Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξέρω κατά πόσο επηρρεάζει το group κάποιος ο οποίος είναι ανενεργός. Ούτε θετικά, αλλά κυρίως ούτε αρνητικά. Π.χ. εγώ έχω καιρό να μπω σε giveaway, απλά και μόνο επειδή δε με κέντρισε κάποιο παιχνίδι και δεν ήθελα να το κερδίσω και να το έχω να κάθεται, στερώντας από κάποιον άλλον τη δυνατότητα να το ευχαριστηθεί.

Δεν ξέρω κατά πόσο επηρρεάζει το group κάποιος ο οποίος είναι ανενεργός. Ούτε θετικά, αλλά κυρίως ούτε αρνητικά. Π.χ. εγώ έχω καιρό να μπω σε giveaway, απλά και μόνο επειδή δε με κέντρισε κάποιο παιχνίδι και δεν ήθελα να το κερδίσω και να το έχω να κάθεται, στερώντας από κάποιον άλλον τη δυνατότητα να το ευχαριστηθεί.

Συμφωνώ, δεν επηρεάζει καθόλου. Ο μόνος λόγος είναι να ξέρουμε πόσοι είμαστε ενεργοί. Κι αυτό πάλι δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, εκτός αν όντως αποφασίσουμε να ζητάμε για την εισδοχή νέων μελών τη σύμφωνη γνώμη πχ του 1/4 των ενεργών μελών ή κάτι αντίστοιχο δημοκρατικοφανές ;)

Λογάριαζα να το ανεβάσω ακριβώς στο δίμηνο από την προηγούμενη φορά, αλλά επειδή την ερχόμενη βδομάδα θα πνίγομαι, 5 μέρες νωρίτερα:

78Iqzsf.png

Βραβεία:

High Roller: tragikos (+34 won)

Rising Star / You're one lucky SOB: Makam (Highest Won-Est, up 22 spots)

How was Sing Sing?: hurin848 (suspension ended)

Leisurely loungers / Not a peep: papajim, Hopz, Sficurlitu (inactive on SG)

Λογάριαζα να το ανεβάσω ακριβώς στο δίμηνο από την προηγούμενη φορά, αλλά επειδή την ερχόμενη βδομάδα θα πνίγομαι, 5 μέρες νωρίτερα:

78Iqzsf.png

Βραβεία:

High Roller: tragikos (+34 won)

Rising Star / You're one lucky SOB: Makam (Highest Won-Est, up 22 spots)

How was Sing Sing?: hurin848 (suspension ended)

Leisurely loungers / Not a peep: papajim, Hopz, Sficurlitu (inactive on SG)

Εγώ που είμαι?

Α είπα και εγώ. :-P

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Εγώ που είμαι?

Pieria, Greece? :hi:

Δε σε είχα στο προηγούμενο, οπότε δεν ήσουν και εδώ. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, αλλά οι κατάσκοποί μου δεν σε είχαν καταγράψει! :secret:

Λίγο πιο σοβαρά, αφού δεν είχαμε καμία ανακοίνωση "Ο τάδε προστέθηκε στο γκρουπ" κι εφόσον δεν είμαι admin ή mod, απλά μου ξέφυγες. Δεν είναι το επίσημο κατάστιχο του γκρουπ, απλά ένα μέρος από τα στατιστικά που παρακολουθώ για πλάκα. Σε προσθέτω στην επόμενη έκδοση, αν υπάρξει. :hehe:

Με αυτήν την ευκαιρία ας καταθέσω και μια πρόταση. Αφού γενικά είμασταν γενικά χαλαροί μέχρι τώρα στην προσθήκη νέων μελών στο γκρουπ, νομίζω πρέπει να ενημερώσουμε τελικά και τα παιδιά που περιμένουν πώς θα το χειριστούμε. Προ καιρού απλά είχα προτείνει 5 πράγματα που μου φαίνονταν λογικά.

Όμως, παρότι δεν διαφώνησε κανείς, δεν αντιπρότεινε και κάτι διαφορετικό - και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είχα τέτοια φαεινή έμπνευση, ώστε η πρόταση να μην επιδέχεται διορθώσεις. Οπότε, μέχρι να αποφασίσουμε τελεσίδικα, προτείνω να σκεφτούμε να βάλουμε στο γκρουπ τα παιδιά που περιμένουν υπομονετικά. Ας αξιολογήσουμε κατά περίπτωση αν ήταν συνεπείς στους κανόνες, αλλά αν είναι να εφαρμόσουμε τους όρους που έχουν να κάνουν με την παλαιότητα, ας μην το κάνουμε αναδρομικά. Διαφορετικά, να τους πούμε συλλογικά ότι προτιμάμε να περιμένουν 3 μήνες επειδή έτσι είναι σωστότερο, όχι απλά επειδή εμένα μου κατέβηκε το νούμερο. Τουλάχιστον όμως να ξέρουν.

Η δική μου γνώμη θα ήταν να γράψει ο κάθε υποψήφιος ένα μήνυμα με δύο κουβέντες και συνδέσμους α. στο προφίλ του στο SG (και στο FAQ, για να ξέρουμε ότι το έχουν βρει :whistling), β. στο προφίλ του στο Steam, γ. στο προφίλ του στο Steamrep (για να μην τα ψάχνουμε όλοι) και όποιοι είναι σύμφωνοι, να τους πατήσουν ένα like. Αν μη τι άλλο, για να μην τους αναγκάζουμε να ανεβάζουν giveaways που καταλήγουν κάπου που δεν φαντάστηκαν.

What say you?

Προσοχή: ως συμβουλή θα συνιστούσα αν κάποιοι είχαν μπλεξίματα στο παρελθόν, να είναι ειλικρινείς στην "αίτησή" τους. Γενικά είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Οι δικαιολογίες εκ των υστέρων δε βοηθούν όσο μια ευθεία εξήγηση εκ των προτέρων. :big_boss:

5374.jpg

Ακόμα ένα που ανοίγει αργότερα.

1192.jpg

Τα signature .png δεν παίζουν σε εμένα για κάποιο λόγο.

με αφορμή το μηνυμα του [MENTION=22279]acct[/MENTION] θα γραψω 2-3 πραγματάκια για μένα.

όπως θα δείτε είμαι νέο μέλος γενικά και στο forum και στο steam και φυσικά και στο steamgifts. Είχα σταματήσει να παίζω games εδω και 3-4 χρόνια λόγο δουλειάς και σχολής. Μετά το στρατό που τελείωσα πέρσι βγήκα και βρήκα χιλιάδες τις θέσεις εργασίας :p

έτσι έκανα account στο steam και άρχισα πάλι να λιώνω στο gaming :o Παρακολουθούσα το site και συγκεκριμένα το Προσφορές παιχνιδιών PC και έτσι αγόρασα τα πρώτα μου games, όπου μετά αποφάσισα να γίνω μέλος και να γράφω.

το link στο steam μου ειναι Steam Community :: ID :: Hyperion the Titan

το link στο steamgifts Profile of hyperiongr

και το Link στο steamrep SteamRep » | 76561198078525523 | STEAM_0:1:59129897

Οπότε αν ισχύει το post το acct κάντε Like :o

Παίδες είμαι εκτός έδρας οπότε τα διαδικαστικά θα τα ξεκινήσω από Τρίτη ;-)

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.