Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Έχω βαρεθεί να βλέπω Red faction αυτή τη βδομάδα, και πανάθεμα με έχω μπει και σε giveaway με λιγότερα από 100 αλλά και πάλι ήμουν άτυχος.:-(

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Έχω βαρεθεί να βλέπω Red faction αυτή τη βδομάδα, και πανάθεμα με έχω μπει και σε giveaway με λιγότερα από 100 αλλά και πάλι ήμουν άτυχος.:-(

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου

Άσε μην ξύνεις πληγές, γιατί κάποιοι θα αρχίσουν να μας λένε πόσα δεν έχουν κερδίσει με 1/3 και 1/4 :)

Άσε μην ξύνεις πληγές, γιατί κάποιοι θα αρχίσουν να μας λένε πόσα δεν έχουν κερδίσει με 1/3 και 1/4 :)

Ξέχασες τα 1/2! :p

1ος και τυχερός ο [MENTION=21298]Makam[/MENTION], δικό σου το Death to Spies : Moment of Truth :T:

Όποιος ξυπνάει το πρωί, βρίσκει το φλουρί!

:happy2:

Μιας και τα εχω.. (private και τα 3)

Darksiders Giveaway - Created by ison

Red Faction: Armageddon Giveaway - Created by ison

Red Faction: Armageddon Path to War DLC Giveaway - Created by ison

(δεν εχω ιδεα πως βαζουμε να φαινονται οπως τα παιδια απο πανω)

Ευχαριστούμε :)

Για να τα βάζεις με την εικονίτσα τους, βρίσκεις την επιλογή "Signature" μετά που έχεις δημιουργήσει το giveaway και κάνεις copy/paste τον κώδικα από εκεί.

Εναλλακτικά:

signature.png

signature.png

signature.png

[MENTION=14068]ts0gl1s[/MENTION] is the lucky winner! Gift sent. :)

[MENTION=14068]ts0gl1s[/MENTION] τσίμπησες και το Darksiders :) Εστάλη

O γκρινιάρης [MENTION=22279]acct[/MENTION] κέρδισε το Red Faction : Guerilla. Have fun :devil:

Σε περίπου 6 ώρες, θα κλείσουν 260 giveaways στα οποία συμμετέχω με λιγότερα από 50 συμμετοχές η κάθε μία. Πόσα λέτε να κερδίσω από αυτά;

Σε 30 ώρες θα κλείσουν και άλλα 130 giveaways στα οποία συμμετέχω με λιγότερα από 55 συμμετοχές η κάθε μία. Πόσα λέτε να κερδίσω και από αυτά;

:p

Για να σας βοηθήσω, σε προηγούμενο even έχω συμμετάσχει σε 100 giveaways και κέρδισα 5 και σε άλλο κέρδισα μόνο 1...

Σε περίπου 6 ώρες, θα κλείσουν 260 giveaways στα οποία συμμετέχω με λιγότερα από 50 συμμετοχές η κάθε μία. Πόσα λέτε να κερδίσω από αυτά;

Σε 30 ώρες θα κλείσουν και άλλα 130 giveaways στα οποία συμμετέχω με λιγότερα από 55 συμμετοχές η κάθε μία. Πόσα λέτε να κερδίσω και από αυτά;

:p

Πόσους πόντους έχεις? :blink:

Άσε τους κομπασμούς!

Δεν μας λες και σ'εμάς τις ομάδες να μπούμε κι εμείς;

Είναι οι αντίστοιχες του Simultaneous Giveaways που είχα φτιάξει την πρωτοχρονιά, στις οποίες όμως δεν μπαίνεις πλέον αλλά και όταν βγαίνουν δεν μπαίνεις εύκολα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.