Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

K$λ$φάρδεψα :). Ευχαριστώ πολύ τους vic και tsunami. :D

Άλλα 4GB να κατέβουν από napoleon και μετά άλλα 10GB για το darksiders...αλλά και το CoH σπέρνει...δεν χωράει ο δίσκος άλλαααααααα...

..εχω firefox αλλα δε μπορω να το βαλω. (ριχτε τοματες ελευθερα)

....δεν υπαρχει στη σελιδα userscripts.org!

:help1:

ok...το βαλα...:D

Πάρα πολλά private giveaways:

(στην περιγραφή είναι τα υπόλοιπα)

Πάντως για λαγός (avatar), είσαι φοβερό λαγωνικό!

Άσχετο, αυτός ο τύπος ο Fet που δίνει τα private giveaways κοντεύει τα 4.000$ σε δώρα.

Μπράβο στο παληκάρι.

signature.png

Ντροπή... τσκ τσκ. Πήγα να βάλω το γρίφο και είχες βάλει κατευθείαν την απάντηση. :p

Για όσους θέλουν να το λύσουν μόνοι τους:

Too Hard Puzzle

signature.png

Aπό τις λίγες φορές που τα 300 δεν μου φτάνουν!:laughing:

Ρε παίδες δεν ξέρω αν είναι το addon ή το νεο site αλλά δεν μου κρατάει το login.Πάω να κάνω enter σε giveaway και μου βγάζει συνέχεια να κάνω login.

Edit: Φταίει το νεο addon.Μου κάνει νερά.

Δοκίμασε να καθαρίσεις όλα τα cookies σου και να αφαιρέσεις αν έχεις άλλο add on για το site. Σε εμένα δεν έχει κάποιο θέμα. Βγήκε και νέα έκδοση 0.9.1 btw ;)

signature.png

14 μπήκαν, 13 έκαναν comment και το κέρδισε ο 14ος που ΔΕΝ έκανε! :p

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] είσαι κατά μία νίκη μακρυά από τον 1ο (gussgrc) μην ξανακούσω παράπονο για μένα!

edit:

signature.png

14 μπήκαν, 13 έκαναν comment και το κέρδισε ο 14ος που ΔΕΝ έκανε! :p

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] είσαι κατά μία νίκη μακρυά από τον 1ο (gussgrc) μην ξανακούσω παράπονο για μένα!

Ουουου, παραβίαση κανόνων, :nono:, στην πυρά ή εξιλέωση, μπουουουου, διπλά σχόλια από τώρα ο συγκεκριμένος, αίσχοοοοοοος, ή δωράκι ΤΩΡΑ.

Επίσης:

signature.png

Και αυτό (δεν ξέρω γιατί δεν βγάζει εικόνα)

signature.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.