Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Μπορω να εχω το φάκελο παρακαλω;

And the winner is....

[MENTION=6810]eleozz[/MENTION]

XRikZ.gif

πρωτα απο ολα να θα ηθελα να ευχαριστησω την μαμα μου, τον μπαμπα μου και ολους αυτους που με στήριξαν...

Σας ευχαριστώ συλλογικά! Το πείραμα πάει καλά, ελπίζω να σας έχω κι άλλα σύντομα :)

[MENTION=22342]minast[/MENTION] με παίδεψες μέχρι να ταυτοποιήσω τον λογαριασμό σου εδώ και στο Steam. Χαλάλι σου.

Σας ευχαριστώ συλλογικά! Το πείραμα πάει καλά, ελπίζω να σας έχω κι άλλα σύντομα :)

Να υποθέσω ότι το πείραμα βασίζεται στο karma;

Να υποθέσω ότι το πείραμα βασίζεται στο karma;

:D ας αφήσουμε και κάτι για τη φαντασία... Ένα καλό σόου πρέπει να μπορεί να ερμηνευθεί διαφορετικά από τον κάθε παρατηρητή :)

Όπως λέει και ο Michael Caine

Now you’re looking for the secret. But you won’t find it because of course, you’re not really looking. You don’t really want to work it out. You want to be fooled.

Καλημερες..

Εδωσα στο παιχνιδακι μια ευκαιρια παιζοντας το demo του αλλα δεν.. οπoτε ας παει

σε καποιον που θα το εκτιμησει περισσοτερο..

signature.png

Επίσης δεν ξέρω αν προσέξατε, αλλά στο προφίλ πλέον υπάρχει και ένα στατιστικό "Estimated Wins" το οποίο φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Σε μένα έπεσε κατά 2 μόλις έξω... :)

Το έχουμε προσέξει εδώ και μισή ώρα, αλλά είστε τυχεροί που είχα επισκέψεις. Αφού ξεκίνησα την προηγούμενη γκρίνια με την αρχική καταγραφή, λέω να ξεκινήσω και καινούρια με τα Estimated Wins :D. Edit soon™.

Καλημερες..

Εδωσα στο παιχνιδακι μια ευκαιρια παιζοντας το demo του αλλα δεν.. οπoτε ας παει

σε καποιον που θα το εκτιμησει περισσοτερο..

signature.png

Congratz sardanapal!!!!..

Game sent!

Have fun..

βρε τον σαρδανάπαλο, δεν πρόλαβε να ποστάρει και τσίμπησε κι άλλο δωράκι! :D

Κι εμένα έπεσε μέσα:

Gifts Won17

Estimated Wins16.41

Εχμ, τώρα με κάνετε και κοκκινίζω, γιατί δεν περίμενα τα αποτελέσματα του πίνακα. Επιφυλάσσομαι. ;)

Προφανώς κατά σειρά Won / Estimated / Αναλογία (>1 : ποπόφαρδος) / Διαφορά (>0 : ομοίως)

Η χοντρή μαύρη γραμμή μας χωρίζει σε πατρίκειους και πληβείους, Έλοϊ και Μόρλοκ, καταλαβαίνετε τέλος πάντων. :p

21OFjJc.png

Βεβαίως, δεν τα άλλαξα μετά το παραπάνω, που μόλις το είδα. ;)

[MENTION=22279]acct[/MENTION] φαίνεται πως ο αλγόριθμος του cg αλλάζει συχνά. Ήδη μετά την αλλαγή μάλλον είμαι πάνω από την γραμμή (αφού τα est. wins από 107,5 πέσανε στα 103,6)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.