Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Και μια καραμελίτσα για όσους δεν το έχουν:

signature.png

Στην περιγραφή θα βρείτε ένα θέμα που ανεβαίνουν κι άλλες κληρώσεις για το Fortix, αρκετές από αυτές ιδιωτικές.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Τσιμπήστε κι ένα ωραίο platform:

signature.png

Φακ μι, κέρδισα κάτι. Ευχαριστώ

[MENTION=35]chroma[/MENTION]'s on fire! Πάμε για το σερί!! :p

Sent to Gmail via Steam!

Ο [MENTION=35]chroma[/MENTION] αγνοειται....ακομα να παρει το δωρακι του.
[MENTION=35]chroma[/MENTION]'s on fire! Πάμε για το σερί!! :p

Sent to Gmail via Steam!

Μαζεμένη κωλοφαρδία, να είστε καλά :D Sorry για το delay, έπηζα στη δουλειά.

Καλημέρα στην παρέα επειδή σήμερα έφυγε η αδερφούλα μου ξανά στα ξένα είπα να κάνω κανένα δωράκι για να ξεχαστώ και τα δυο που διάλεξα θα τα λάτρεψε η μάνα μου άμα της τα έδειχνα επειδή έχει τερματίσει και όλα τα angry birds στο ρεζουμέ έχουμε το Braid + το soundtrack και το Divo

signature.png

signature.png

Για να φτιάξω ένα giveaway αγοράζω ένα game από το steam ως gift και μετά το βάζω στο sg?

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Για να φτιάξω ένα giveaway αγοράζω ένα game από το steam ως gift και μετά το βάζω στο sg?

Όχι... απαραίτητα ένα :p

Μπορείς να αγοράσεις και από online καταστήματα που πουλάνε κλειδιά των παιγνιδιών.

Τέτοια καταστήματα είναι το amazon, το greenmangaming, το gamersgate κά.

Παρόλα αυτά θέλει προσοχή σε περιορισμούς που μπορούν να έχουν τέτοια κλειδιά,

όπως DRM άλλων κατασκευαστών, region locks κά.

Πάντα στο StreamGifts βάζουμε παιγνίδια που αφορούν την πλατφόρμα του Steam και δεν έχουν κάποιο είδος περιορισμού.

Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι αυτός που αναφέρεις, αλλά δεν είναι πάντα ο φθηνότερος. ;)

Ωραίος Χίλια ευχαριστώ. Gmg & gg τα ξέρω αλλά τώρα δεν έχω λεφτά στην prepaid οπότε με paysafe και steam. Όσο για το amazon θα σε chatarω στο steam για κάποιες απορίες εντως ημερών που παίρνω άδεια :-D

Ωραίος Χίλια ευχαριστώ. Gmg & gg τα ξέρω αλλά τώρα δεν έχω λεφτά στην prepaid οπότε με paysafe και steam. Όσο για το amazon θα σε chatarω στο steam για κάποιες απορίες εντως ημερών που παίρνω άδεια :-D

Νομίζω ότι το έχω συζητήσει ξανά, αλλά θα το πω και δημόσια.

Κατά την γνώμη μου η prepaid δεν συμφέρει:

- για αγορές digital games

- για να φορτώνεις το Paypal

λόγω των χρεώσεων που σου παρακρατεί.

Το καλύτερο είναι να έχεις μία prepaid κάρτα και να ανοίξεις ένα λογαριασμό στην (ίδια) τράπεζα.

Το πλεονέκτημα του λογαριασμού είναι ότι σου δίνουν πρόσβαση μέσω Internet Banking.

Έτσι, έχεις ένα ποσό στο λογαριασμό και "φορτώνεις" την κάρτα όποτε χρειάζεται.

Η χρέωση είναι 1€ για κάθε "φόρτιση" ποσού μέχρι 100€. (EB που ξέρω).

Το μειονέκτημα είναι ότι οι τράπεζες δεν είναι ανοικτές το Σ/Κ (εκτός εξαιρέσεων στο The Mall για το Σάββατο).

Αν κάνεις καλό κουμάντο (έχεις κάποια λεφτά στο βιβλιάριο), το ξεπερνάς και αυτό.

Αν προτιμήσετε αυτή τη μέθοδο, αξιοποιήστε το μηχάνημα καταθέσεων και γλυτώστε ουρές και χρόνο.

Αν έχετε άλλη άποψη, την ακούω ευχαρίστως.

Όταν λες και να ανοίξεις ένα λογαριασμό στην τράπεζα πως το εννοείς? Πχ τώρα έχω μια prepaid στην Κύπρου, να ανοίξω και βιβλιάριο? Γιατί μπερδεύτηκα λίγο τώρα? Πιστωτική μήπως εννοείς? :what:

Όταν λες και να ανοίξεις ένα λογαριασμό στην τράπεζα πως το εννοείς? Πχ τώρα έχω μια prepaid στην Κύπρου, να ανοίξω και βιβλιάριο? Γιατί μπερδεύτηκα λίγο τώρα? Πιστωτική μήπως εννοείς? :what:

Άνοιξε ένα λογαριασμό και θα σου δώσουν και βιβλιάριο.

Ζήτησε να σου συνδέσουν την prepaid σε αυτό τον λογαριασμό. ;)

Τα αποτελέσματα της μίνι-δημοσκόπησης.

Τα άλλα παιχνίδια είναι: Transformers™: War for Cybertron, Magicka (έπρεπε να το είχα σκεφτεί), All Total War games.

Σύνοψη: Ειδικά το Σάββατο και η Κυριακή είναι με σημαντική διαφορά οι καλύτερες μέρες. Skype/Teamspeak είναι οι δημοφιλέστερες επιλογές για VoIP, αλλά το παιχνίδι που θέλουν να παίξουν οι περισσότεροι είναι το πιο προβληματικό.

Δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει mp Awesomenauts, αλλά είναι πρακτικά αδύνατο να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι χωρίς κάποιος να χάνει τη σύνδεση κάθε 5'. Υποτίθεται ότι το τελευταίο patch αντιμετωπίζει κάπως το πρόβλημα, περιορίζοντας το μέγιστο bandwidth που χρειάζεται το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.

Κατά τα άλλα, αξιοποιείτε τις απαντήσεις όπως θέλετε. Προσωπικά προτείνω να προσθέσουμε στο γκρουπ ως "ASSOCIATED GAMES" όλα όσα συγκέντρωσαν 4 ή περισσότερες ψήφους: Awesomenauts(7), Payday: The Heist(5), Terraria(4), Warhammer 40k: Space Marine(4).

ΥΓ: Easter Egg @ Σχόλια. [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]? :whistle2:

Καλημέρα στην παρέα επειδή σήμερα έφυγε η αδερφούλα μου ξανά στα ξένα είπα να κάνω κανένα δωράκι για να ξεχαστώ και τα δυο που διάλεξα θα τα λάτρεψε η μάνα μου άμα της τα έδειχνα επειδή έχει τερματίσει και όλα τα angry birds στο ρεζουμέ έχουμε το Braid + το soundtrack και το Divo

signature.png

signature.png

braid

[MENTION=616]Shaman[/MENTION]

and divo winer issss να πω ή οχι???

μην βρίσετε

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.