Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Ωραιος ο TsunamiS....εγινε ο νεος gussgr...η ο πιο νεος astrolabos....ή ο ακομη περισσοτερο νεος tragikos.

:D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hMtZfW2z9dw]BED INTRUDER SONG!!! (now on iTunes) - YouTube[/ame]

[MENTION=10170]swatoner[/MENTION]

Θα μπορούσες να "δεχτείς" το δωράκι στο SteamGifts;

Δεν πιέζω βέβαια, απλά είδα ότι το δέχτηκες στον Ατμό και είπα μήπως το ξέχασες.

Δεν πρόλαβα χτες θα το κάνω σε λίγο. μην νομίζεις ότι το ξέχασα.

Ευχαριστώ και πάλι. Φοβερή συλλογή.. Θα τα ξαναρχίσω στο netbook.

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

signature.png

[MENTION=1146]ison[/MENTION] ?

Thanx man gift received....αντε να σπασει η γκαντεμια ...πρωτο giveaway που κερδισα :)

Μόλις κέρδισα Titans Quest, έχουμε ενδιαφερόμενους? Να φτιάξω?

Αποστόληηηηηη, δε μπορείς να χαρίσεις παιχνίδι που κέρδισες, πρέπει να το προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου, αλλιώς θα φας μπαν!

Γι΄αυτό δεν πρέπει να μπαίνουμε σε giveaways για παιχνίδια που δεν θέλουμε να παίξουμε οι ίδιοι.

Ευχαριστώ φίλε Μηνά, αλλά είναι απλά key, όχι package. ΄Οταν μπηκα στην κλήρωσή του είχα σκοπό να το παίξω αλλά (ευτυχώς) προέκυψε δουλειά. Γιατί να κάθεται λοιπόν ? :daisy:

Ευχαριστώ φίλε Μηνά, αλλά είναι απλά key, όχι package. ΄Οταν μπηκα στην κλήρωσή του είχα σκοπό να το παίξω αλλά (ευτυχώς) προέκυψε δουλειά. Γιατί να κάθεται λοιπόν ? :daisy:

Κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπάλου να δίνεις παιχνίδια που κέρδισες εσύ σε άλλο giveaway. Είναι αποδεκτό να δίνεις παιχνίδια που αγόρασες και εσύ αργότερα, αλλά ΟΛΑ τα παιχνίδια που κερδίζεις πρέπει να τα προσθέτεις στην δική σου συλλογή αλλιώς θα φας ban και από το group και από το SteamGifts το ίδιο, όπως έγινε και παλιότερα με άλλο μέλος.

Αυτό που θα κάνεις τώρα, είναι να διαγράψεις το giveaway σου και να προσθέσεις το παιχνίδι στα παιχνίδια σου, αλλιώς δεν θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία :)

Η λογική είναι απλή, αν δεν θέλεις να παίξεις ένα παιχνίδι ή να το έχεις στην συλλογή σου, τότε μην μπαίνεις καν σε κληρώσεις για αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί να το θέλει και εσύ του στερείς τη χαρά.

[MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] μιας και βλέπω ότι έβαλες thumbs up, αν θέλεις το παιχνίδι έχω ένα κλειδί που μπορώ να σου δώσω, οπότε επικοινώνησε προσωπικά μαζί μου ;)

Guys με τα bundles τι γίνεται; Γιατί βλέπω πολλά παιχνίδια να σκάνε ανάλογα με το τι δίνουν τα διάφορα bundles κάθε φορά, αλλά όσα bundles έχω αγοράσει εγώ νομίζω λένε ότι δεν είναι giftable τα Steam keys.

Όσο αφορά στο Steamgifts, αν έχεις το κλειδί και είναι Steam Redeemable, δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια, τα TOS για κάποια bundles (πχ HiB) λένε ότι δεν προορίζονται να κατατέμνονται, οπότε τυπικά τα παραβιάζεις με το να χαρίζεις μεμονωμένα κλειδιά.

Το ιδανικό θα ήταν όποιος θέλει να δωρίσει HiB να αγοράζει επιπλέον, αλλά προφανώς δεν είναι πάντα εύκολο. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Πάντως στο SG είσαι ασφαλής.

Thanks, αυτό είχα καταλάβει, ότι μάλλον παράτυπα "σπάνε" το bundle και δίνουν παιχνίδια που δε χρειάζονται. Φοβόμουν μη φάω κανένα ban να φταίει αυτό, αλλά κάνει "κρα" όποτε γίνεται κάτι τέτοιο (βλέπεις συνέχεια τα ίδιο παιχνίδια στο SG που "τυχαίνει" να είναι σε bundle εκείνες τις μέρες), οπότε μάλλον δεν το κυνηγάνε τόσο πολύ.

Η λογική είναι απλή, αν δεν θέλεις να παίξεις ένα παιχνίδι ή να το έχεις στην συλλογή σου, τότε μην μπαίνεις καν σε κληρώσεις για αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί να το θέλει και εσύ του στερείς τη χαρά.

Τώρα κάνεις εσύ λαθος, ή δε διάβασες το ποστ μου. Το μόνο εύκολο να το βάλω στη λίστα μου και βλέεεπουμε. Αντιθέτως προτίμησα να το δωρίσω , από τη στιγμή που άλλαξαν τα σχέδιά μου. Όπως και να έχει ομως, όλα οκ, διεγράφη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.