Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Δεν το εχω απο bundle και στο steam store δινουν μονο την extended edition του παιχνιδιου...

Πφφφ..και τα βαριεμαι τα support ticket......

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Συγχωρήστε με για το διπλό ποστ, αλλά έχει τη χρησιμότητά του.

Στη συνέχεια του πειράματός μου, απέκτησα και ένα Deus Ex: HR για να μοιραστώ μαζί σας, αλλά βλέπω ότι το προηγούμενο δεν το τιμήσατε, παρότι πολύς κόσμος από το γκρουπ δεν το έχει. Παρακαλώ όποιος θα ήθελε ένα giveaway με αυτό να κάνει like εδώ, για να μετρήσω το ενδιαφέρον.

To DeusX:HR είχε βγει ένα παλικάρι εδώ και είχε δώσει τζάμπα κόπιες. Γι'αυτό ενδέχεται να το έχει πολύς κόσμος.

To DeusX:HR είχε βγει ένα παλικάρι εδώ και είχε δώσει τζάμπα κόπιες. Γι'αυτό ενδέχεται να το έχει πολύς κόσμος.

Ο ρουφιάνος λέει ότι δεν το έχουν 20+ πάντως :)

[MENTION=22342]minast[/MENTION] ticket να ανοιξω στο steam η στο steamgifts?

Στο steamgifts, για να τους πεις ότι το έχεις πάρει εκτός bundle και να στο μετρήσουν για full contributor value.

Ιν άδερ νιουζ, δε πούμπλικ χαζ σπόουκεν. Μπάι πόπιουλαρ ντιμάντ:

signature.png

Έτρεχα σήμερα, οπότε δεν πρόλαβα να πω μια γνώμη νωρίτερα, αλλά δεν έχει και πολύ σημασία.

Κατόπιν εορτής κατάλαβα ότι από κεκτημένη ταχύτητα έβαλα $30.01 contributor στο δικό μου DE: HR, οπότε κάποιοι από εδώ που δεν το είχαν ίσως δεν μπόρεσαν να μπουν. Ήταν παραδρομή, γιατί στο κάτω-κάτω μεταξύ μας είμαστε.

Για να επανορθώσω την αβλεψία περιμένω να πάρω ένα κουπονάκι για το Death Rally από τον τραγικό, για να το βάλω εδώ group με μηδενικό contributor. Ελπίζω να προλάβουμε, γιατί λήγει σήμερα. :)

Αφου πηρα και το approve απο το support του SG...

signature.png

Το κλειδακι που θα δωσω ειναι απο το GMG και οπως μου ειπαν απο το support ειναι στην ουσια το extended edition..

Μore info here(αυτοι μου εδωσαν το λινκ σε περιπτωση που αναρωτηθει καποιος)

Καλη τυχη παιδες..

Τι φάση η νέα μόδα με τα contributor only;

Δε λέω, βοηθάει στο να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, αλλά εμφανίζονται τραγικά φαινόμενα όπως ελάχιστο όριο για να μπεις σε κλήρωση 2500$!!!

ffs

Όριο μπορείς να βάλεις όσο έχεις δώσει. Αν κάποιος έχει δώσει παιχνίδια αξίας 2.5κ, μαγκιά του:p

2x όσο έχεις δώσει...

Όριο μπορείς να βάλεις όσο έχεις δώσει. Αν κάποιος έχει δώσει παιχνίδια αξίας 2.5κ, μαγκιά του:p

Μπορείς να βάλεις όριο μέχρι το διπλάσιο απ' ότι έχεις δώσει.

Τι φάση η νέα μόδα με τα contributor only;

Δε λέω, βοηθάει στο να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, αλλά εμφανίζονται τραγικά φαινόμενα όπως ελάχιστο όριο για να μπεις σε κλήρωση 2500$!!!

ffs

Στην πράξη βοηθάει όπως και τα group ή private: μειώνει τον αριθμό των συμμετοχών δίνοντας καλύτερες πιθανότητες σε όσους έχουν συνεισφέρει. Για κάθε έναν που μένει έξω, υπάρχουν άλλοι που ωφελούνται.

Αν δεν γίνονται υπερβολές (όπως τα $2500 ή $4000 που είδα πρόσφατα) νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα. Πάντως, ακόμη κι όποιος χαρίζει παιχνίδια $4000 θέλει να αισθανθεί τη χαρά της νίκης σε μια κλήρωση. Αν έχει μόνο 1 αντίπαλο και είναι 50-50, νομίζω γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

Προσωπικά νομίζω ότι το $0.01 ακόμη και σε group είναι καλό, γιατί είναι εύκολο να βρεις έστω ένα bundle key για να μπεις στη διαδικασία να το χαρίσεις για πρώτη φορά και το $30.01 είναι πολύ καλό φίλτρο για public giveaways. Αν δεν απατώμαι, ο τραγικός είχε μιλήσει πρόσφατα για ακόμη μεγαλύτερο νούμερο.

Στη χειρότερη περίπτωση, απλά δεν συμμετέχεις (ουμε) σε μερικές κληρώσεις. Δε χάθηκε ο κόσμος.

Ναι για μένα πλέον τα 100$ contribution θεωρείται public αφού άνετα μαζεύονται 300 συμμετοχές σε 1 ώρα giveaway.

Προσωπικά στο Steamgifts Plus έχω βάλει φίλτρο 250 συμμετοχές ανά κόπια παιχνιδιού, αλλιώς δεν έχει νόημα να μπεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.