Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
signature.png

signature.png

Φίλοι μου, χαρείτε μαζί μου!

16/2 εγεννήθει η κόρη.

18/2 γεννήθηκε ο μπαμπάς.

[MENTION=14830]tazerom[/MENTION]

@Κάιν

(Μελλοντικοί μπαμπάδες; )

Οι τυχεροί του πρώτου μέρους του "Bundle Stars 3 - The Magic Number Bundle" είναι οι:

signature.png

The Whispered World [MENTION=616]Shaman[/MENTION]

signature.png

Helldorado [MENTION=14830]tazerom[/MENTION]

signature.png

STORM: Frontline Nation [MENTION=22342]minast[/MENTION]

signature.png

Mata Hari [MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION]

signature.png

Cargo! The Quest for Gravity [MENTION=616]Shaman[/MENTION]

signature.png

Crazy Machines Elements [MENTION=5186]GFFermari[/MENTION]

βάλτε και για μας του απέξω κανα giveaway :p

πάρτε ένα γρήγορο....

signature.png

από ότι είδα για το Crazy Machines 15 δεν ψήνεστε. αν κάποιος εχει θεματακι με το quiz ας το γράψει. σχεδον θα σας πω τις απαντήσεις... :o

[MENTION=14830]tazerom[/MENTION]

@Κάιν

(Μελλοντικοί μπαμπάδες; )

Τις θερμότερες ευχές μου για τη χαρά που σε βρήκε να διαρκέσει όσο το γηραιότερο πλατάνι!

Ε, εγώ έχω ακόμα μερικά χρονάκια :p

από ότι είδα για το Crazy Machines 15 δεν ψήνεστε. αν κάποιος εχει θεματακι με το quiz ας το γράψει. σχεδον θα σας πω τις απαντήσεις... :o

Από όσο το είδα στα γρήγορα για την τιμή των όπλων δεν είναι δύσκολο (τη "δικιά μας" δεν αναγνώρισα μόνο). Αλλά εγώ πχ τα τσίμπησα και τα 2 Crazy νωρίτερα, οπότε υποθέτω κι άλλοι το έχουν ήδη. Αν δεις ότι προς το τέλος δεν έχει συμμετοχές, βοηθάς παραπάνω. Ή και όχι. :p

O Shaman κέρδισε το Crazy Machines

καλοπαίχνιδο φίλε μου.

σε λίγες ώρες θα τελειώσει και το AirBuccaneers. Λόγο ολυμπιακού και εξόδου μαλλον δεν θα είμαι σπίτι όταν θα τελειώσει. λίγο υπομονη κάποιες ώρες για τον νικητη...

Ευχαριστώ!! Άντε να στηθεί το νέο PC να δω τα δώρα μου! :p

Πάμε και 2 από εμένα τώρα που ζεστάθηκε το group!....

signature.png

signature.png

O Shaman κέρδισε το Crazy Machines

καλοπαίχνιδο φίλε μου.

σε λίγες ώρες θα τελειώσει και το AirBuccaneers. Λόγο ολυμπιακού και εξόδου μαλλον δεν θα είμαι σπίτι όταν θα τελειώσει. λίγο υπομονη κάποιες ώρες για τον νικητη...

To SG έχει προβλέψει... και για αυτές τις περιπτώσεις. :p

Αν δεν κάνω λάθος, δίνει 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

[MENTION=28647]artyom[/MENTION] πρώτον το giveaway είναι private και αφορά μόνο τα μέλη του TheLab@SG συν όσα άλλα αναφέρονται στην περιγραφή, το ότι έδωσα το link εδώ δεν σημαίνει ότι δεν θα ζητήσω να ξαναγίνει κλήρωση αν κερδίσει κάποιος εκτός αυτών των group. Όσον αφορά πιο συγκεκριμένα αυτό που ρωτάς, όταν κάποιος δίνει παιχνίδια από giveaways κερδίζει κάποιο contribution value. Το μήνυμα που είδες είναι γιατί δεν έχεις αυτό το contribution value που απαιτείται :)

To SG έχει προβλέψει... και για αυτές τις περιπτώσεις. :p

Αν δεν κάνω λάθος, δίνει 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

yeap i know. απλα το λεω για να μην περιμένει ο άλλος και ξενερώσει, νομίζοντας ότι δεν θα του το στειλώ. ως τώρα όλα τα κλειδιά τα δίνω εντός 10 λεπτών οπότε αυτό το giveaway μπορεί να ειναι η πρώτη εξαίρεση. :o

Το "Bundle Stars 3 - The Magic Number Bundle" ολοκληρώνεται εδώ.

signature.png

Διχασμένη προσωπικότητα: [MENTION=14068]ts0gl1s[/MENTION]

signature.png

Κύρος Γρανάζης: [MENTION=21298]Makam[/MENTION]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.