Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

να ρωτήσω επειδη δεν μπορω να κανω ακομα verify το account χρειαζεται 100$ αξιας σε αγορες το account και το δικό μου κοστολογείται σε 99,96$ :p θέλω να ρωτήσω, μπορώ να μπαίνω σε όσα θέλω givaways ή υπάρχει ένα μέτρο? η μετά απο ενα σημείο θα χρειάζεται να δίνω και εγώ?

Δεν υπάρχει κανονισμός που να υποχρεώνει κάποιον να δίνει giveaways για το steamgifts γενικά. Για τα private/group που μπορείς να μπεις έχουν διάφορους κανόνες. Στου λάμπη δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος κανόνας, απλά προφανώς δεν θεωρείται "σωστή" ετικέτα να κερδίζεις 200 giveaways και να μη δίνεις κανένα. Αλλά δε θα σε κρεμάσουν κι'όλας άμα δε την βγάζεις οικονομικά για να δωρίσεις.

[MENTION=28647]artyom[/MENTION]

Στο SteamGifts μπορείς να συγκεντρώσεις μέχρι 300 πόντους από τα giveaways που δημιουργούνται.

Από κάθε giveaway που δημιουργείται, όλοι οι χρήστες παίρνουν ένα ποσοστό της αξίας του σε πόντους.

Κάθε φορά που μπαίνεις σε ένα giveway, σπαταλάς την αξία του παιγνιδιού σε πόντους.

Δες το post του [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] για λεπτομέρειες (παράγραφος: "What's with these points?"):http://www.thelab.gr/gaming/steamgifts-com-thread-98308.html#post1063073046

Όπως είπε και ο [MENTION=1199]Volrath[/MENTION], το δικαίωμα της συμμετοχής γεννά την υποχρέωση της συνεισφοράς.

Από την μικρή μου εμπειρία στο forum και στα αντίστοιχα group (TheLab.gr Official και TheLab.gr@SG),

μπορώ να σου πω ότι τα ποσοστά επιτυχίας στο TheLab.gr@SG είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα στο SteamGifts.

Τώρα, αν θέλεις να ξεπεράσεις γρήγορα το φράγμα των $100 του SteamGifts,

εκμεταλλεύσου κάποια από τις προσφορές που τρέχουν αυτόν τον καιρό.

Οι προσωπικές μου επιλογές είναι:

Save 75% on Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition on Steam στα 4,99€

Super Meat Boy | PC game | Download discounts at Green Man Gaming στα 3,49€

SkyDrift | PC game | Download discounts at Green Man Gaming στα 3,49€

δεν χρειαζεται να δίνεις όπως σου ειπαν τα παιδιά από πάνω. εγω πάντως θα δίνω από τα bundles γιατί δεν θέλω να μαζεύει "σαβουρα" το steam. πάντως οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι ελάχιστες... ετσι όπως τα βλέπω τα πράγματα ειναι 1 στις 500 στα public...

εκτός αν εισαι και καντέμης οπότε μειώνονται περισσότερο οι πιθανότητες. εγω τουλάχιστον που ειμαι σε public προσπαθώ να μην μπαίνω σε giveaways που έχουν πάνω από 500entries.

@artyom

Στο SteamGifts μπορείς να συγκεντρώσεις μέχρι 300 πόντους από τα giveaways που δημιουργούνται.

Από κάθε giveaway που δημιουργείται, όλοι οι χρήστες παίρνουν ένα ποσοστό της αξίας του σε πόντους.

Κάθε φορά που μπαίνεις σε ένα giveway, σπαταλάς την αξία του παιγνιδιού σε πόντους.

Δες το post του @tragikos για λεπτομέρειες (παράγραφος: "What's with these points?"):http://www.thelab.gr/gaming/steamgifts-com-thread-98308.html#post1063073046

Όπως είπε και ο @Volrath, το δικαίωμα της συμμετοχής γεννά την υποχρέωση της συνεισφοράς.

Από την μικρή μου εμπειρία στο forum και στα αντίστοιχα group (TheLab.gr Official και TheLab.gr@SG),

μπορώ να σου πω ότι τα ποσοστά επιτυχίας στο TheLab.gr@SG είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα στο SteamGifts.

Τώρα, αν θέλεις να ξεπεράσεις γρήγορα το φράγμα των $100 του SteamGifts,

εκμεταλλεύσου κάποια από τις προσφορές που τρέχουν αυτόν τον καιρό.

Οι προσωπικές μου επιλογές είναι:

Save 75% on Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition on Steam στα 4,99€

Super Meat Boy | PC game | Download discounts at Green Man Gaming στα 3,49€

SkyDrift | PC game | Download discounts at Green Man Gaming στα 3,49€

Το διάβασα και νομίζω πως στην πράξη θα καταλάβω καλύτερα τι παίζει με τους πόντους.(Δλδ σε κάθε giveaway που δημιουργήται παίρνω εναν πόντο?)

Οσο για τις προσφορές, προσπαθώ να ειμαι συγκρατιμένος γιατί από τότε που εχω βάλει το steam βλέπω φοβερές προσφορές και κατα κύριο λόγω προσπαθώ να χτυπάω coop παιχνίδια ωστέ να τα παίξω και με κανένα φιλαράκι.Περιμενω κανα dead island & L4D2.

Eυχαριστώ για τη βοήθεια.

Το διάβασα και νομίζω πως στην πράξη θα καταλάβω καλύτερα τι παίζει με τους πόντους.(Δλδ σε κάθε giveaway που δημιουργήται παίρνω εναν πόντο?)

Οσο για τις προσφορές, προσπαθώ να ειμαι συγκρατιμένος γιατί από τότε που εχω βάλει το steam βλέπω φοβερές προσφορές και κατα κύριο λόγω προσπαθώ να χτυπάω coop παιχνίδια ωστέ να τα παίξω και με κανένα φιλαράκι.Περιμενω κανα dead island & L4D2.

Eυχαριστώ για τη βοήθεια.

Για την ακρίβεια, σε κάθε giveaway που δημιουργείται, μοιράζεται το 5% της αξίας του σε πόντους προς όλους τους χρήστες.

Σε ένα giveaway ονομαστικής αξίας $40, κάθε χρήστης παίρνει 2 πόντους.

Σε ένα άλλο αξίας $20, κάθε χρήστης παίρνει 1 πόντο.

Το ανώτατο όριο που μπορεί να συγκεντρώσει ένας χρήστης, είναι 300 πόντοι.

Oι πόντοι ξοδεύονται όταν μπαίνεις σε ένα giveaway. Χρησιμοποιείς τόσους πόντους όση είναι η ονομαστική αξία του giveaway.

Τα Dead Island (και μάλιστα το GOTY) και το L2D2 ήταν πρόσφατα σε προσφορά, οπότε θα περιμένεις να ξανακάνουν τον κύκλο τους.

EDIT: Διορθώθηκαν τα ποστοστά με την υπόδειξη του [MENTION=22279]acct[/MENTION]

Για την ακρίβεια, σε κάθε giveaway που δημιουργείται, μοιράζεται το 10% 5% της αξίας του σε πόντους προς όλους τους χρήστες.

[...]

Το ανώτατο όριο που μπορεί να συγκεντρώσει ένας χρήστης, είναι 300 πόντοι.

Oι πόντοι ξοδεύονται όταν μπαίνεις σε ένα giveaway. Χρησιμοποιείς τόσους πόντους όση είναι η ονομαστική αξία του giveaway.

Τα Dead Island (και μάλιστα το GOTY) και το L2D2 ήταν πρόσφατα σε προσφορά, οπότε θα περιμένεις να ξανακάνουν τον κύκλο τους.

[MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] δεν έχει νόημα να αλλάξω κάτι εκεί, γιατί σχεδόν όλα όσα αναφέρω έχουν αλλάξει (πχ δεν υπάρχουν καν invites πλέον). Και να ήθελα πάντως δεν μπορώ, γιατί έχει περάσει το χρονικό όριο για επεξεργασία μηνυμάτων. Όπως και να έχει κάθε σωστό μέλος του SteamGifts θα πρέπει να διαβάσει τα sticky του ίδιου του site.

Από εκεί και πέρα αν έχει όρεξη μπορεί να δει και όλα τα επίσημα θέματα που αφορούν το site τα οποία έχω συγκεντρώσει εδώ.

Γενικά έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε που ξεκίνησε το SG και αντίστοιχα το θέμα εδώ. Οι αλλαγές ανακοινώνονται από όλους μας όσο συμβαίνουν, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται (ακόμη κι αν γινόταν) να πάμε πίσω να αλλάξουμε και το κάθε μήνυμα, ειδικά αφού ήταν σωστό τη στιγμή της ανάρτησής του.

Βέβαια, αν θέλεις να αφιερώσεις το χρόνο και τον κόπο να συλλέξεις όλες τις αλλαγές και να φτιάξεις καινούριο σύντομο FAQ, για τους νέους χρήστες (πλην της λίστας από πάνω), κανείς δε θα σου πει όχι. :neo:

Για να πω την μαύρη αλήθεια, προσωπικά ξεκίνησα να διαβάζω πρώτα εδώ

και μετά πήγα στο ίδιο το SteamGifts, περισσότερο όμως για να καλύψω απορίες.

Το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα δυσκολεύτηκα να το βρώ: Point System Now Live

Το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα δυσκολεύτηκα να το βρώ: Point System Now Live

Συμφωνώ ότι είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθείς στα fora του SG, αλλά στο ίδιο το FAQ αναφέρει:

Official CG Announcements - with thanks to tragikos for keeping this updated.

Που είναι ουσιαστικά το θέμα που αναφέρω εδώ:

Από εκεί και πέρα αν έχει όρεξη μπορεί να δει και όλα τα επίσημα θέματα που αφορούν το site τα οποία έχω συγκεντρώσει εδώ.

Και στο οποίο φαίνεται το θέμα που ψάχνεις, στο section "For new users (old and new announcements that you should know)"

;)

Συμφωνώ ότι είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθείς στα fora του SG

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου :yes4:

Αν δεν έκανες το :magic: bump, ώστε να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα του forum, θα το έβρισκα μετά από πολλεεεές μέρες.

Βέβαια, αν θέλεις να αφιερώσεις το χρόνο και τον κόπο να συλλέξεις όλες τις αλλαγές και να φτιάξεις καινούριο σύντομο FAQ, για τους νέους χρήστες (πλην της λίστας από πάνω), κανείς δε θα σου πει όχι. :neo:

Διάθεση υπάρχει, χρόνο θα "κλέψω", αλλά είμαι πολύ :baby: για να αποτολμήσω κάτι τέτοιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.