Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

τρομερή ιδέα το site..ένας λόγος που δεν αγόραζα αβέρτα bundles ήταν ότι κάποια παιχνίδια θα τα έχω διπλά...οπότε μπήκα στο steamgift μεσω του λογαριασμού μου...αύριο λογικά θα εχω μαζέψει και τους πόντους θα κάνω Invite αν θέλει κάποιος...

Steam Community :: ID :: tavliban

οπότε για να καταλάβω καλά απλά εσείς εδώ ανεβάζεται πιο παιχνίδι κάνετε giveaway και το μοιράζετε μεταξύ μας σωστά;

Κυρίως αυτό αλλά σχολιάζουμε, όπως θα είδες, και όλα τα σχετικά με αυτό.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

ναι εννοείτε..θα διαβάσω και το thread πέρα ως πέρα να την καταλάβω καλά την δουλειά γιατί πριν από 10 λεπτά το πήρα χαμπάρι ότι υπάρχει τέτοιο Site

παίδες, εγώ τώρα έχω 200 κάτι πόντους και έχω μπει σε 2 giveaways έτσι για τεστ, διαβάζω στα πρώτα ποστ του thread όμως ότι χρειάζεται invite.. Άλλαξε αυτό κατά την πορεία; Νόμιζα ότι δεν θα μπορώ να μπω σε giveaway αν δεν έχω invite...

Επίσης δεν βλέπω που μπορώ να κάνω εγώ invite...

τέλος ο winner είναι random φαντάζομαι και επιλέγετε από το site σωστά; Δηλαδή αν φτιάξω εγώ giveaway δεν θα μπω στην διαδικασία να διαλέξω σε ποιον θα πάει...correct?

Το θέμα των προσκλήσεων στο steamgroup είναι ευθύνη των @tragikos και @astrolabos

Όσο αφορά τώρα τους κανόνες είναι οι κάτωθι:

Κανόνες:

- Δυνατότητα συμμετοχής στο group έχουν μόνο ενεργά μέλη του TheLab.gr

- Πρέπει πρώτα απ' όλα να είστε και μέλος του public group TheLab.gr Official

- Για invite στο group κάνετε post στο αντίστοιχο θέμα στο forum και όχι friend request στους admins

- Δεν υπάρχει προϋπόθεση δημιουργίας giveaway

- Ευχαριστούμε/σχολιάζουμε πάντα στα giveaways που συμμετέχουμε. Άτομα που επανειλημμένα παραλείπουν αυτόν τον κανόνα θα διώχνονται από το group.

- Ban στο TheLab συνεπάγεται και ban από εδώ.

παίδες, εγώ τώρα έχω 200 κάτι πόντους και έχω μπει σε 2 giveaways έτσι για τεστ, διαβάζω στα πρώτα ποστ του thread όμως ότι χρειάζεται invite.. Άλλαξε αυτό κατά την πορεία; Νόμιζα ότι δεν θα μπορώ να μπω σε giveaway αν δεν έχω invite...

Επίσης δεν βλέπω που μπορώ να κάνω εγώ invite...

τέλος ο winner είναι random φαντάζομαι και επιλέγετε από το site σωστά; Δηλαδή αν φτιάξω εγώ giveaway δεν θα μπω στην διαδικασία να διαλέξω σε ποιον θα πάει...correct?

Δώσε μου steam προφίλ να σε προσθέσω

thanks στον αστρο... σε μεταξύ μας giveaway θα συμμετάσχω μόνο όταν δώσω το πρώτο παιχνίδι για να είμαι σωστός και όχι γύφτος...

πρέπει τώρα να κάνω κάποιον λαμπίτη invite για το steamgifts ή δεν είναι απαραίτητο;

sorry για το πρήξιμο :red:

[MENTION=21298]Makam[/MENTION] είναι ένας δείκτης του πόσο καλή είναι μια προσφορά. Όσο πιο πολύ magic, τόσο καλύτερα και άρα συμφέρει να το αγοράσεις. Βέβαια εγώ δεν το βλέπω έτσι, αλλά νομίζω αυτή είναι η λογική

Ό,τι είχα τελειώσει να σου γράφω για το signature και στην προεπισκόπηση είδα ότι το είχες βρει ήδη. :) Ευχαριστώ για το δωράκι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.