Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Τώρα κάνεις εσύ λαθος, ή δε διάβασες το ποστ μου. Το μόνο εύκολο να το βάλω στη λίστα μου και βλέεεπουμε. Αντιθέτως προτίμησα να το δωρίσω , από τη στιγμή που άλλαξαν τα σχέδιά μου. Όπως και να έχει ομως, όλα οκ, διεγράφη.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δεν είναι σωστό αυτό. Από τη στιγμή που μπαίνεις σε μια κλήρωση μπαίνεις για να προσθέσεις προφανώς το παιχνίδι στην συλλογή σου αν το κερδίσεις.

Γενικά σκέψου ότι αν και εσύ είχες την "ευγενική" τακτική να δωρίσεις κάτι (για το οποίο όμως εσύ δεν ξόδεψες κάτι), άλλοι μπορεί να αποφάσιζαν να το πουλήσουν. Οπότε είναι πάγια τακτική ότι κερδίζεις να μπαίνει στην λίστα των παιχνιδιών σου, ανεξάρτητα την πρόθεση σου να το παίξεις ή όχι. Οτιδήποτε διαφορετικό μπορεί να οδηγήσει στο ban σου από το SteamGifts και από το group μας :)

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
signature.png

ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! καλα με ειχε μουρλανει ενας φιλος να το παρω να παιζουμε co-op χαχαχαχα

ευχαριστω πολυ!! καλα χριστουγεννα! :daisy: (περιμενω key να πεσει Ιnstall :D:D )

ευχαριστω τον tragikos για το serius sam:D :worship:
ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! καλα με ειχε μουρλανει ενας φιλος να το παρω να παιζουμε co-op χαχαχαχα

ευχαριστω πολυ!! καλα χριστουγεννα! :daisy: (περιμενω key να πεσει Ιnstall :D:D )

[MENTION=234]overclocked[/MENTION]

Άσε κάτι και σε μας

ή

δώσε και εσύ κάτι! :p

Το παιχνίδι ε173587_100003817853816_932199478_q.jpg:D

Έτσι για τις γιορτές πάρτε 1 κλειδάκι... :-D

signature.png

Γαμώτι βγάλανε τελείως το Metro 2033 και έχω 2 κλειδιά και κάθονται...

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] λες να τα αφήσω στην άκρη μήπως ξανα βάλουν στο sg είτε να τα χαρήσω randomly εδω μέσα;

Off topic: Έτσι για να γκρινιάξω λίγο και να πώ τον πόνο μου. Κέρδισα Black Ops2 σε random giveaway και ο τυπάς έχει φαεί suspended στον λογαριασμό του και εγώ έμεινα με το .!. στο χέρι...

Ορίστε 2 που δεν έχω σκοπό να παίξω. Θα στείλω τα κλειδιά με mail, δεν τα έχω κάνει redeem ακόμα στις σελίδες του Humble Bundle.

Καλές γιορτές!

signature.png

signature.png

Έχω φτιάξει ένα Renegade Ops. Επειδή διαρκεί μερικές μέρες ακόμη και δεν είναι group, θα δώσω το σύνδεσμο αύριο-μεθαύριο, για να μην αρχίσουν από τώρα να μπαίνουν άσχετοι. Στο μεταξύ, μπορείτε να το κυκλοφορήσετε μεταξύ σας όσοι το έχετε ήδη! ;)

Χρόνια πολλά σε όλους!

[MENTION=10425]thanoolhs[/MENTION]

Τα δώρα στάλθηκαν. Καλή διασκέδαση! :)

Edit: [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] δεν μπόρεσε λέει να παραδοθεί το mail που σου έστειλα. Να σου το στείλω εδώ με ένα pm?

Έχω φτιάξει ένα Renegade Ops. Επειδή διαρκεί μερικές μέρες ακόμη και δεν είναι group, θα δώσω το σύνδεσμο αύριο-μεθαύριο, για να μην αρχίσουν από τώρα να μπαίνουν άσχετοι. Στο μεταξύ, μπορείτε να το κυκλοφορήσετε μεταξύ σας όσοι το έχετε ήδη! ;)

Χρόνια πολλά σε όλους!

do want

[MENTION=10425]thanoolhs[/MENTION]

Τα δώρα στάλθηκαν. Καλή διασκέδαση! :)

Edit: [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] δεν μπόρεσε λέει να παραδοθεί το mail που σου έστειλα. Να σου το στείλω εδώ με ένα pm?

Αμέ στείλτο με πμ και εδώ δε με πειράζει.

Shiet! Κέρδισα! Το πρώτο μου giveaway που παίρνω κάτι. Θενκς :D

Επευκαιρίας η elizadeth1960 κέρδισε το Magicka! To εστειλα μόλις. Συγχαρητήρια!

signature.png

Συγνώμη ρε συ makam αλλά 2 ώρες για να κάνεις join μονο;

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Συγνώμη ρε συ makam αλλά 2 ώρες για να κάνεις join μονο;

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ήταν περίπου 3 αλλά έχεις δίκιο.

Νόμιζα τέτοια ώρα θα είστε οι περισσότεροι εδώ.

Υπόσχομαι να βελτιωθώ μεγαλώνοντας τη διάρκεια.

Φίλοι; (που λέγαμε μικροί)

Το ραλάκι πάει στον [MENTION=17242]apostolis159[/MENTION]

Καθίστε ρε παιδιά, δηλαδή αν χρειαζόταν στα γρήγορα τους πόντους για να μπει σε καμία άλλη κλήρωση πχ, θα έπρεπε να μας ζητήσει και την άδεια; Θα μπορούσε ο άνθρωπος να το βάλει public, χάρη μας έκανε που το έβαλε εδώ, έστω και για λίγο.

Δε θέλω να το μεγαλοποιώ, ειδικά αφού ο makam το παίρνει χαλαρά, αλλά όπως και στο θρεντ "Χαρίστε το εδώ" νομίζω πρέπει να αφήνουμε τον καθένα να χαρίζει ό,τι και όπως τον βολεύει.

Καλή τύχη στα υπόλοιπα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.