Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Αν και νομίζω είναι σαφές, επισημαίνω ότι ο [MENTION=103]hurin[/MENTION] είναι στην κορυφή επειδή με βάση τον υπολογισμό που γίνεται από το Steamgifts (όχι από εμένα) εμφανίζεται να έχει κερδίσει 8.88 παιχνίδια περισσότερα από ό,τι θα ήταν αναμενόμενο σύμφωνα με τις κληρώσεις στις οποίες συμμετείχε.

Αντίστοιχα, εγώ εμφανίζομαι στο τέλος όχι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αδικημένο, αλλά επειδή το Steamgifts θα ανέμενε να έχω κερδίσει 18.82 περισσότερα παιχνίδια, πάντα σύμφωνα με τις κληρώσεις στις οποίες συμμετείχα.

Παράλληλα παραθέτω και το λόγο Κερδισμένα / Αναμενόμενα, που όμως είναι χρήσιμος μόνο για μεγάλο αριθμό συμμετοχών (Won, Est >> Won-Est ή τουλάχιστον >> 0). Ειδικά για Won, Est ≈ 1, είναι εντελώς άχρηστος. Αν είχαμε όλοι ικανό αριθμό νικών, θα υπολόγιζα Diff / Won, που είναι πιο ενδιαφέρον μέτρο.

Ούτε θέλω να βγάλω κάποιον στη σέντρα, ούτε υπονόησα ότι η μεθοδολογία του Steamgifts είναι επιστημονική, αφού δεν ξέρουμε τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί. Απλά είναι μια διασκεδαστική εκτίμηση της τύχης του καθενός.

Πάντως, επειδή παλιότερα είχα κάνει υπολογισμό για τις δικές μου κληρώσεις, μοιάζει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα με αρκετή ακρίβεια.

Αν οποιοσδήποτε αισθάνεται θιγμένος από την εμφάνιση του ονόματός του, ευχαρίστως να τον αφαιρέσω, αλλά έχετε υπόψη ότι τα προφίλ είναι έτσι κι αλλιώς δημόσια.

Αυτά.

[MENTION=22279]acct[/MENTION] φαίνεται πως ο αλγόριθμος του cg αλλάζει συχνά. Ήδη μετά την αλλαγή μάλλον είμαι πάνω από την γραμμή (αφού τα est. wins από 107,5 πέσανε στα 103,6)

Ε, είπα κι εγώ, ότι θα έβγαινες και γκαντέμης δεν το περίμενα! :p Πάντως είσαι και 2 τάξεις μεγέθους πάνω από τους νέοπες. Στο 1ο δεκαδικό να αλλάξουν τα δικά σου νούμερα, αλλάζει η βαρυτική έλξη του ήλιου. :hehe:

[MENTION=22279]acct[/MENTION] και [MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Μ' "έτρωγε" κι εμένα να απαντήσω από το πρωί, αλλά κρατήθηκα μην παρεξηγηθεί κανείς.

Για να μην αρχίσουμε όλοι να μετράμε την περιφέρεια των γλουτών μας, πάρτε κατιτίς για να ξεχαστείτε:

signature.png

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION] παρατήρησες τίποτις σε σχέση με το πείραμα του [MENTION=22342]minast[/MENTION] και την τελευταία μου νίκη; Think... think....

Επιτρέψτε μου και μένα να συνδράμω στους νέους συσχετισμούς. :D

Αρκετά καλές κριτικές και λιώσιμο στο online.

Οι κόπιες είναι τρεις, βλέπω πολλούς γνωστούς, το κάψιμο σίγουρο...

signature.png

ΥΓ #1: Παρακαλώ να μην ψάχνω τους τυχερούς.

Το ένα κλειδί το έχω στα χέρια μου με την μορφή serial number. Θα σταλεί με mail.

Τα άλλα δύο κλειδιά θα αποσταλούν με mail σαν gifts από το site του προμηθευτή του πακέτου.

ΥΓ #2: Όσοι δεν είστε ακόμα contributors, προλαβαίνετε.

Κληρώνει την Παρασκευή 01/02/2013 στις 20:00.

Για να μην αρχίσουμε όλοι να μετράμε την περιφέρεια των γλουτών μας, πάρτε κατιτίς για να ξεχαστείτε:

signature.png

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION] παρατήρησες τίποτις σε σχέση με το πείραμα του [MENTION=22342]minast[/MENTION] και την τελευταία μου νίκη; Think... think....

Iseewhatyoudidthere.jpg

Numbers bitches:

Est=SUM(1/MAX(1,(Gift.Entries/Gift.Copies)))

Η μικρή πτώση από χθες ήταν διότι πλέον υπολογίζει μόνο τις τελειωμένες κληρώσεις, ενώ μετρούσε και τις τρέχουσες.

Πηρα απο το MS Bundle το 5game pack για να ξοδεψω το 5$ κουπονι και κρατησα τα mark of ninja kai deadlight.

Ενδιαφερουν κανεναν τα παρακατω 3 που περισσευουν να κανω ολη την μανουρα του steamgifts ή να τα ενεργοποιησω μπας και καποια στιγμη μεχρι το 2015 ασχοληθω και με αυτα?

Iron Brigade

Toy Soldiers

Insanely Twisted Shadow Planet

Πηρα απο το MS Bundle το 5game pack για να ξοδεψω το 5$ κουπονι και κρατησα τα mark of ninja kai deadlight.

Ενδιαφερουν κανεναν τα παρακατω 3 που περισσευουν να κανω ολη την μανουρα του steamgifts ή να τα ενεργοποιησω μπας και καποια στιγμη μεχρι το 2015 ασχοληθω και με αυτα?

Iron Brigade

Toy Soldiers

Θα το προλάβουμε το 2015; Αισιόδοξο σε βρίσκω :hehe:

Η καλύτερη λύση (για μένα) είναι το giveaway, γιατί,

αν σου ζητήσουν το ένα παιγνίδι περισσότεροι του ενός, θα έχεις διαχειριστικό θέμα. Μεγάλο κιόλας.

Iron Brigade

Toy Soldiers

Εμένα μια φορά με ενδιαφέρουν, αλλά αν κρίνω από τα entries παρακάτω, το ίδιο και όλους τους υπόλοιπους :)

edit: ελπίζω να μη γίνομαι κουραστικός, αλλά αν κάποιος έχει ακόμα κουπονάκι που δε σκοπεύει να χρησιμοποιήσει, το ζαχαρώνω το πακετάκι (το κόστος δικό μου εννοείται).

Μια και γίνεται λόγος για κουπόνια, αν κάποιος έχει κουπόνι -90% Death Rally (on Steam), το αγοράζω και βάζω κλήρωση. Πείτε μου.

Τα βαλε ακριβως τα ιδια και ο ποναειθαναση αλλα αντε να κατσω να διαβασω ολη την ιστορια στο πρωτο ποστ και ξαναμιλαμε... :)

Kαλημερα..

Για παμε κι αλλο ενα..

signature.png

Ηθελα να ανεβασω κι αλλο ενα game αλλα στο steamgifts μου δινει την επιλογη μονο ως extended edition και με αστερακι.

Πως θα μπορεσω να το δωσω κι αυτο?

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Εάν δεν το έχεις απο bundle και θέλεις να σου μετρήσει κανονικά το contributor, άνοιξε ένα support ticket να τους το πεις. Αν το έχεις από bundle, το βάζεις με το αστεράκι και σου μετράει σαν bundle game κανονικά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.