Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Αντιγράφεις τον κώδικα της υπογραφής που σου δίνει. Θα δείς ψηλά στο δημιουργημένο giveaway σου έχει κάτι επιλογες Comments Entries Stats Signature. Εσύ πας στο signatures, βουτάς τον κώδικα και τον βάζεις εδώ όπως είναι.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=22342]minast[/MENTION] 2/2 :p

Ε τι, μισές δουλειές θα κάνουμε? :)

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!

Αναμείνατε και για τα δικά μου εντός ολίγων ημερών...

Καλημέρα,

Μπορώ να γίνω μέλος στο TheLab.gr@SG;

Το Steam ID μου είναι το ίδιο (inetus3r) και το profile μου:

Steam Community :: ID :: inetus3r

Καλημέρα φίλε όλες αυτές τις παιχνιδαρες τις έχεις αγορασμένες και δεν τις έχεις παίξει καθόλου?

Καλημέρα φίλε όλες αυτές τις παιχνιδαρες τις έχεις αγορασμένες και δεν τις έχεις παίξει καθόλου?

Καλημέρα,

Είμαι σε φάση αλλαγής/αντικατάστασης της προσωπικής μου βιβλιοθήκης.

Αν και βλέπω τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής βιβλιοθήκης, δυσκολεύομαι να διώξω τα "κουτιά" μου.

Παίζει κανένας PlanetSide 2, DC Universe, S4 League ή Maestia;

Έχω 5€ από την paysafecard μόνο για αυτά τα παιχνίδια (προσπάθησα στον Ατμό αλλά τίποτα).

Όποιος την θέλει ας το πει να του τη στείλω, αλλιώς θα το ανακοινώσω στο θέμα του PlanetSide 2.

Όπως σας υποσχέθηκα, τα giveaways για την γιορτή μου. Ένα πρόβλημα μόνο είχα, δεν μπόρεσα να κάνω giveaway το Metro 2033, γιατί δεν το είχε το Steamgifts.

signature.png

signature.png

signature.png

enjoy! :D

Έχω ανοίξει ticket στο steamgifts. Αν δε μου δώσουν απάντηση θα το δώσω σε αυτόν που έχει το χειρότερο ratio κερδισμένων/δωρισμένων παιχνιδιών. Δίκαιο δεν είναι;

Κάτσε να τον βρω :p Αν το έχει πάω στον επόμενο.

Αυτοί που θα κερδίσουν το Metro 2033 με σειρά προτεραιότητας είναι οι:

[MENTION=35]chroma[/MENTION]

[MENTION=21298]Makam[/MENTION]

[MENTION=6810]eleozz[/MENTION]

[MENTION=14830]tazerom[/MENTION]

[MENTION=9387]victor[/MENTION]

[MENTION=17242]apostolis159[/MENTION]

[MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.