Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Είμαι διπλό εγγραμένος. Fix it on next update...

Καλά έκανες και έβγαλες και τα Created

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Έκανα και εγώ την καταμέτρηση μου, λαμβάνοντας υπόψιν και τα forum exclusive giveaways που δόθηκαν σε αυτό το θέμα και ορίστε τα αποτελέσματα:

[...]

ps: ναι είχα χρόνο για παπάρισμα :p

Δε μου τόλεγες, να σε γλύτωνα; :p

Είχα συνεχίσει από το προηγούμενο καταγράφοντας Title/Entries/Giveaway by/Winner, αλλά δεν είχα αξιωθεί να ανεβάσω λινκ. :tomato:

408136_10151142252891840_1665368027_n.jpg

signature.png

@astrolabos μου τα χει πάρει όλα

signature.png

@swatoner για το νεο pc

signature.png

@gussgr το αυτό!καλορίζικο καλόταξιδο!

Τι έγινε ρε παιδιά 2η νίκη σήμερα; Μήπως να πάω να παίξω κανα λότο; Λες να είναι η μέρα μου;

Ευχαριστώ πολύυ... Θα δοκιμαστεί στο netbook.

Kερδισα το S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl αναμεσα σε 2660 entries!!:smoke:

Nα παιξω κανα joker σημερα εεε??

Kερδισα το S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl αναμεσα σε 2660 entries!!:smoke:

Nα παιξω κανα joker σημερα εεε??

Δεν παίζεις το παιχνίδι καλύτερα? :hehe:

signature.png

signature.png

signature.png

Θερμή παράκληση: Αδιαφορώ για τα thanks στο SteamGifts τα οποία θεωρώ επαναλαμβανόμενη ανούσια τυπικότητα. Χίλιες φορές να μοιραστείτε την εμπειρία από το παιχνίδι που κερδίσατε στο ανάλογο thread στο TheLab. :T:

[...]

Θερμή παράκληση: Αδιαφορώ για τα thanks στο SteamGifts τα οποία θεωρώ επαναλαμβανόμενη ανούσια τυπικότητα. Χίλιες φορές να μοιραστείτε την εμπειρία από το παιχνίδι που κερδίσατε στο ανάλογο thread στο TheLab. :T:

Καταλαβαίνω πώς το σχολιάζεις, κι εγώ πέρασα από αυτό το στάδιο :)

Παρ' όλα αυτά τα "δικά μας" σχόλια συνήθως ξεφεύγουν από την τυπικότητα και εκφράζουν γνήσια ευγνωμοσύνη, περίπου όπως και τα "like" στο λάμπη. Από εμένα πάντως θα πάρεις ισάριθμα thanks και στο SG :p

Καταλαβαίνω τι εννοείς. Και εγώ όταν σχολιάζω προσπαθώ να είναι όσο πιο "διαφορετικό" γίνεται. Παρ' όλα αυτά όμως θεωρώ πως σε καμία περίπτωση δε φτάνουν μία-δύο λέξεις το να μοιραστείς την εμπειρία σου στο Λάμπη.

Τι φαση ειναι ολο αυτο ρε παιδια ?
Το παρόν thread αφορά καθαρά χρήστες του Steam.

Έχει δημιουργηθεί ένα site ονόματι SteamGifts από τους δημιουργούς του SteamGameSales το οποίο με λίγα λόγια έχει σκοπό να βοηθήσει άτομα που έχουν extra gift copies από παιχνίδια να τα μοιραστούν με τον κόσμο. Παρόλα αυτά υπάρχει (προφανώς οικονομικά ευκατάστατος) κόσμος που αγοράζει παιχνίδια μόνο και μόνο για να τα δωρίσει.

Το site προς το παρόν είναι invite only και σκοπεύω να δώσω εδώ ένα invite. Πριν το δώσω όμως να πω κάποιες λεπτομέρειες.

Ποια είναι η διαδικασία του SteamGifts λοιπόν:

- Υπάρχει ένα point system όπου κάθε πόντος αντιστοιχεί σε αξία 1$.

- Όποιος θέλει να δωρίσει ένα παιχνίδι δημιουργεί ένα giveaway για αυτό το παιχνίδι.

- Όποιος ενδιαφέρεται να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να "ξοδέψει" τόσους πόντους όσους η default αξία του παιχνιδιού (πχ παιχνίδι αξίας 20$ απαιτεί 20 πόντους για να συμμετέχεις στην κλήρωση) για να μπει στην κλήρωση.

- Για κάθε giveaway που δημιουργείται, όλοι οι χρήστες παίρνουν το 10% της αξίας του παιχνιδιού σε πόντους (πχ για παιχνίδι 20$ παίρνετε 2 πόντους).

- Αν κερδίσετε τότε αυτός που δημιούργησε το giveaway έχει περιθώριο 1 εβδομάδα να στείλει το δώρο στο email σας. Αν μετά από αυτό το περιθώριο δεν το στείλει, τότε σημειώνετε ότι δεν το λάβατε και ζημιώνεται το feedback του.

- Αν κερδίσετε και σας έρθει στο email το δώρο, το ενεργοποιείτε μέσω Steam και είστε κατά ένα παιχνίδι πιο ευτυχισμένοι.

- Αν δεν κερδίσετε, δεν πειράζει την επόμενη φορά.

- Ένα invite (όπως αυτό που θα δώσω) "κοστίζει" 50 πόντους.

Οι κανόνες:

Επειδή έχουν παρατηρηθεί (όπως ήταν αναμενόμενο) κακόβουλα άτομα να συμμετέχουν στο site (πωλήσεις invites, δημιουργία fake giveaways κ.α) υπάρχει περίπτωση αργότερα τα άτομα που έδωσαν invite να είναι υπεύθυνα για τα άτομα που δέχτηκαν το invite τους και τις πράξεις τους. Έτσι, θα δώσω το invite στο πρώτο άτομο που θα καλύπτει τις εξής προϋποθέσεις και θα δηλώσει ενδιαφέρον εδώ:

• Να είναι (ή να γίνει) μέλος του Steam Community :: Group :: TheLab.gr Official
  • Να έχει στην κατοχή του πάνω από 5 επι πληρωμή παιχνίδια στο Steam.
  • Να έχει τουλάχιστον 20 ώρες άθροισμα gameplay στα επί πληρωμή παιχνίδια στο Steam που κατέχει.
  • Να μην έχει VAC Ban.
  • Να είναι πάνω από 6 μήνες μέλος στο TheLab και να έχει πάνω από 200 posts. (αυτό με τον καιρό μπορεί να αλλάξει)
  • Το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις γίνει μέλος του SteamGifts είναι να περιμένει να μαζέψει 50 πόντους (ξεκινάει με 25) για να δημιουργήσει invite και να την δώσει εδώ με τις ίδιες προϋποθέσεις, συνεχίζοντας την αλυσίδα. Έτσι θα φροντίσουμε όσο περισσότερα μέλη του TheLab να μπουν στο SteamGifts.

Ο τελευταίος κανόνας προφανώς και δεν μπορεί να ελεγχθεί πριν δοθεί το invitation, αλλά είναι πολύ σημαντικός. Να έχετε υπόψιν ότι πόντοι βγαίνουν αρκετά συχνά οπότε θα μπορέσετε να συμμετέχετε σε αρκετές κληρώσεις αφού έχετε φτιάξει ένα invitation. Πχ εγώ έχω φτιάξει ήδη 3 invitations και παρόλα αυτά έχω συμμετάσχει σε 243 κληρώσεις μέσα σε 2 μήνες που είμαι μέλος.

Σημείωση: Σκοπός του thread είναι να αυξηθούν τα μέλη του TheLab Steam Group, αλλά και να προσφέρω και κάτι στα μέλη μας. Καλό είναι να το σκεφτούν όλοι αυτό και να συνεχιστεί για καιρό η αλυσίδα των invites. :)

[MENTION=9387]victor[/MENTION] muchas gracias por el Deus Ex! :jump1:

Το έχω ήδη μαρκάρει, αν και με την κατάσταση του SG μπορεί να χρειαστεί να του το ξαναπώ. Θα το έχω στο νου μου, όμως. Για την ώρα, ο Ron Swanson με καλεί! Καληνύχτα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.