Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Υπάρχει τρόπος να ταξινομούνται τα σχόλια :upside:,

δηλαδή τα νεότερα να εμφανίζονται πρώτα στη λίστα;

Ναι, αυτό γίνεται και με το SteamGifts Plus add on (επιλογή "Newest Comment First"), αλλιώς μπορείς να κοτσάρεις το "/page/31337" στο url του κάθε θέματος στο forum και να τα βλέπεις με το νεότερο πρώτα...

Ίσως δεν έγινα κατανοητός.

Εννοώ τα σχόλια/θέματα σε αυτή τη σελίδα Group giveaways :: TheLab.gr@SG

Παρατήρησα εδώ Steam Community:: Hookups ότι, μετά τα pinned messages,

τα επόμενα θέματα εμφανίζονται χρονολογικά, από το νεότερο προς το παλαιότερο.

Βέβαια η δομή είναι διαφορετική και δεν υπάρχουν θεματικές ενότητες,

αλλά δεν θα ήταν άσχημο να βλέπω πρώτα τα τελευταία θέματα και μετά τα παλαιότερα.

[MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] αν δεν κάνω λάθος, τα θέματα εμφανίζονται όπως και στο φόρουμ του thelab, δηλαδή πιο πάνω τα θέματα που έχουν την πιο πρόσφατη απάντηση. Δεν ταξινομούνται με βάση τον χρόνο δημιουργίας τους...

[MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] αν δεν κάνω λάθος, τα θέματα εμφανίζονται όπως και στο φόρουμ του thelab, δηλαδή πιο πάνω τα θέματα που έχουν την πιο πρόσφατη απάντηση. Δεν ταξινομούνται με βάση τον χρόνο δημιουργίας τους...

Οι απαντήσεις/posts (μέσα στο ίδιο θέμα/topic) καταχωρούνται με βάση τον χρόνο δημιουργίας τους.

Οι νεότερες καταχωρούνται τελευταίες.

Τα θέματα/topics καταχωρούνται και αυτά με βάση τον χρόνο δημιουργίας τους.

Τα νεότερα καταχωρούνται πρώτα.

Νομίζω ότι η καρτέλα "Announcements" ταξινομείται σωστά.

Το τελευταίο announcement είναι πρώτο στη σειρά. Μετά ακολουθούν τα παλαιότερα (χρονικά).

Έτσι, κατά την ταπεινή μου άποψη, θα πρέπει να είναι και τα giveaways.

Αυτό που δημιουργήθηκε τελευταίο, να εμφανίζεται πρώτο.

Να θυμίσω λίγο την τακτική μου όσον αφορά τα invites στο group (που καλό θα ήταν να την ακολουθεί και ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] :p)

Σύμφωνα με τους κανόνες του group:

Για invite στο group κάνετε post στο αντίστοιχο θέμα στο forum και όχι friend request στους admins

Ο κανόνας αυτός αλλάζει από σήμερα σε:

Για invite στο group κάνετε post στο αντίστοιχο θέμα στο forum και όχι friend request ή pm στους admins

Κανένας δεν θα πρέπει να γίνει invite στο group αν δεν περάσει από αυτό το θέμα να ζητήσει invite.

-----------------------------------------------------------------------

Πάει αυτό... Από εκεί και πέρα, θυμίζω τον πρώτο και σημαντικότατο κανόνα:

Δυνατότητα συμμετοχής στο group έχουν μόνο ενεργά μέλη του TheLab.gr

Σαν ενεργά μέλη ορίσαμε τυπικά τουλάχιστον τα 100 posts και κάποιους μήνες από την εγγραφή στο forum, χωρίς να σημαίνει ότι αν είχε κάποιος κάνει 100 posts το 2008 και μετά δεν τον ξαναείδαμε θα μπει. Άρα κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά.

Για να φύγει κατά κάποιο τρόπο από πάνω μου η διαδικασία επιλογής του ποιος μπορεί να μπει και ποιος όχι στο group είχα απαντήσει σε κάποιους που με προσέγγισαν μέσω pm, ότι θα πρέπει να ζητήσουν invite σε αυτό το θέμα. Αν δεχτούν πάνω από 4 likes από ήδη υπάρχοντα μέλη του group, τότε θα μπορούν να μπουν. Αν όχι, τότε κάποια άλλη φορά...

------------------------------------------------------------------------

Οπότε με κάθε καλή διάθεση και με αφορμή το pm που δέχτηκα από τον [MENTION=28647]artyom[/MENTION] έγραψα αυτό το post και αυτή θα είναι και η διαδικασία που θα ακολουθούμε από εδώ και πέρα.

Ναι, αλλά με ποιο κριτήριο θα δίνονται τα likes;

Για παράδειγμα, εμένα που δεν με ξέρει κανείς (προσωπικά) από το forum, ποιος θα με ψήφιζε; :weep:

Ευτυχώς που πρόλαβα την προηγούμενη διαδικασία ! :whistling:

Ναι, αλλά με ποιο κριτήριο θα δίνονται τα likes;

Για παράδειγμα, εμένα που δεν με ξέρει κανείς (προσωπικά) από το forum, ποιος θα με ψήφιζε; :weep:

Ευτυχώς που πρόλαβα την προηγούμενη διαδικασία ! :whistling:

Kάπως έτσι...

You-Feeling-lucky-Punk.gif

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]

Υπάρχει κι άλλη λύση για το like:

Να έρθω σπίτι σου και να βαράω τα κουδούνια

:hehe:¨

Να θυμίσω λίγο την τακτική μου όσον αφορά τα invites στο group (που καλό θα ήταν να την ακολουθεί και ο @astrolabos :p)

Σύμφωνα με τους κανόνες του group:

Για invite στο group κάνετε post στο αντίστοιχο θέμα στο forum και όχι friend request στους admins

Ο κανόνας αυτός αλλάζει από σήμερα σε:

Για invite στο group κάνετε post στο αντίστοιχο θέμα στο forum και όχι friend request ή pm στους admins

Κανένας δεν θα πρέπει να γίνει invite στο group αν δεν περάσει από αυτό το θέμα να ζητήσει invite.

-----------------------------------------------------------------------

Πάει αυτό... Από εκεί και πέρα, θυμίζω τον πρώτο και σημαντικότατο κανόνα:

Δυνατότητα συμμετοχής στο group έχουν μόνο ενεργά μέλη του TheLab.gr

Σαν ενεργά μέλη ορίσαμε τυπικά τουλάχιστον τα 100 posts και κάποιους μήνες από την εγγραφή στο forum, χωρίς να σημαίνει ότι αν είχε κάποιος κάνει 100 posts το 2008 και μετά δεν τον ξαναείδαμε θα μπει. Άρα κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά.

Για να φύγει κατά κάποιο τρόπο από πάνω μου η διαδικασία επιλογής του ποιος μπορεί να μπει και ποιος όχι στο group είχα απαντήσει σε κάποιους που με προσέγγισαν μέσω pm, ότι θα πρέπει να ζητήσουν invite σε αυτό το θέμα. Αν δεχτούν πάνω από 4 likes από ήδη υπάρχοντα μέλη του group, τότε θα μπορούν να μπουν. Αν όχι, τότε κάποια άλλη φορά...

------------------------------------------------------------------------

Οπότε με κάθε καλή διάθεση και με αφορμή το pm που δέχτηκα από τον @artyom έγραψα αυτό το post και αυτή θα είναι και η διαδικασία που θα ακολουθούμε από εδώ και πέρα.

'Κανένας δεν θα πρέπει να γίνει invite στο group αν δεν περάσει από αυτό το θέμα να ζητήσει invite.'

tragike πιο ειναι αυτο το 'θεμα'?

αυτο εδω ? http://www.thelab.gr/gaming/thelab-gr-official-steam-group-87659.html

γιατι αυτο ειναι το οfficial.

btw νιωθω λες και θα περασω επιθεωρηση:p

[MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] τα 4 likes είναι λίγα αν σκεφτείς ότι το group έχει 48 μέλη. Θεωρώ ότι οι ενεργοί χρήστες ξέρουν πότε κάποιος μπορεί να μπει στο group ή απλά βρήκε την ευκαιρία να κάνει καμια αρπαχτή. Όπως είπα οι περιπτώσεις εξετάζονται ξεχωριστά, οπότε αυτή η διαδικασία μπορεί να θεωρηθεί σαν προϋπόθεση για να εξεταστεί η περίπτωση από τους admins...

[MENTION=28647]artyom[/MENTION] όταν γράφω "αυτό το θέμα", προφανώς αναφέρομαι στο θέμα που διαβάζεις αυτή την στιγμή. Επίσης το official TheLab.gr group είναι ανοιχτό προς όλους, άρα μιλάμε για το TheLab@SG που είναι private. Καμία επιθεώρηση, απλά για επειδή θέλω να αποφύγω οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις, πρέπει να υπάρχουν κάποιοι κανόνες, που καλό είναι να τους τηρούμε ;)

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Δεν με ενοχλεί να είναι 4 και 14 τα likes ή το άλλο χρειάζεται για την συμμετοχή.

Είναι σωστό που υπάρχει η διαδικασία, αρκεί να είναι πλήρης, ξεκάθαρη και να μην δέχεται παρερμηνίες.

Αν δώσω like σε κάποιον, και αυτός αποδειχθεί ότι δεν το αξίζει ή δεν "παίξει" με τους κανόνες του group, τι γίνεται τότε;

Μάλλον άδικα το κουράζουμε... Νομίζω είναι προφανής η διαδικασία και καλά ορισμένη.

Θεωρώ λογικό που ο [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] ή οποιοσδήποτε άλλος δεν αποφασίζει προσωπικά για όσους δεν τηρούν τους θεσπισμένους περιορισμούς και το αφήνει σαν συλλογική απόφαση. Κι αν αποφασίσουμε ότι κι αυτοί οι περιορισμοί δε μας αρέσουν, το συζητάμε ξανά εδώ (σε αυτό το θέμα :p) και τους αλλάζουμε!

Τώρα αν δώσουμε like σε κάποιον και αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων - ε, εντάξει δεν του δώσαμε και την κόρη μας για νύφη :) Όπως λέει και ο σοφός λαός, πρέπει να προσέχουμε που το βάζουμε... το like.

Και για να μη μου στεναχωριέστε, επειδή έχω και ένα πείραμα να συνεχίσω:

signature.png

Αν δώσω like σε κάποιον, και αυτός αποδειχθεί ότι δεν το αξίζει ή δεν "παίξει" με τους κανόνες του group, τι γίνεται τότε;

Οι θέσεις στο group δεν είναι μόνιμες. Γιαυτό υπάρχει και η δυνατότητα του kick. Δυστυχώς έχει γίνει και αυτό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.