Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Είναι το extra από το Humble THQ Bundle. Δεν ξερω αν ειναι το gold η οχι.

Αν κάποιος ξέρει ας το πει και θα κάνω giveaway μολις προλάβω, μες το σ/κ.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Είναι το extra από το Humble THQ Bundle. Δεν ξερω αν ειναι το gold η οχι.

Αν κάποιος ξέρει ας το πει και θα κάνω giveaway μολις προλάβω, μες το σ/κ.

Το βασικό είναι που έχω, οπότε είμαι καλυμμένος.

Ίσως κάποιος άλλος το θέλει όμως.

Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν στο απλό. Δεν το έχω, αλλά από όσους το εγκατέστησαν αυτές τις μέρες, στις ανακοινώσεις μου έγραφε μόνο το Titan Quest, όχι DLCs.

Επίσης υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί Desura; Έχω κάτι κλειδιά και κάθονται...

Ευχαριστώ για τα κλειδάκια! ...Για αυτούς που κρατάνε σκορ ;)

signature.png

Επίσης υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί Desura; Έχω κάτι κλειδιά και κάθονται...

Συγχαρητήρια στον [MENTION=234]overclocked[/MENTION] !

Επίσης:

signature.png

Αντί να ξεκαθαρίσω τα παλιά μου, είπα να βάλω κάτι νέο:

signature.png

Δυστυχώς έχω πιάσει πλαφόν στα bundle games, αλλά δε μου κάνει καρδιά να το δώσω στο playblink... προτιμώ να μένει στην παρέα :)

Μπορώ και γω να μπώ στη παρέα σας στο group για τα steamgifts; :rubik:

Ο tragikos με έκανε refer!

Με ένα πλήρες βιογραφικό και μια ολόσωμη φωτογραφία με τα απολύτως απαραίτητα και βλέπουμε!

Μπορώ και γω να μπώ στη παρέα σας στο group για τα steamgifts; :rubik:

Ο tragikos με έκανε refer!

Για την ακρίβεια αυτό που είπα είναι "Κάνε ένα post να ζητήσεις invite και αν μαζέψεις πάνω από 3 likes από ήδη υπάρχοντα μέλη θα σε βάλω"

Το refer σημαίνει κάτι άλλο. ;)

τρομερή ιδέα το site..ένας λόγος που δεν αγόραζα αβέρτα bundles ήταν ότι κάποια παιχνίδια θα τα έχω διπλά...οπότε μπήκα στο steamgift μεσω του λογαριασμού μου...αύριο λογικά θα εχω μαζέψει και τους πόντους θα κάνω Invite αν θέλει κάποιος...

http://steamcommunity.com/id/tavliban

οπότε για να καταλάβω καλά απλά εσείς εδώ ανεβάζεται πιο παιχνίδι κάνετε giveaway και το μοιράζετε μεταξύ μας σωστά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.