Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. πάρτο και άλλο ένα μικρό δωράκι.

signature.png

αυτο θα τελειώσει σε μια μέρα. το κλειδάκι, επειδή μπορεί να ειμαι εκτός, θα το πάρετε εντός 3-4 ωρών. καλή επιτυχία.

lol το κερδισα μολις με 384 entries σε ενα givayway :upside:

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος χρήστης του φόρουμ αυτού, αλλα πρόσεξα πως υπάρχει dedicated groupακι

για το TheLAB.gr στο STEAM και κατ'επέκταση στο SteamGifts.com

Μιας και είμαι κάμποσο στο site εκεινο και κάνω κι εγω giveaway παιχνίδια (καλη ώρα παρακάτω)

ενδιαφέρομαι να μπώ στο group του Steam με το SteamGifts. Είμαι ήδη μέλος στην επισημη ομάδα (ανοικτή) στο Steam. Τα invites και οι προυποθέσεις που διάβασα παραπάνω να υποθέσω πως αφορούν το groupακι στο steam, ετσι; Ενδιαφέρομαι να μπω στο κλειστό group του TheLab. Ισχύουν οι προυποθέσεις που διαβασα; Γιατι εχει περασει πολύς καιρος απο οταν γραφτηκε εκεινο το post. :-)

By the way, το nick μου στο Steam ειναι Tentax.

signature.png

[...]

Μιας και είμαι κάμποσο στο site εκεινο και κάνω κι εγω giveaway παιχνίδια (καλη ώρα παρακάτω)

ενδιαφέρομαι να μπώ στο group του Steam με το SteamGifts.

[...]

Καλώς ήρθες. Να με συμπαθάς, γιατί μάλλον εγώ δεν κατάλαβα... Βλέπω ότι έχει 2 μέρες που γράφτηκες στο SG και το παραπάνω παιχνίδι είναι και το πρώτο που έχεις δωρίσει εκεί, ενώ η εισαγωγή σου μου έδινε άλλη εντύπωση. Γενικά, δεν έχουμε αυστηρή διαδικασία για την εισαγωγή στο γκρουπ, αλλά κάποια δραστηριότητα εδώ στο φόρουμ και αντίστοιχα στο SG είναι προαπαιτούμενες.

Εγώ προτείνω να είσαι στη συντροφιά μας και εν καιρώ θα μπεις και στο γκρουπ. Ίσως και με αυτήν την αφορμή να το συζητήσουμε πάλι και να θέσουμε πιο συγκεκριμένους κανόνες, για να μην παρεξηγείται και κανείς και νομίζει ότι την είδαμε ελιτίστικα ως παλιότεροι.

lol το κερδισα μολις με 384 entries σε ενα givayway :upside:

μου θύμησες την σημερινή μου νίκη. έχω πάρει το Be Mine Anniversary (δεν εχω περασει κανενα game ακομα) και επειδή είχα 300 points στο steamgifts μπήκα τυχαια σε 5-6 public ετσι για πλάκα. ξυπνάω το πρωί και εχω κερδίσει το Men of War: Assault Squad που είναι στο BMA σε 700 :upside:entries...

λογικα το δικό μου κάποιος απο εσας θα το πάρει.... :p

Καλώς ήρθες. Να με συμπαθάς, γιατί μάλλον εγώ δεν κατάλαβα... Βλέπω ότι έχει 2 μέρες που γράφτηκες στο SG και το παραπάνω παιχνίδι είναι και το πρώτο που έχεις δωρίσει εκεί, ενώ η εισαγωγή σου μου έδινε άλλη εντύπωση. Γενικά, δεν έχουμε αυστηρή διαδικασία για την εισαγωγή στο γκρουπ, αλλά κάποια δραστηριότητα εδώ στο φόρουμ και αντίστοιχα στο SG είναι προαπαιτούμενες.

Εγώ προτείνω να είσαι στη συντροφιά μας και εν καιρώ θα μπεις και στο γκρουπ. Ίσως και με αυτήν την αφορμή να το συζητήσουμε πάλι και να θέσουμε πιο συγκεκριμένους κανόνες, για να μην παρεξηγείται και κανείς και νομίζει ότι την είδαμε ελιτίστικα ως παλιότεροι.

Εχεις δικιο φιλτατε, δεν το εθεσα εγω σωστα. Γενικα ασχολουμαι με το steam και τα gifts κανα 2-χρονο και κανω γενικα ανταλλαγες τιτλων, αν και στο συγκεκριμενο site εχεις απολυτο δικιο ειμαι φρεσκογραμμενος. :-)

Απλα ασχολουμαι γενικα και ενας φιλος μου εφερε στη προσοχη μου το sg.

Ζητω συγνωμη για τυχον παρεξηγηση.

Δε βιαζομαι, οποτε no problem.. Χαλαρα. :-)

Λοιπόν, για να μη θεωρητικολογώ, συνθέτω τους αρχικούς κανόνες και όσους αναφέρονται στη σελίδα του γκρουπ στο Steam και προτείνω τις αλλαγές/προσθήκες που σημειώνω. Αφαιρώ με ή χωρίς σχόλιο όσους θεωρώ ότι δεν έχουν εφαρμογή πλέον.

Να είναι πάνω από 63 μήνες μέλος στο TheLab και να έχει πάνω από 200 100 posts (όχι spam!).

Να έχει στην κατοχή του πάνω από 5 επι πληρωμή παιχνίδια στο Steam. (Η εγγραφή στο SG το εξασφαλίζει)

Να έχει τουλάχιστον 20 ώρες άθροισμα gameplay στα επί πληρωμή παιχνίδια στο Steam που κατέχει.

Να είναι πάνω από 3 μήνες χρήστης του Steam και Να μην έχει VAC Ban. (α) Να μην έχει αρνητικές ενδείξεις στο Steamrep. (καλύπτει VAC/Trade Bans) (β) Να μην έχει ποινές στο Steamgifts / Steamtrades.

Να είναι μέλος του Steam Community :: Group :: TheLab.gr Official

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις γίνει μέλος του SteamGifts είναι να περιμένει να μαζέψει 50 πόντους (ξεκινάει με 25) για να δημιουργήσει invite και να την δώσει εδώ με τις ίδιες προϋποθέσεις, συνεχίζοντας την αλυσίδα. Έτσι θα φροντίσουμε όσο περισσότερα μέλη του TheLab να μπουν στο SteamGifts.

- Δυνατότητα συμμετοχής στο group έχουν μόνο ενεργά μέλη του TheLab.gr (το καλύψαμε)

- Πρέπει πρώτα απ' όλα να είστε και μέλος του public group TheLab.gr Official

- Για invite στο group κάνετε post στο αντίστοιχο θέμα στο forum και όχι friend request ή pm στους admins

- Για την είσοδο στο γκρουπ πρέπει να εξασφαλίσετε τη σύμφωνη γνώμη του 1/4 (εναλλακτικά 10; ) των εν ενεργεία χρηστών μέσα σε διάστημα 1 εβδομάδας. Σε περίπτωση αποτυχίας, μπορείτε να επαναιτηθείτε μετά από 3 μήνες. (αυτή τη στιγμή είμαστε 48)

- Δεν υπάρχει προϋπόθεση δημιουργίας giveaway

- Ευχαριστούμε/σχολιάζουμε πάντα στα giveaways που συμμετέχουμε. Άτομα που επανειλημμένα παραλείπουν αυτόν τον κανόνα θα διώχνονται από το group.

- Ban στο TheLab ή στο Steamgifts συνεπάγεται και ban από εδώ.

Ανακεφαλαιώνω την πρότασή μου. Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο.

Για να γίνει κάποιος μέλος στο TheLab.gr@SG θα πρέπει:

Να είναι πάνω από 3 μήνες μέλος στο TheLab και να έχει πάνω από 100 εποικοδομητικά μηνύματα.

Να είναι πάνω από 3 μήνες χρήστης του Steam και να μην έχει αρνητικές ενδείξεις στο Steamrep.

Να είναι πάνω από 3 μήνες χρήστης του Steamgifts χωρίς ποινές στο Steamgifts / Steamtrades.

Να είναι μέλος του Steam Community Group TheLab.gr Official

Για invite στο group θα πρέπει να αναρτήσει ένα μήνυμα στο παρόν θέμα και όχι friend request ή pm στους admins ή σε άλλα μέλη του γκρουπ.

Για την επιτυχή είσοδο στο γκρουπ θα πρέπει να εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη του 1/4 των εν ενεργεία χρηστών μέσα σε διάστημα 1 εβδομάδας. Σε περίπτωση αποτυχίας, μπορεί να επαναιτηθεί μετά την πάροδο 3 μηνών.

Τα μέλη του γκρουπ δεν είναι υποχρεωμένα να δωρίζουν παιχνίδια, αλλά θα πρέπει:

Να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του γκρουπ και να είναι ενεργά στο φόρουμ.

Να ευχαριστούν και να σχολιάζουν στις κληρώσεις του γκρουπ που συμμετέχουν.

Παραβίαση των παραπάνω προϋποθέσεων ή οποιοδήποτε παράπτωμα οδηγεί στη διαγραφή τους από το TheLab ή το Steamgifts ή σε αρνητική ένδειξη στο Steamrep συνεπάγεται και αυτόματη διαγραφή από το γκρουπ.

το Multiwinia το κέρδισε ο

ponaei8anasi

και το Darwinia ο

ponaei8anasi

ενταξει δεν υπάρχει.... ο φίλος πρέπει να παίξει κανα τζοκερ....

:p

ponaei8anasi

και το Darwinia ο

ponaei8anasi

2sgn045congratulations.gif

ponaei8anasi

και το Darwinia ο

ponaei8anasi

Ευχαριστω πολυ για τα παιχνιδακια....

Θα σας ξαναπροτιμησω :p

Ευχαριστω πολυ για τα παιχνιδακια....

Θα σας ξαναπροτιμησω :p

εισαι και σε άλλο ένα δικο μου που τελειωνει σε λίγες ώρες... αν κανεις σερι βλέπω κανεις να μην μπαίνει σε δικο μου giveaway ξανα... :nada:

Όταν βρείτε χρόνο και το παίξετε, θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις σας.

αλλά τα χέρια μου και ο controller... ταλαιπωρήθηκαν :p

Είχα δοκιμάσει το demo με πληκτρολόγιο αλλά δεν παλευόταν. Τώρα που το κέρδισα θα το δοκιμάσω και με τον controller ;)

signature.png

Ο τυχερός σιδεράς της παρέας είναι ο [MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

signature.png

[MENTION=22342]minast[/MENTION] δεν χρειάζεται να περιμένεις... τις απόκριες. Μπορείς να φορέσεις το ροζ κουστούμι από τώρα!

signature.png

signature.png

Φίλοι μου, χαρείτε μαζί μου!

16/2 εγεννήθει η κόρη.

18/2 γεννήθηκε ο μπαμπάς.

Να σου ζήσει, να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται.... Ότι καλύτερο και χρόνια πολλά

o φίλος με το nick στο steam sardanapal (εδω δεν ξερω τι nick εχει) κέρδισε το Galactic Civilizations I: Ultimate edition

Καλοπαιχνιδο φιλος!

λογικα μες την βδομαδα θα έχουμε και άλλα δώρα, πρεπει να ξεσκαρτάρω μερικα παιχνιδακια....

o φίλος με το nick στο steam sardanapal (εδω δεν ξερω τι nick εχει) κέρδισε το Galactic Civilizations I: Ultimate edition

Καλοπαιχνιδο φιλος!

λογικα μες την βδομαδα θα έχουμε και άλλα δώρα, πρεπει να ξεσκαρτάρω μερικα παιχνιδακια....

Received and marked. Σ' ευχαριστώ πολύ! Τιτάνιο δώρο. ;)

signature.png

τα κόλπα με μένα τα ξέρετε πια. Δεν είμαι στο group άρα όλοι συμμετέχετε. Good Luck!!

σκέφτομαι να βάλω και το Crazy Machines 1.5 με παιχνιδάκι από it's too hard...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.