Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Μπα. Δεν κάνει τίποτα. Απλά απείλησες το μισό σύμπαν για να το κερδίσεις. :p

Ευχαριστώ:p

Καλά τι έπαθες εσύ, τραγικίτιδα;

Δεν μας έφτανε ο ένας, γίνατε δύο τώρα.

Καλά κρασά για εμάς τους υπόλοιπους δηλαδή.

Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον [MENTION=14830]tazerom[/MENTION] για το Superbrothers, το οποιο στα 5 λεπτά που το έπαιξα μου φαίνεται πολύ καλό!

Έχει βαρύνει πολύ η σελίδα τελευταία ή μου φαίνεται;

Mια στα πάω μια στα κάτω αλλά μου φαίνεται κατά μέσο όρο ότι όντως κάνει πιο πολύ ώρα να φορτώσει και να κάνει register τα comments και τα entries.

Απόγευμα προς βράδυ που έχει το μεγαλύτερο φόρτο ήταν 100% server load συνέχεια. Χώρια τα συνεχή maintenance. Ειδικά όταν έσκαγαν HIB, IG κτο δεν παλευόταν. Τις τελευταίες μερικές μέρες είναι κάπως καλύτερα και αναρωτιέμαι αν άλλαξαν VPS plan.

Αν αφιερώσετε χρόνο στο chat και πετύχετε τον cg, ρωτήστε. ;)

Δεν το είχα δει για το hardware upgrade, ξαφνιάζομαι που δεν πήρε ένα $100/month VPS να ξεμπλέξει...

Ε, προσωρινό είναι. Αφού λέει έχουν εγκατασταθεί οι νέοι σέρβερ και θα είναι προσβάσιμοι μόλις ενημερωθούν οι DNS. Λογικά το αργότερο αύριο το πρωί θα είναι εντάξει.

Πλέον έχει σηκωθεί ξανά και είναι αισθητά πιο γρήγορο. Ελπίζω να μην οφείλεται μόνο στο ότι δεν έχει μπει ακόμα αρκετός κόσμος :)

Αν μετά το Steam login σας ξαναγβάζει στην αρχική οθόνη λέγοντας "Sign in through Steam", κάντε copy/paste το URL και αλλάξτε όλα τα %25 σε %.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.