Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
επεσε SG? δε μπορω να μπω να στειλω δωρα ... μονο σε 2 προλαβα (παλι thanoolhs :p)

Πω πω αυτα ειναι!! :D:jump1:

ευχομαι καλη χρονια σε ολους!!!

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Tα παιχνιδακια εφυγαν για τους νικητες.

Orcs must die 2 [MENTION=5186]GFFermari[/MENTION]

Alan wake american nightmare[MENTION=10425]thanoolhs[/MENTION]

Fear 3[MENTION=6810]eleozz[/MENTION]

Far cry 2[MENTION=17242]apostolis159[/MENTION]

HAVE FUN! :happy2:

τραγικότητες :p

Ρε όλοι από 11 έχουμε, τι βγάζεις τη μουσούδα σου απέξω; :p

Πρώτον δεν βγάζω τη μουσούδα μου απ' έξω, δες quote:

Θες να πεις έχεις γίνει ο νέος astrolabos/gussgr/tsunami/tragikos/gffermari. ;)

Στατιστικά που σε προδίδουν :p

Και δεύτερον μετά τα giveaways του Overclocked, 2 έχουν την πρωτιά :p

Μόλις ξεκαθαρίσω τι αγόρασα και τι μου περισσεύει τώρα στις προσφορές, θα κάνω μια σειρά giveaways πάντως, ετοιμαστείτε!

Εγώ πάντως είμαι η αξιωματική αντιπολίτευσή :p

Σταμάτα κωλόφαρδε γκρινιάρη και εσύ

Πρόκειται για μία καταφανή προσπάθεια να κατασκευαστούν ένοχοι και ωφελημένοι, μέσω της διαδικασίας δωρεάς παιχνιδιών της υπηρεσίας Steamgifts, η οποίο θίγει κατεξοχήν εμένα.

Είμαι προφανώς στη διάθεση της Βουλής των διαχειριστών του TheLab.gr@SG, η οποία οφείλει να κάνει άμεσα τα πάντα για να ερευνήσει αυτή τη σκευωρία.

Δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν θα γίνω η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός.

ΥΓ.Θα πρεπε να χει ratio wins/entries! :p Τότε δε θα μουν στις πρώτες θέσεις στην επίμαχη λίστα.

:fun::fun:

:hehe::hehe:

άσχετα με το ποιος έχει κερδίσει και ποιος όχι:computer: βρίσκω αξιόλογο το πως απο μια ομάδα μερικών "παιδιών" έχουν δωθεί περί τα 140 games απο το ΤheLab@SG

keep_calm_and_game_on__by_gamergirl929-d5lfl25.png

εγω το 17-3 του makam και 16-5 tazerom βλεπω. αυτο και αν ειναι γκατεμια :confused:

Πεσ'τα καλέ μου άνθρωπε!

Οι άλλοι σφάζονται ποιος κέρδισε 11 και ποιος 12 και δεν βλέπουν ότι έχουν προσφέρει ένα κλάσμα αυτών που πήραν.

Ω καιροί ω ήθη.

Πλάκα εννοείται και Καλή χρονιά σε όλους

Νομίζω ότι ο [MENTION=21298]Makam[/MENTION] πρέπει να πάρει δώρα με απευθείας ανάθεση. :p

Νομίζω ότι ο [MENTION=21298]Makam[/MENTION] πρέπει να πάρει δώρα με απευθείας ανάθεση. :p

:clap:

Νομίζω το TheLab.gr πρέπει να αναβαθμιστεί και να επιτρέπει Thumbs Up πάνω από μία φορά, γιατί μία δεν μου φτάνει για τέτοια μηνύματα!

Μπορώ να δημιουργήσω giveaway με keys από amazon που ενεργοποιούνται στο steam; Aπό ό,τι βλέπω δε μπορώ να τα προσθέσω σαν gift.

Μπορώ να δημιουργήσω giveaway με keys από amazon που ενεργοποιούνται στο steam; Aπό ό,τι βλέπω δε μπορώ να τα προσθέσω σαν gift.

Δεν έχει σημασία. Στέλνεις το κλειδί με email. Ή απευθείας στο tragikos[at]gmail.gr :p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.