Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

post-21298-1416076872,2026_thumb.jpg

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!53662d1354908524-steamgifts-com-thread-katagrafi-2.jpg

Με το ζόρι κρατήθηκα να μην πατήσω την αίτηση για νέο νικητή, αλλά θα τον αδικούσα.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Ρε μη τα βάζετε τόσο λίγο. Δε προλαβαίνουμε να μπούμε; Εγώ απο το πρωί τώρα κατάφερα να κάτσω σε pc.

signature.png

Προσοχή:

το άνωθεν δωράκι είναι επιβεβαιωμένα ΑΛΕΞΙΤΡΑΓΙΚΟ!

Όσοι είχατε διαβάσει τα σχόλια του τραγικού, θα το περιμένατε.

Το δώρο πάει στον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]!

Αυτός ο [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] κερδίζει (γίνεται αυτό που λέει) ακόμα και όταν δεν συμμετέχει!

Παιδιά προτείνω την δημιουργία νέου group χωρίς guss astro και tragic.Να βρούμε και οι υπόλοιποι την υγειά μας επιτέλους.

Μήπως ξέρετε τι έπαθε η σελίδα του SteamGifts και δίνει πόντους με το τσουβάλι;

Και δεν βλέπω πληθώρα κληρώσεων, εκτός και αν είναι παιχνίδια που τα έχω και δεν μου δείχνει.

Επίσης, εκεί που γράφει τους πόντους που απομένουν, μερικές φορές γράφει Account(NaNP).

Τι είναι τούτο πάλι;

[MENTION=21298]Makam[/MENTION] ναι έχουν βαλθεί όλοι (κακώς) να φτιάχνουν giveaways για το Metro 2033 (δωρεάν μέσω facebook, το έχω βάλει σε άλλο θέμα) και για το Warhammer 40000: Dawn of War II Gold Edition (από το Humble THQ Bundle). Κανονικά όσοι το κάνουν αυτό θα πρέπει να γίνουν Suspend και τα giveaways αυτά θα διαγραφούν, αλλά οι πόντοι που δημιουργήθηκαν παραμένουν...

Τουλάχιστον τώρα είναι πιο εύκολο να μπαίνεις σε όσους βάζουν DoW και να τους κάνεις report. :)

Για να μην την πατήσει κανείς, θυμίζω ότι στο ΤΗQ bundle δίνουν το DoW GOTY, που δεν υπάρχει στο SG. Για αυτό αφαιρούνται όλα ως "Misleading Giveaways". Εντούτοις, για κάποιο λόγο το DoW Gold έχει μαρκαριστεί ως bundle game... μάλλον για να αποθαρρύνει τους απατεώνες.

Nope, το THQ έδινε Dow: GOTY, που δεν περιλαμβάνει το Winter Assault. Τώρα που έχει προστεθεί στη λίστα του SG, μπορείτε να δώσετε τα DoW: GOTY κανονικά (χωρίς να σβηστούν και χωρίς κίνδυνο report), όμως έχετε υπόψη ότι είναι bundle games.

Έχω κάνει μία φιλόδοξη προσπάθεια για γκρουπ εδώ:

Simultaneous Giveaways Group - going live

Δεν ξέρω ακόμα ποιοί από εσάς καλύπτουν τις προϋποθέσεις αλλά όσοι είναι και τις καλύπτουν αλλά και ενδιαφέρονται ας μου ρίξουν ένα pm ;)

Τι νόμιζες, ότι είχες περάσει απαρατήρητος; :) Εγώ το σκεφτόμουν, αλλά ψάχνω και καμιά προσφορά. Θα σε ενοχλήσω αν είναι.

signature.png

Επίσης υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί Desura; Έχω κάτι κλειδιά και κάθονται...

Εδώ πρόσφατος χρήστης Desura. Με φώναξε κανείς;

Έχω ενα Titan Quest και κάθεται.. Το θέλει κανείς, να κάνω giveaway?

Αν είναι το Gold με ενδιαφέρει.

Έχω το βασικό παιχνίδι και θα ήθελα και την επέκτασή του Immortal Throne.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.