Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Αν λάβεις τον τίτλο υπόψιν ως λόγο, τότε ναι πρέπει να αλλάξει.

Ακριβώς όπως το λες. Ο τίτλος με προετοιμάζει για αυτό που ακολουθεί.

Εγώ νομίζω πως είναι το αντίστοιχο του "Top Winners 'slash' Creators."

Αν είναι έτσι, το ratio της 1ης εγγραφής είναι 8.00 !

Επίσης, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να βλέπω τις συμμετοχές και τον λόγο κερδισμένων/συμμετοχές.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Δεν υπάρχει "πρέπει" στους λόγους. Εδώ "ορίσαμε" τον λόγο Created (δια) Won. Μεγαλύτερο του ενός (>1) σημαίνει πως έχεις δημιουργήσει περισσότερα giveaways από ότι έχεις κερδίσει και μικρότερο του ενός (<1) ότι έχεις κερδίσει περισσότερα από όσα έχεις δημιουργήσει. Εάν ο λόγος ήταν Won (δια) Created, τότε θα ήταν το αντίστροφο. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποία ζητάς να αλλάξει κάτι. Ο tragikos επέλεξε αυθαίρετα την πρώτη σύμβαση. So f*cking what?

ΥΓ. Όπως σου είπα και πριν ο τίτλος αναφέρεται στους Top Creators / Top Winners. Και όχι στους Top Winners (δια) Creators.

και όπως έχω υποσχεθεί δύο παιχνιδάκια κάθε εβδομάδα !!!

signature.png

signature.png

[MENTION=234]overclocked[/MENTION] thx για το magicka το περίμενα μέρες !

Δεν υπάρχει "πρέπει" στους λόγους. Εδώ "ορίσαμε" τον λόγο Created χ Won. Μεγαλύτερο του ενός (>1) σημαίνει πως έχεις δημιουργήσει περισσότερα giveaways από ότι έχεις κερδίσει και μικρότερο του ενός (<1) ότι έχεις κερδίσει περισσότερα από όσα έχεις δημιουργήσει. Εάν ο λόγος ήταν Won χ Created, τότε θα ήταν το αντίστροφο. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποία ζητάς να αλλάξει κάτι. Ο tragikos επέλεξε αυθαίρετα την πρώτη σύμβαση. So f*cking what?

ΥΓ. Όπως σου είπα και πριν ο τίτλος αναφέρεται στους Top Creators / Top Winners. Και όχι στους Top Winners χ Creators.

Δεν ζήτησα να αλλάξει κάτι.

Παρατήρησα κάτι και το ανέφερα.

Ο τίτλος λέει "Top Winners/Creators" και το περιεχόμενο "Top Creators/Winners".

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] πιστεύω ότι η υπάρχει μια ασυνέχεια στον τίτλο και στην στήλη ratio της λίστας.

Άλλαξα τον τίτλο για να μην μπερδεύει κανέναν (αν και δεν θα έπρεπε :p). Ουσιαστικά εννοούσα αυτό πάντως:

Εγώ νομίζω πως είναι το αντίστοιχο του "Top Winners 'slash' Creators."
Ακριβώς όπως το λες. Ο τίτλος με προετοιμάζει για αυτό που ακολουθεί.

Αν είναι έτσι, το ratio της 1ης εγγραφής είναι 8.00 !

Επίσης, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να βλέπω τις συμμετοχές και τον λόγο κερδισμένων/συμμετοχές.

Η στήλη ratio είναι όπως είπε ο victor Created διά Won. Αν έχεις περισσότερα Won από Created θα κοκκινίζει ενώ αλλιώς θα είναι πράσινο. Δεν σημαίνει κάτι παραπάνω. Επίσης δεν μπορώ να μετρήσω τις συμμετοχές, τουλάχιστον όχι χωρίς να φτιάξω ειδικά scripts που θα διαβάζουν τις σελίδες σε κάθε giveaway το οποίο είναι too much :p

Παιδια εχετε δικιο!!! Επειδη ειμαι σε δυσκολη θεση σε θεμα οικονομικων δεν μπορω να δωσω καποιο παιχνιδι. Οποτε μεχρι να πληρωθω και να φτασω σε ενα αξιολογο ratio δεν θα μπαινω σε giveaways.

Και παλι εχετε δικιο και συγνώμη για αυτο, πιστευω να καταλαβαινετε...

Παίδες μήπως βαρύναμε πολύ το κλίμα?

Δε διαφωνώ επί της αρχής, αλλά υπενθυμίζω ότι το group φτιάχτηκε χωρίς αυστηρές προϋποθέσεις, ακριβώς για να είμαστε χαλαροί και να περνάμε καλά. Νομίζω ότι μπορούμε να αυτοοργανωθούμε χωρίς να αρχίσουμε να μετράμε λόγους και αξίες.

Απαντώντας και στους δύο να πω τα εξής: είμαστε μία ομάδα ατόμων που "γνωρίζονται" μέσω internet. Δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει ο καθένας και μπορώ να βγάλω συμπεράσματα μόνο από την συμπεριφορά τους internetικά. Είχα δεχθεί προσωπικά παράπονα για την συγκεκριμένη ακραία περίπτωση και μάλιστα υπήρχε και η πρόταση να μπει σαν κανόνας το να υπάρχει όριο ratio για να παραμείνεις στο group. Δεν συμφώνησα όμως, ακριβώς γιατί δεν θέλω τα μέλη μας να αναγκάζονται από κανόνες για να δίνουν. Γιαυτό και προτίμησα την στάση του blacklist ώστε να δείξω την προσωπική μου ενόχληση για την κατάσταση, αφήνοντας την ιδιότητα του group κατά κάποιο τρόπο ανέπαφη. Χαίρομαι που έγινε κατανοητό από τον αποδέκτη και θεωρώ ότι το θέμα μπορεί να λήξει εδώ :)

υγ1: δεν θεωρώ ότι ο [MENTION=10425]thanoolhs[/MENTION] είναι ακραία περίπτωση ο ίδιος :p

υγ2: δεν περιμένω όλοι να δίνουν το ίδιο και δεν το ζητάω. Δεν με ενδιαφέρει να έχει ο καθένας δώσει όσα έχει πάρει. Άλλωστε μετράει και η ποιότητα των παιχνιδιών που δίνει κάποιος όχι μόνο η ποσότητα. Με ενδιαφέρει όμως τα μέλη μας να είναι οκ με το status quo.

υγ3: κρίνω πάντα με το πως θα ένιωθα εγώ στην κάθε περίπτωση. Προφανώς και το να έχεις κερδίσει κάποιες φορές χωρίς να έχεις δώσει τίποτα δεν είναι κατακριτέο. Δεν περιμένω όποιος είναι στο group να δώσει και κάτι, οι υπερβολικές καταστάσεις είναι που ενοχλούν. :)

signature.png

gratz Grimlock - λες και ήταν παραγγελία :p

accept το δωράκι παρακαλώ να προλάβω το από πάνω !!!

Έχω βάλει άλλο ένα στο γνωστό μέρος. Αυτό είναι private και το έχουν λίγοι ακόμα. Παρακαλώ μην το μοιράσετε σε τρίτους.

Makam enjoy ~

:happy2:

Επιτέλους γιατί εκείνη η αναλογία στη λίστα του Τραγικού με έκανε να νιώθω πιο πολύ κορόιδο παρά άτυχος.

Με ξύνει όμως να ανταποδώσω...

Θα το παλέψω!

Περιμένω την συμμετοχή σας :daisy:

signature.png

ΥΓ: Παρόλο που ακολούθησα τις οδηγίες που έχει δώσει παραπάνω ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION],

δεν μπόρεσα να βρω το signature :o

EDIT: Τα κατάφερα με την βοήθεια του [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] :victory:

To link μαναμ'. Μόνο τη φωτό έχεις βάλει.

Αν θες κάνε το άλλο. Ctrl+F και γράψε signature. Θα το βρεις, δε μπορεί :p

To link μαναμ'. Μόνο τη φωτό έχεις βάλει.

Αν θες κάνε το άλλο. Ctrl+F και γράψε signature. Θα το βρεις, δε μπορεί :p

Σε ποια σελίδα υπάρχει το signature;

Πως εμφανίζω και την εικόνα στο παραπάνω post;

Έχει ξεκινήσει να λειτουργεί στο SG το νέο σύστημα που επιτρέπει τη διεξαγωγή ψηφοφορίας. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα (και να ψηφίσετε) στο παρακάτω θέμα:

Steam Game of the Year 2012

Νομίζω ότι πλέον υπάρχει δυνατόητα και για άσχετες ψηφοφορίες, πάντως το βέβαιο είναι ότι ως απαντήσεις μπορούν να επιλέγονται παιχνίδια με το Steam id τους. Οπότε, προετοιμαστείτε για πολλά του στυλ:

Minecraft vs. Terraria

Στα υπόψη για το μέλλον. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.