Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

To SG έχει προβλέψει... και για αυτές τις περιπτώσεις. :p

Αν δεν κάνω λάθος, δίνει 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ε αφού δινει 7 μέρες και το κερδισες εσυ, θα το παρεις σε 7 μέρες τότε :p

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
ε αφού δινει 7 μέρες και το κερδισες εσυ, θα το παρεις σε 7 μέρες τότε :p

Ευχαριστώ πολύ ! :daisy:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πάρω σε 7 ημέρες.

Αλλά ούτε και το δικό σου contribution θα ενημερωθεί για αυτές τις 7 ημέρες. :p

Άμα κερδίσω σε κάποιο giveaway πως ενημερώνομαι? Βλέπω απλώς το mail? Επίσης feedback βάζουμε μόνο όταν νικάμε?

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Άμα κερδίσω σε κάποιο giveaway πως ενημερώνομαι? Βλέπω απλώς το mail? Επίσης feedback βάζουμε μόνο όταν νικάμε?

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Σου βγάζει σε πράσινη μπάρα στη σελίδα του SteamGifts ότι νίκησες, πατά εδώ.

Με το feedback αν εννοείς την αποδοχή (received), το επιλέγεις μόνο όταν δεχτείς το δωράκι.

Για κάποιο λόγο μου λέει ότι δεν μπορώ να δω τα giveaways του Τραγικού γιατί δεν είμαι στο Lab@SG...Και έκανα και resync ενώ είμαι κανονικά στο group από το steam.DFQ?

signature.png

logo_mf.png @ts0gl1s

signature.png

cubemenW6OP3q.png @overclocked

signature.png

3616141.png @swatoner

signature.png

Lucid_Twitter_Profile_normal.jpg @Makam

Για κάποιο λόγο μου λέει ότι δεν μπορώ να δω τα giveaways του Τραγικού γιατί δεν είμαι στο Lab@SG...Και έκανα και resync ενώ είμαι κανονικά στο group από το steam.DFQ?

μαλλον μετά το τριφύλλη της "****φαρδίας" τα κρύβει το συστημα για να μην σε νευριάζουν οι απανωτές του νίκες!:p:p

signature.png

Your contributions to date, $79.91.:p

αλλα έτσι και αλλιώς σιγα μην το κέρδιζα.. μεσα σε δύο μερες δεν εχω κερδίσει σε 4 κληρώσεις με πιθανότητες μεταξύ 20-30% :suicide2:

Your contributions to date, $79.91.:p

αλλα έτσι και αλλιώς σιγα μην το κέρδιζα.. μεσα σε δύο μερες δεν εχω κερδίσει σε 4 κληρώσεις με πιθανότητες μεταξύ 20-30% :suicide2:

Ξεκίνα να το συνηθίζεις, το τοπ-10 μου (από μη κερδισμένα) είναι από 50% μέχρι 20%. Αλλά έτσι είναι πιο διασκεδαστικά τα 1% που κερδίζεις εκεί που δεν τα περιμένεις!

[MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] ευχαριστώ :)

[MENTION=12957]AgentCain[/MENTION] είχα ξεκινήσει με θετικό actual wins - estimated wins και τώρα είμαι μείον! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.