Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Το Bioshock μου είναι έτοιμο προς αποστολή. Φαίνεται ότι το κάρμα δουλεύει :).

edit, to whom it may concern: για το ελαφρύ τρολάρισμα πήρα μαθήματα από κάποιους εδώ μέσα

signature.png

Επευκαιρίας, να μαζευτούμε να παίξουμε καμιά τετράδα. Έχει πολύ πλάκα το παιχνίδι multi. :turn:

Επευκαιρίας, να μαζευτούμε να παίξουμε καμιά τετράδα. Έχει πολύ πλάκα το παιχνίδι multi. :turn:

Εγώ είμαι μέσα :-)

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

Ευχαριστώ πολύ το Λεωνίδα για το παιχνιδι=D

Και εγώ είμαι μέσα για το magicka

Sent from my Lumia 800 using Board Express

Έχει ακόμα περισσότερη πλάκα αν καταφέρετε να μαζευτείτε σε σπίτι, να παιξετε όλοι μαζι.

Ειδικά αν υπάρχει μεγάλη τηλεόραση (>=40"), είναι απόλαυση με παρέα! :T:

[MENTION=134]kom[/MENTION] τι θα γινει με τον νεο???? ενα νεος tragikos γενιεται!!! :p

Μωρέ νέος tragikos να βγει, [MENTION=10425]thanoolhs[/MENTION] μην μας βγει γιατί δεν θα δίνει παρόλο που θα παίρνει...

Χωρίς πλάκα πάντως, είναι κάπως κρίμα για όλους τους άλλους όταν βλέπω κάτι τέτοιο:

attachment.php?attachmentid=54330&d=1358723568

Αυτό σε άλλο group θα σήμαινε και αυτόματη κατηγοριοποίηση σε leecher άρα και αυτόματο kick-ban. Επειδή όμως δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το σημείο απροειδοποίητα, συν του ότι δεν θέλω να θεωρεί ο καθένας ότι πρέπει να δίνει (αφού προτιμώ να δίνει ο κόσμος γιατί το θέλει από καρδιάς), θα πω απλά ότι ο [MENTION=10425]thanoolhs[/MENTION] μπαίνει από εδώ και στο εξής στην προσωπική μου blacklist και άρα δεν θα πάρει παιχνίδι από εμένα ξανά μέχρι να αλλάξει στάση. Καλό θα ήταν να κάνουν και άλλοι το ίδιο, αν συμφωνούν φυσικά.

16 παιχνίδια κερδισμένα και μόλις 2 δωρεάν dota δωρεές είναι λίγο... κάπως. :hm:

post-4676-1416076999,7021_thumb.png

ξεφτυλα ειναι γιαυτο και απο εδω και περα θα βαζω contribute Ποσο ωστε να μενουν εξω καποια/ο ατομα που θεωρω leecher.ειπαμε, να εχουμε και λιγο φηλοτημο. και μην ακουσω για χρημα και τετοια, ανεργος ειμαι 3 χρονια κοβω απο εξοδο μου ενα καφε για να δωσω ενα game μονο και μονο απο φιλοτημο. αν δε μπορω ουτε αυτο απλα δε θα μπενω στο giveaway,γιατι απλα ντρεπομαι να περνω και να μη δινω. :neo:

μη παρεξιγηθει κανεις αλλα ετσι ειναι. και το σκεφτομε πολυ καιρο.

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] πιστεύω ότι η υπάρχει μια ασυνέχεια στον τίτλο και στην στήλη ratio της λίστας.

Με όποιο τρόπο και να γραφόταν ο τίτλος, μόνο οι εγγραφές gfferrari, ShamanPrime, alexis2044 και papajim είναι σωστές, γιατί τυχαίνει οι στήλες Created και Won να είναι ίσες.

Σύμφωνα με τον τίτλο, νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες τιμές είναι ανάποδα.

Δεν ξέρω αν είναι το επιθυμητό, αλλά αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

Παιδια εχετε δικιο!!! Επειδη ειμαι σε δυσκολη θεση σε θεμα οικονομικων δεν μπορω να δωσω καποιο παιχνιδι. Οποτε μεχρι να πληρωθω και να φτασω σε ενα αξιολογο ratio δεν θα μπαινω σε giveaways.

Και παλι εχετε δικιο και συγνώμη για αυτο, πιστευω να καταλαβαινετε...

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] πιστεύω ότι η υπάρχει μια ασυνέχεια στον τίτλο και στην στήλη ratio της λίστας.

Με όποιο τρόπο και να γραφόταν ο τίτλος, μόνο οι εγγραφές gfferrari, ShamanPrime, alexis2044 και papajim είναι σωστές, γιατί τυχαίνει οι στήλες Created και Won να είναι ίσες.

Σύμφωνα με τον τίτλο, νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες τιμές είναι ανάποδα.

Δεν ξέρω αν είναι το επιθυμητό, αλλά αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

Νομίζω πως είναι σωστά.

Top Winners = Στήλη Won

Top Creators = Στήλη Created

Και η στήλη Ratio (Created/Won) όπου θέλουμε να είναι >1.

Και η στήλη Ratio (Created/Won) όπου θέλουμε να είναι >1.

Άρα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος της λίστας και να γίνει "Top Creators/Winners"

Αν λάβεις τον τίτλο υπόψιν ως λόγο, τότε ναι πρέπει να αλλάξει. Εγώ νομίζω πως είναι το αντίστοιχο του "Top Winners 'slash' Creators."

Παίδες μήπως βαρύναμε πολύ το κλίμα?

Δε διαφωνώ επί της αρχής, αλλά υπενθυμίζω ότι το group φτιάχτηκε χωρίς αυστηρές προϋποθέσεις, ακριβώς για να είμαστε χαλαροί και να περνάμε καλά. Νομίζω ότι μπορούμε να αυτοοργανωθούμε χωρίς να αρχίσουμε να μετράμε λόγους και αξίες.

Εξάλλου πάντα σε ιδιωτικά giveaways μπορούμε να ορίσουμε κανόνες συμμετοχής, χωρίς να ξεχωρίζουμε στο φόρουμ κάποιον και να τον βαφτίζουμε μαύρο πρόβατο...

peace-bitches-obama-chill-calm-political-poster-1262643060.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.