Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Πρώτες συμμετοχές ένας Ουκρανός κι ένας Ρουμάνος, κι οι 2 λήτσερ ολκής... βλέπω να χορταίνει παιχνίδια η ανατολική Ευρώπη. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αλλά μπορεί να έχει νόημα να σκεφτείς να τα βάζεις private και να στέλνεις πμ το σύνδεσμο να τον ανεβάσουμε στο Steam community group, τουλάχιστον μέχρι την αναψηλάφιση της υπόθεσης σου. :whip:

Πρώτες συμμετοχές ένας Ουκρανός κι ένας Ρουμάνος, κι οι 2 λήτσερ ολκής... βλέπω να χορταίνει παιχνίδια η ανατολική Ευρώπη. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αλλά μπορεί να έχει νόημα να σκεφτείς να τα βάζεις private και να στέλνεις πμ το σύνδεσμο να τον ανεβάσουμε στο Steam community group, τουλάχιστον μέχρι την αναψηλάφιση της υπόθεσης σου. :whip:

Ναι, βλακεία μου δεν το σκέφτηκα. Ας τρέξει έτσι αυτό και θα το αλλάξω από το επόμενο.

Back from Sing Sing λοιπόν, πάμε να το γιορτάσουμε :)

signature.png

Πήγε σε δικό μας παιδί [MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION]

Ακόμα ένα που ανοίγει αργότερα.

1192.jpg

Τα signature .png δεν παίζουν σε εμένα για κάποιο λόγο.

ολεεεεε :crazy_pilot:

τα δύο πρώτα games φύγανε...

signature.png

πηγε στον [MENTION=5186]GFFermari[/MENTION]

και το

signature.png

πήγε στον [MENTION=616]Shaman[/MENTION]

από ότι βλέπω έχεις ρέντα αυτη την βδομάδα. Συγχαρητήρια στους νικήτες. Αύριο κληρώνει το αλλο.

signature.png

πήγε στον [MENTION=616]Shaman[/MENTION]

από ότι βλέπω έχεις ρέντα αυτη την βδομάδα. Συγχαρητήρια στους νικήτες. Αύριο κληρώνει το αλλο.

Thank you! :T:

Όποιος κερδίζει στο steamgifts χάνει αλλού...!

Μόλις γύρισα από το γραφείο και βρήκα τον υπολογιστή σε "no boot disk" φάση - μάλλον μας άφησε ο καινούργιος μου Plextor SSD.. :rip:

Για να πνίξω τον πόνο μου για τον χαμό του Plextor, αποφάσισα να "λυγίσω" και να χτυπήσω ένα παιχνιδάκι που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό (και το οποίο θα παίζει και στο laptop... :hm: ).

Μια και είναι σε φάση "pre-release" δίνουν και 2ο κλειδάκι, το οποίο είπα να προσφέρω στα παλιόπαιδα του Lab@SG... Without further ado:

signature.png

Κι αν δεν το έχετε δει ήδη:

Don't Starve - What is Don't Starve? - IGN Video

Good luck! :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.