Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Τις θερμές ευχαριστίες μου εδώ, για να μη σου χαλάω το "γνωστό μέρος". :p

Αν πας στο γνωστό μέρος, θα δεις ότι τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα ;)

Σε ένα που ξεκίνησε πριν 3 μέρες και λήγει σε 2 ώρες ήμουν μόνος μέχρι πριν 10'. Αν το χάσω, νομίζω θα είναι το 4ο με 50%. Χρειάζομαι επειγόντως ένα λαγοπόδαρο, ένα τετράφυλλο τριφύλλι και ένα σφάγιο για θυσία. Προσφορές; :shifty:

Προχθές κέρδισα 2 παιχνίδια από το ίδιο άτομο!!! Και είχα ποντάρει στα τελευταία 30 sec

Το χάσαμε το κορμί πατριώτες... :(

Saint's Row: the Third @ 50%. Αυτό το παιχνίδι είμαι καταδικασμένος να μην το παίξω ποτέ. :p

Saint's Row: the Third @ 50%. Αυτό το παιχνίδι είμαι καταδικασμένος να μην το παίξω ποτέ. :p

Μη μου στεναχωριέσαι, θα βγεις κερδισμένος αλλού!

signature.png

Ένα τρελό μικρό δωράκι.

Θα σε αφήσω να παίξεις με Teamviewer. :p

Θα σου έλεγα να έρθετε από εδώ αλλά φοβάμαι μη μας διαβάζει κι έρθει να μου σηκώσει το σπίτι κανένα [MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]....

Θα σε αφήσω να παίξεις με Teamviewer. :p

Θα σου έλεγα να έρθετε από εδώ αλλά φοβάμαι μη μας διαβάζει κι έρθει να μου σηκώσει το σπίτι κανένα [MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]....

To Tsunami είναι σπίτι του μικρε αναιδή

To Tsunami είναι σπίτι του μικρε αναιδή

Ουφ, ΟΚ! [MENTION=22279]acct[/MENTION] έλα σπίτι για καφέ όποτε θέλεις. :p

Τσιμπήστε κι ένα ωραίο platform:

signature.png

[MENTION=616]Shaman[/MENTION]

θα σε ευχαριστήσω κι εδώ για την προσφορά σου, και με αφορμή την περιγραφή του giveaway,

σας καλώ όλους να πάρετε μέρος στο προτεινόμενo γκάλοπ.

Λεπτομέρειες θα βρείτε στο giveaway.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ξέρουμε καλύτερα τον διπλανό μας :p

Μη μου στεναχωριέσαι, θα βγεις κερδισμένος αλλού!

signature.png

Ένα τρελό μικρό δωράκι.

Στον [MENTION=35]chroma[/MENTION]lab

signature.png

[MENTION=22279]acct[/MENTION] πιάσε ρακέτα χειριστήριο κι ετοιμάσου. O Federer περιμένει...

signature.png

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION] ξέρεις με τι έχεις μπλέξει στην κόλαση;

Περιμένω να σας δω online, να σας στείλω τα κλειδιά. :)

Χαχαχα.Κυριολεκτικά έκοβα βόλτες.Είχα πάει για μπύρες!

Παιδάκια σας ευχαριστώ πολύ!:banging:

Οι υπόλοιποι μπορείτε να σκάσετε από το κακό σας :dance3:

Μια μικρή δημοσκόπηση για να δούμε τις προτιμήσεις του γκρουπ. Το έχω βάλει εδώ αντί στο official γιατί μου φαίνεται ότι η δραστηριότητα έχει συγκεντρωθεί εδώ τελευταία.

Θα ανακοινώσω τα αποτελέσματα στο τέλος της εβδομάδας. Αν από τα σχόλια φανεί ότι έχω πέσει πολύ έξω, θα προσθέσω και τις επιλογές που νομίζετε ότι μου διέφυγαν.

Ακόμη κι αν δεν το προχωρήσουμε περισσότερο, τουλάχιστον μπορούμε να φτιάξουμε στο γκρουπ από μια συζήτηση για τις 2-3 πιο δημοφιλείς επιλογές για να διευκολύνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.