Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Για να πνίξω τον πόνο μου για τον χαμό του Plextor, αποφάσισα να "λυγίσω" και να χτυπήσω ένα παιχνιδάκι που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό (και το οποίο θα παίζει και στο laptop... :hm: ).

Μια και είναι σε φάση "pre-release" δίνουν και 2ο κλειδάκι, το οποίο είπα να προσφέρω στα παλιόπαιδα του Lab@SG... Without further ado:

signature.png

Congrats [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION]!

My loss, your gain, που λένε στις αγγελίες. :p

Έφυγε στο gmail σου. ;)

Παιδάκια, τί θα λέγατε να ξαναμπώ στο group? Το πήρα το μάθημα μου :flower:

Νομίζω ότι και στην κατ' ιδίαν αλλά και στη δημόσια επικοινωνία μας μέχρι τώρα σε έχω αντιμετωπίσει φιλικά και δίκαια. Με τον ίδιο τρόπο σκέφτομαι και τώρα, λέγοντας το εξής: όταν τις προηγούμενες μέρες παρότρυνα και τον [MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] να αιτηθεί να μπει στην ομάδα, δεν μίλαγα τυχαία στον πληθυντικό.

Όταν παρότρυνα τους υποψηφίους να παραθέσουν συνδέσμους στα προφίλ τους, για να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεμπτό, προφανώς και είχα κι εσένα στο μυαλό μου. Ειδικά δε όταν πρότεινα "όσοι είχαν μπλεξίματα" να το πουν με ειλικρίνεια, είχα μόνο εσένα στο μυαλό μου. Το ίδιο και όταν αναφέρθηκα σε "αναψηλάφιση της υπόθεσής σου" πριν το κάνεις ο ίδιος.

Εγώ έχω κάνει την πρότασή μου. Έχω προτείνει να μοιραστείς και με τους υπόλοιπους πολύ σύντομα τι έχει προηγηθεί για να τεθείς εκτός της ομάδας και να μας επισυνάψεις τα προφίλ σου, για να δούμε ότι όλα είναι εντάξει.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ αντιμετωπίζουν την ειλικρίνεια με ιδιαίτερη κατανόηση.

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα πολύ στραβά με το Steamgifts. Έχοντας μεγάλη ρέντα, κέρδιζα παιχνίδια που δεν με ενδιέφεραν και τα έκανα regift. Φυσικά και δεν είχα διαβάσει τα Terms of Use αλλά δεν είμαι χαζός, ήξερα ότι έκανα λαμογιά.

Κάποια στιγμή η τύχη μου τελείωσε, το Steamgifts με έβαλε σε suspension και με πέταξε έξω. Μετά από λίγο καιρό ξαναπροσπάθησα να τους αλλάξω γνώμη, κάτι το οποίο έγινε με τον όρο όσα παιχνίδια είχα κάνει regift να τα αγοράσω και να τα ενεργοποιήσω στο Library μου. Με αυτόν τον τρόπο τελείωσε το suspension μου.

Τώρα ξέρω λίγο καλύτερα πως παίζεται το παιχνίδι, και σκοπεύω να το παίξω σωστά. Θα δώσω, θα πάρω (ότι ψίχουλα μου αφήσει ο tragikos :innocent:), και όλα θα είναι σύμφωνα με τους κανόνες.

Αυτά :flower:

Steamgifts profile

Steam profile

VacBanned.com

SteamRep

Μιας και τα εχω.. (private και τα 3)

Darksiders Giveaway - Created by ison

Red Faction: Armageddon Giveaway - Created by ison

Red Faction: Armageddon Path to War DLC Giveaway - Created by ison

(δεν εχω ιδεα πως βαζουμε να φαινονται οπως τα παιδια απο πανω)

[MENTION=1390]JaguarOne[/MENTION] [MENTION=108]akiss[/MENTION]

Στα email σας θα βρειτε τα codes :)

Σε περίπου 6 ώρες, θα κλείσουν 260 giveaways στα οποία συμμετέχω με λιγότερα από 50 συμμετοχές η κάθε μία. Πόσα λέτε να κερδίσω από αυτά;

Σε 30 ώρες θα κλείσουν και άλλα 130 giveaways στα οποία συμμετέχω με λιγότερα από 55 συμμετοχές η κάθε μία. Πόσα λέτε να κερδίσω και από αυτά;

3/260 και 1/130

Πολύ απαισιόδοξος... Τελικά ήταν

8/260 και 6/130

Not bad... :p

signature.png

Για τους 3 χαμένους του προηγούμενου...

Οι οποίοι γίνανε 5 τελικά :p

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, όμως δεν ξέρω γιατί δεν παίρνει like το post σου. Μήπως σε φοβούνται γιατί είσαι τυχερός; (Estimated Wins ~22, Actual wins 29 αν και μεγάλο διάστημα banαρισμένος :p)

Γενικά εκτίμησα το γεγονός ότι δέχτηκες χωρίς πολλά πολλά την απομάκρυνση σου από το group, αλλά δεν σου κρύβω ότι η εικόνα του προφίλ σου με χαλάει (με 3 διπλές νίκες πχ). Ας περιμένουμε να δούμε πόσα likes θα συγκεντρώσεις και βλέπουμε ;)

Για τους 3 χαμένους του προηγούμενου...

Οι οποίοι γίνανε 5 τελικά :p

Το βάζω και εδώ για όσους το έχασαν

Την καταμέτρηση την έκανε η γνωστή υπηρεσία; :p

3 ήταν οι χαμένοι στο GA του νάνου πιο πριν, οπότε θεώρησα λογικό ότι μόνο αυτοί μείνανε. Τώρα πως ξεπεταχτήκατε εσείς... :p

Και μπήκα στον πειρασμό να γράψω ένα ξεκατίνιασμα για καλά ξεκουμπίδια, αλλά σκέφτηκα ότι θα το διάβαζε κανένας δύσμοιρος μετά από ένα εξάμηνο χωρίς να προσέξει ημερομηνία και θα αναρωτιόταν που ήρθε και έμπλεξε. Οπότε, για το καλό της ανθρωπότητας, συγκρατήθηκα. :p

Πάλι καλά, γιατί ο [MENTION=21298]Makam[/MENTION] θα μας είχε αποκηρύξει μέχρι να αλλάξει η μέρα! :crazy_pilot:

Λίγο άσχετο με τον Ατμό, αλλά εσάς ξέρω.

Όποιος θέλει -20% στο Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe Edition στο Origin πολύ ευχαρίστως να του δώσω τον κωδικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.