Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Παρεξήγηση.

Οι πόντοι που παίρνει ο καθένας και μπορεί να τους ξοδέψει μπαίνοντας σε giveaways δεν δημιουργούνται από το τίποτα. Κάθε φορά που κάποιος φτιάχνει ένα public/contributor giveaway, το 5% της αξίας του δώρου μοιράζεται σε πόντους σε όλα τα μέλη του SteamGifts. Εγώ λοιπόν αναφερόμουν σε αυτό και όχι στο contribution value.

Δίνω ένα παράδειγμα διαμοιρασμού πόντων:

Φτιάχνω ένα public giveaway για ένα παιχνίδι αξίας 20$. Για να μπει κάποιος σε αυτό το giveaway θα πρέπει να δώσει 20 από τους πόντους του. Συγχρόνως όμως με το που δημιουργήθηκε το giveaway, όλα τα μέλη του SteamGifts πήραν 20x0,05= 1 πόντο. Μέγιστοι πόντοι που μπορεί να έχει κάποιος είναι 300. Αν όμως αντί για public giveaway έφτιαχνα private, τότε δεν θα έπαιρνε κανείς 1 επιπλέον πόντο :)

Ναι αλλά,

έκανα ένα ιδιωτικό δώρο και δεν μεγάλωσε το ποσό του δωρητή. Γιατί;

Βέβαια, η επόμενη σκέψη είναι, βρίσκω έναν, του κάνω ιδιωτικό δώρο, και μετά αυτός μου το επιστρέφει ή ακόμα πιο πέρα, δεν υπάρχει καν δώρο, και ο ένας κάνει Gift Send και ο άλλος Gift Received.

Ένα φιλαράκι ήθελε τη Λάρα και δεν είχε PaySafe. Του την αγοράζω και αντί να τη στείλω απ'ευθείας, κάνω μια ιδιωτική κλήρωση με μόνο υποψήφιο τον φίλο μου, για να μεγαλώσει το πόσο, αλλά δεν μεγάλωσε.

Έτσι προέκυψε η απορία και οι παραπάνω σκέψεις.

Για να μετρήσει στο contribution σου ένα giveaway πρέπει να έχει συμμετέχοντες > αριθμός αντιγράφων παιχνιδιού

Για να μετρήσει στο contribution σου ένα giveaway πρέπει να έχει συμμετέχοντες > αριθμός αντιγράφων παιχνιδιού

Αυτό δεν το ήξερα, αλλά και πάλι εφαρμόζεται η (πονηρή) ιδέα μου με τρεις, χωρίς καν να υπάρχει δώρο.

Σωστά;

Αυτό δεν το ήξερα, αλλά και πάλι εφαρμόζεται η (πονηρή) ιδέα μου με τρεις, χωρίς καν να υπάρχει δώρο.

Σωστά;

Και μετά τρως 2-3 αναφορές και supsension στο SG και ανάλογα με το πόσο κάφρικο είναι το contribution value που 'κλέβεις' τρως και κάνα θρεντ μπαν εδώ. gz! :rofl:

Πιο σοβαρά τώρα, και το support staff του SG και αρκετοί από μας αναζητούμε όσους προσπαθούν να κλέψουν είτε ξαναδωρίζοντας τα παιχνίδια που κέρδισαν είτε δημιουργώντας ψεύτικες κληρώσεις με φίλους τους (χωρίς να υπάρχει παιχνίδι) και τους αναφέρουμε...

Πχ, δες και το γκρουπ:

Steam Community :: Group :: SG Hammer of Justice

Σωστά;

Θεωρητικά έχει αναφερθεί από τον cg (δημιουργό του SteamGifts) ότι τρέχει κάποια scripts ανά διαστήματα και βλέπει αν κάποιοι που φαίνεται να κέρδισαν ένα παιχνίδι, το έχουν πλέον στον λογαριασμό τους. Αν δεν το έχουν αλλά το έχουν μαρκάρει σαν received τότε είτε το έκαναν regift είτε το πούλησαν, οπότε γίνονται suspended από το site.

Ισχύει όμως και αυτό που λέει ο [MENTION=22279]acct[/MENTION], με την κοινότητα να κάνει αρκετά reports. Προσωπικά όταν βαριέμαι πολύ, βλέπω τις συμμετοχές σε giveaways με υψηλό contribution value και τσεκάρω προφίλ. Έως τώρα έχω κάνει 3-4 reports. :p

Και μετά τρως 2-3 αναφορές και supsension στο SG και ανάλογα με το πόσο κάφρικο είναι το contribution value που 'κλέβεις' τρως και κάνα θρεντ μπαν εδώ. gz! :rofl:

Πιο σοβαρά τώρα, και το support staff του SG και αρκετοί από μας αναζητούμε όσους προσπαθούν να κλέψουν είτε ξαναδωρίζοντας τα παιχνίδια που κέρδισαν είτε δημιουργώντας ψεύτικες κληρώσεις με φίλους τους (χωρίς να υπάρχει παιχνίδι) και τους αναφέρουμε...

Πχ, δες και το γκρουπ:

Steam Community :: Group :: SG Hammer of Justice

Θεωρητικά έχει αναφερθεί από τον cg (δημιουργό του SteamGifts) ότι τρέχει κάποια scripts ανά διαστήματα και βλέπει αν κάποιοι που φαίνεται να κέρδισαν ένα παιχνίδι, το έχουν πλέον στον λογαριασμό τους. Αν δεν το έχουν αλλά το έχουν μαρκάρει σαν received τότε είτε το έκαναν regift είτε το πούλησαν, οπότε γίνονται suspended από το site.

Ισχύει όμως και αυτό που λέει ο [MENTION=22279]acct[/MENTION], με την κοινότητα να κάνει αρκετά reports. Προσωπικά όταν βαριέμαι πολύ, βλέπω τις συμμετοχές σε giveaways με υψηλό contribution value και τσεκάρω προφίλ. Έως τώρα έχω κάνει 3-4 reports. :p

Η πρόθεσή μου δεν ήταν να κλέψω ανεβάζοντας το ποσό του δωρητή, αλλά η ιδέα προέκυψε από το ιδιωτικό δώρο που ανέφερα προηγουμένως. Πάντως, και επειδή είμαι της γνώμης ότι για να προστατευτείς από κάτι ή κάποιον πρέπει να μάθεις πως λειτουργεί, χαίρομαι που η κοινότητα του SteamGifts προστατεύεται από τα ίδια τα μέλη της και απ'ότι φαίνεται επαρκώς. Και για να εξιλεωθώ για τις κακές μου σκέψεις, αναμείνατε στο πληκτρολόγιό σας...

signature.png

Θα στεναχωρηθούν όόόόόόόόόόόλοι, εκτός από τον [MENTION=4676]tragikos[/MENTION]!!!!!!!!!!

Πραγματικά είναι απίστευτο.

Τα λόγια είναι περιττά.

Τι να σας πω, δεν το περίμενα πάντως μιας και ήμουν πρώτο entry αλλά για όλα υπάρχει πρώτη φορά :p

Και για να μην με μισήσετε τόσο που δεν ξανακερδίσω τίποτα:

signature.png

Eπειδή ο tragic ξενέρωσε το σύμπαν, ας επαναφέρω τη γνωστή ασχολία του εν λόγω topic!

signature.png

tsunami.gif

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]

Να ευχαριστήσω τον Τραζίκ και εδώ για το Cortex Command, που το ήθελα πολύ.

Βέβαια, όταν το εγκατέστησα συνειδητοποίησα ότι είναι σαν το Super Meat Boy, με λίγα λόγια από το Tutorial σε κάνει να θες να σπάσεις το pc, αλλά που θα μου πάει, θα το τερματίσω! :p

Να ευχαριστήσω τον Τραζίκ και εδώ για το Cortex Command, που το ήθελα πολύ.

Βέβαια, όταν το εγκατέστησα συνειδητοποίησα ότι είναι σαν το Super Meat Boy, με λίγα λόγια από το Tutorial σε κάνει να θες να σπάσεις το pc, αλλά που θα μου πάει, θα το τερματίσω! :p

Α ώστε έτσι ε;

Όταν κερδίζει είναι [MENTION=4676]tragikos[/MENTION], ενώ όταν χαρίζει είναι Τραζίκ!

Σιγά τα σορόπια... :D

Α ώστε έτσι ε;

Όταν κερδίζει είναι [MENTION=4676]tragikos[/MENTION], ενώ όταν χαρίζει είναι Τραζίκ!

Σιγά τα σορόπια... :D

Πφφ, απλά ζηλεύεις την... ιδιαίτερη σχέση μας. :tongue:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.