Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Ζητείται moderator για το group να αναλάβει τις ανακοινώσεις των giveaways μαζί με εμένα γιατί δεν σας προλαβαίνω. Οι ενδιαφερόμενοι να μου στείλουν pm.

Βάλτε με κι εμένα στο spreadsheet να βλέπω τα χάλια μου.. :p

Done ;)

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] ήμουν τόσο καλός στην ανάρτηση ανακοινώσεων που φαινόταν σα να μπαίνουν αυτόματα ε; :p

Ζητείται moderator για το group να αναλάβει τις ανακοινώσεις των giveaways μαζί με εμένα γιατί δεν σας προλαβαίνω. Οι ενδιαφερόμενοι να μου στείλουν pm.

Done ;)

Ευχαριστώ για τα παιχνιδάκια και γκου-ζου για τα νούμερα στο SG! Στο θέμα μας: μήπως για να μην παιδεύεστε άδικα και οι 2, να πηγαίνει ο καθένας στο φόρουμ του Steamgroup και να ανεβάζει τα δικά του; Νομίζω ότι μπορεί να είναι και πιο πρακτικό τελικά.

Αντί στο General Discussion (που έχει μόνο ένα ποστ από τον Stolis), μπορούμε να το κάνουμε σε άλλο subforum, που να είναι και members only, όπως και σε άλλα γκρουπ, ώστε να ανεβάζουμε ελεύθερα και Private.

Σκεφτείτε το.

Ευχαριστώ για τα παιχνιδάκια και γκου-ζου για τα νούμερα στο SG! Στο θέμα μας: μήπως για να μην παιδεύεστε άδικα και οι 2, να πηγαίνει ο καθένας στο φόρουμ του Steamgroup και να ανεβάζει τα δικά του; Νομίζω ότι μπορεί να είναι και πιο πρακτικό τελικά.

Αντί στο General Discussion (που έχει μόνο ένα ποστ από τον Stolis), μπορούμε να το κάνουμε σε άλλο subforum, που να είναι και members only, όπως και σε άλλα γκρουπ, ώστε να ανεβάζουμε ελεύθερα και Private.

Σκεφτείτε το.

Done, οπότε κάντε εκεί subscribe ;)

signature.png

Κάτι σχετικό με τη σελίδα SteamGifts.

Υπάρχει αναζήτηση στο forum;

Σε μια συζήτηση ρώτησα κάτι αλλά τώρα δεν βρίσκω τη συζήτηση για να δω την απάντηση.

Ξέρω το θέμα και το όνομα του χρήστη που την ξεκίνησε.

Μ'αυτά τα στοιχεία μπορώ να τη βρω;

Κάτι σχετικό με τη σελίδα SteamGifts.

Υπάρχει αναζήτηση στο forum;

Σε μια συζήτηση ρώτησα κάτι αλλά τώρα δεν βρίσκω τη συζήτηση για να δω την απάντηση.

Ξέρω το θέμα και το όνομα του χρήστη που την ξεκίνησε.

Μ'αυτά τα στοιχεία μπορώ να τη βρω;

Γράφοντας οποιαδήποτε λέξη από το θέμα της συζήτησης στο κουτάκι "search" θα πρέπει να το βρεις εύκολα. Μπορείς και απευθείας από το url, πχ: http://www.steamgifts.com/forum/search/nvidia ψάχνει για τη λέξη nvidia.

Γράφοντας οποιαδήποτε λέξη από το θέμα της συζήτησης στο κουτάκι "search" θα πρέπει να το βρεις εύκολα. Μπορείς και απευθείας από το url, πχ: Forum ψάχνει για τη λέξη nvidia.

Καλά μιλάμε για φοβερή στραβωμάρα!

Και να φανταστείς ότι το έψαξα γιατί σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αυτονόητο και τελικά ήταν!

Ευχαριστώ γιατρέ [MENTION=22279]acct[/MENTION]!

[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION]

Eυχαριστω...Ευχαριστω...

Και επειδη εχω καιρο να δωσω και εγω κατι...Σε λιγες μερες ερχονται μερικα giveaways!!

Παλουκάρια, επειδή έχω μείνει πίσω... μπορεί κάποιος να μου στείλει ενα invite για το sg group του thelab?

Steam name: geogeoland

Τώρα που έχει αρχίσει και γίνεται αξιοπρεπής η βιβλιοθήκη του steam, είπα να το ξαναπιάσω το giveaway :fun:

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] ήμουν τόσο καλός στην ανάρτηση ανακοινώσεων που φαινόταν σα να μπαίνουν αυτόματα ε; :p

[MENTION=22279]acct[/MENTION], [MENTION=10170]swatoner[/MENTION], [MENTION=616]Shaman[/MENTION] x2 you've got mail ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.