Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Δηλαδή έλεος, τι άλλο να πω. Θα αρχίσω να του τα στέλνω απ'ευθείας!

Και πάλι, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, το παιχνίδι πάει στον [MENTION=4676]tragikos[/MENTION]!

Παιδιά καλή η πλάκα αλλά νομίζω πρέπει να συζητήσουμε σε σοβαρότερη βάση το thread ban...:tongue:

Παιδιά καλή η πλάκα αλλά νομίζω πρέπει να συζητήσουμε σε σοβαρότερη βάση το thread ban...:tongue:

Ποιος κάνει πλάκα;

Μία λέξη χαρακτηρίζει την κατάσταση: ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ!

Ξέρω γιατί με κράζετε, θέλετε να ανταποδώσω... Και θα το κάνω μόλις πετύχω ένα καλό trade για το Super Street Fighter 4 AE Complete Pack που έχω ;)

Πάρτε αυτό προς το παρόν:

signature.png

Δυο γρηγορα και απο μενα...:D

signature.png

signature.png

Οι κυριοι [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] και [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] να παραλαβουν τα δωρακια τους...

36a.jpg

-Λοιπόν ακούστε πως θα τα μοιράσουμε και τσιμουδιά στους άλλους....

-Για πες , για πες!!!!!!

-Το Superbrothers: Sword & Sworcery EP ο @JaguarOne και ο @Stolis το αλλο το splice

νομίζω ότι και ο κυρ-@astrolabos πρέπει να μπει στην τραγική κατηγορία!

Να ευχαριστήσω τον [MENTION=9387]victor[/MENTION] για το Psychonauts! :jump1:

Να δω πότε θα βρω χρόνο να παίξω όλα αυτά που έχουν μαζευτεί από steam sales και νίκες στο SG...

You're welcome.

signature.png

signature.png

ΥΓ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή να λιώσετε τα παιχνίδια. :p

You're welcome.

signature.png

signature.png

ΥΓ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή να λιώσετε τα παιχνίδια. :p

Πώωω τι μου θύμισες τώρα...

Ρεσιτάλ [MENTION=9387]victor[/MENTION]. Και ό,τι μελέταγα ότι δεν πρόλαβα το Tropico 4 σε προσφορά και έψαχνα για Strategy στη βιβλιοθήκη μου! :D WTB gametime πάντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.