Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Πάλι βόλτα λαγέ?

Ποπό δεν έβαλες κάτω!

Έχει κόψει τελευταία τις αγορές γιατί ρίχνει τα λεφτά του σε βενζίνες :p

[MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] μπορείς να ξεκινήσεις τα invites :)

Ενδιαφέρεται κανείς για XCOM:Enemy Unknown; Δεν αναφέρομαι βέβαια στην τιμή λιανικής. ;)

Γιατί όχι αλλά σε τι αναφέρεσαι;

To XCOM:EU κυκλοφοράει σαν συνοδευτικό δώρο στο Bioshock Infinite.

Πολλοί που το αγόρασαν και δεν ενδιαφέρονται για το XCOM, το δίνουν στα 8-9€.

Αν δεν το πετύχω σε ανταλλαγή ή δωράκι θα σου πω.

Εκτός αν προτιμάς κάτι από τα παρακάτω:

Total War Master Collection - 8 / στα 21,24€ με 75% έκπτωση

Defiance Standard - 18 / 49,99€

Defiance Deluxe Edition - 25 / 69,99€

Pro Evolution Soccer 2013 - 10 / στα 26,99€ με 10% έκπτωση

Age of Empires II HD - 8 / στα 17,09€ με 10% έκπτωση

Antichamber - 5 / στα 11,39€ με 40% έκπτωση

Binary Domain - 3 / στα 6,24€ με 75% έκπτωση

Οι τιμές είναι σε κλειδιά, πολλαπλασίασε επί 1.1€ για να είσαι μέσα στις μετατροπές

Alora

Δεν ξέρω ποιός είναι ο Grimlock στο λάμπη αλλά έχεις email.

Αχα. Έγκυρες πληροφορίες θέλουν να είναι ο [MENTION=22342]minast[/MENTION]

καλώς σας βρήκα και επίσημα.

signature.png

signature.png

το δεύτερο το έβαλα για δύο μέρες γιατί προτιμώ όποιος κερδίσει το πρώτο να μην συμμετεχει και στο δεύτερο. καλή επιτυχία.

το δεύτερο το έβαλα για δύο μέρες γιατί προτιμώ όποιος κερδίσει το πρώτο να μην συμμετεχει και στο δεύτερο. καλή επιτυχία.

Αν μου επιτρέπεις, θα διαφωνήσω.

Το δύο παιγνίδια, αν και της ίδιας σειράς, είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους, αν και το ένα είναι συνέχεια του άλλου.

Αν κάποιος κερδίσει το πρώτο, γιατί να μην έχει πιθανότητες να κερδίσει και το δεύτερο, ώστε να έχει ολοκληρωμένη τη σειρά;

Για παράδειγμα, αν έδινα το Disciples III Gold, που περιέχει τα Renaissance και Resurrection,

θα ζητούσα από αυτούς που έχουν το ένα από τα δύο να μην συμμετέχουν, γιατί έτσι θα χανόταν το ένα από τα δύο παιγνίδια.

Βέβαια το giveaway είναι δικό σου, οπότε και η απόφαση.

η αλήθεια ειναι δεν το ξέρω τις διαφορές τους :red:

θεωρώ ότι καλύτερο είναι να το έχουν δύο διαφορετικά άτομα μιας και σίγουρα αν κάποιος κερδίσει και τα δύο παιχνίδια δεν θα κάτσει να τα παίξει και τα δύο. φυσικά αν βρεθει κάποιος να κερδίσει και τα δύο δεν θα κάνω reroll θα πάρει κανονικά τα κλειδιά αλλά γνώμη μου πάντα ειναι ότι καλύτεροθα ειναι να κερδίσουν δύο διαφορετικα ατομα τα παιχνίδια.

Βέβαια το giveaway είναι δικό σου, οπότε και η απόφαση.

Εγώ πάλι το βρίσκω θεμιτό να θέλει να μοιράσει τα δωράκια σε περισσότερους τυχερούς. Αν αρέσει αρκετά το πρώτο στο νικητή, μπορεί να αναζητήσει το δεύτερο (σε giveaway, trade, sale). Απ'την άλλη, θα είναι κρίμα να πάνε και τα δύο σε κάποιον που δε θα προλάβει να τα παίξει ή θα αποφασίσει στα μέσα του ενός παιχνιδιού ότι δεν του αρέσουν.

Κρατάω την τελευταία σου φράση, γιατί συμφωνώ απόλυτα ότι μεταξύ μας τουλάχιστον μπορούμε να τιμάμε τη βούληση του δωρητή, χωρίς να χρειάζεται να ζητάμε ειδικούς κανόνες από το SG Support.

[MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] καλή αρχή! Γενικά προσπαθούμε γενικά να δίνουμε και εδώ τα links προς τα giveaways μας :)

η αλήθεια ειναι δεν το ξέρω τις διαφορές τους :red:

θεωρώ ότι καλύτερο είναι να το έχουν δύο διαφορετικά άτομα μιας και σίγουρα αν κάποιος κερδίσει και τα δύο παιχνίδια δεν θα κάτσει να τα παίξει και τα δύο.

Ο λόγος που κάποιος αποκτάει παιγνίδια δεν είναι απαραίτητα για να τα παίξει.

Μπορεί να το κάνει (πχ) για συλλεκτικό σκοπό ;)

Εγώ πάλι το βρίσκω θεμιτό να θέλει να μοιράσει τα δωράκια σε περισσότερους τυχερούς.

Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν αφορά δύο οποιαδήποτε παιγνίδια, αλλά για δύο παιγνίδια της ίδιας σειράς.

Γι' αυτό και η παρέμβασή μου και γι' αυτό θα επαναλάβω τον εαυτό μου:

[MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] το giveaway είναι δικό σου, οπότε και η απόφαση.

Ο λόγος που κάποιος αποκτάει παιγνίδια δεν είναι απαραίτητα για να τα παίξει.

Μπορεί να το κάνει (πχ) για συλλεκτικό σκοπό ;)

Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν αφορά δύο οποιαδήποτε παιγνίδια, αλλά για δύο παιγνίδια της ίδιας σειράς.

Γι' αυτό και η παρέμβασή μου και γι' αυτό θα επαναλάβω τον εαυτό μου:

[MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] το giveaway είναι δικό σου, οπότε και η απόφαση.

καλύτερα δεν είναι να το πάρει κάποιος που θα το πάιξει;

καλύτερα δεν είναι να το πάρει κάποιος που θα το πάιξει;

Νομίζω ότι είναι προσωπική επιλογή του καθενός τι θα τα κάνει τα παιγνίδια.

Όποια κι αν είναι η επιλογή αυτή, από μένα είναι σεβαστή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.