τα αυριανά γενέθλια του μελλοντικου κατόχου του steam account όριστε μια ευγενική χορηγία!

εμπρός του LAB παιδιά!

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (#2)!

Μετά από επίπονες προσπάθειες και άλλα κόλπα του tragikos, κατάφερα να ξαναμπώ στο group.

Αν αντηλλάγησαν σεξουαλικές χάρες, καλύτερα να μην ξέρουμε! Καλή τύχη με το Bastion, γιατί οι περισσότεροι το έχουν και οι ώρες είναι λίγες.

Αν αντηλλάγησαν σεξουαλικές χάρες, καλύτερα να μην ξέρουμε! Καλή τύχη με το Bastion, γιατί οι περισσότεροι το έχουν και οι ώρες είναι λίγες.

Χαχαχα, αυτά γινόντουσαν στο Sing-Sing. Εδώ ήταν καθαρά τα πράγματα. :p

Εκεί που λέει "Comment Entries Stats" σε εσένα έχει και ένα ακόμα που λέει signature. Από εκεί παίρνεις τον κώδικα και τον βάζεις εδώ.

ευχαριστω [MENTION=14830]tazerom[/MENTION] να εισαι καλα!!!

να κανω αλλη μια noob question :) μπορω να παρω απο τα trades game κ να το κανω gift ετσι? κ το game που κερδιζει καποιος γινονται ολα αυτοματα η εγω πρεπει να το δωσω? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.