Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Προφανως εχω παρει και εγω μερος σε dev giveaway και σε giveway με 3-10 συμμετοχες.

Επισης αγνοω τελειως giveaway που χουν 7000 entries και γενικα δεν πολυασχολουμαι.

;)

FYI μενω στο μικρο σπιτι στο λιβαδι.Literally.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

18/2,756

Τα 9 είναι απο εδώ με <20 συμμετοχές, τα 2 είναι developer και το 1 δεν το παρέλαβα ποτέ τελικά...

18/2,756

Τα 9 είναι απο εδώ με <20 συμμετοχές, τα 2 είναι developer και το 1 δεν το παρέλαβα ποτέ τελικά...

φτηνές δικαιολογίες :p

Προφανως εχω παρει και εγω μερος σε dev giveaway και σε giveway με 3-10 συμμετοχες.

Επισης αγνοω τελειως giveaway που χουν 7000 entries και γενικα δεν πολυασχολουμαι.

;)

FYI μενω στο μικρο σπιτι στο λιβαδι.Literally.

Οπότε το κάνεις με τον Κύριο Όλσεν?:hehe:

Nelsoleson.jpg

11/3793

Με πάαααρα πολλά 1/3-1/10 χαμένα στο νήμα από κυρίους που συμβιούν με άλλα μέλη της οικογένειας Olsen :hehe:

Πόσα έχει κερδίσει ο καθένας στο steamgifts γενικά άσχετα με το group.

9/3.357

Πάτε γυρεύοντας...

70/4.349 :whistle2:

- Sent on vacations...

Πάτε γυρεύοντας...

70/4.349 :whistle2:

- Sent on vacations...

Ναι αλλά δεν λες και τις 96 ομάδες σου, από τις οποίες οι περισσότερες είναι ιδιωτικές και κεκλεισμένων των θυρών.

Τώρα εσύ πως μπήκες, άλλη ιστορία!

:cry::cry:.......Τι με νοιάζει αν είναι και ομάδα των 2 ατόμων που ανταλάσουν μετάξυ τους.........70...70.....70.....70

τι λές τώρα......

άμεση καθαίρεση του προέδρου του steamgifts@thelab.gr και απαγόρευση εισόδου στο group...

εμείς περιμένουμε κανένα steam sale Και ο [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] κάνει join σε giveaway......

tragic

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

It's not necessary to share the link. The giveaway will automatically appear on the site, profiles, search, etc, for member in the group (thanks for the suggestion tragikos).

Να υποθέσω είσαι εσύ;

Group and private giveaways currently do not distribute points.

Ισχύει για τα private;

Απ'ότι ξέρω για τα Group δίνει κανονικά έτσι;

Eπειδή ο tragic ξενέρωσε το σύμπαν, ας επαναφέρω τη γνωστή ασχολία του εν λόγω topic!

signature.png

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

It's not necessary to share the link. The giveaway will automatically appear on the site, profiles, search, etc, for member in the group (thanks for the suggestion tragikos).

Να υποθέσω είσαι εσύ;

Ναι εγώ είμαι. Που το ξέθαψες αυτό;

Group and private giveaways currently do not distribute points.

Ισχύει για τα private;

Απ'ότι ξέρω για τα Group δίνει κανονικά έτσι;

Έχω την αίσθηση ότι μόνο τα public και τα contributors δημιουργούν πόντους, όλα τα άλλα όχι.

Έχω την αίσθηση ότι μόνο τα public και τα contributors δημιουργούν πόντους, όλα τα άλλα όχι.

Όλα όσα έχω δωρήσει στην ομάδα μας εδώ μου έδωσαν πόντους.

Εκτός αν οι πόντοι είναι κάτι άλλο από το ποσό του δωρητή (contributor).

Αυτό που έκανα εγώ στο group έδωσε κανονικά, απλά -1cent (19.99$ αντί για 20$) :p

Όλα όσα έχω δωρήσει στην ομάδα μας εδώ μου έδωσαν πόντους.

Εκτός αν οι πόντοι είναι κάτι άλλο από το ποσό του δωρητή (contributor).

Παρεξήγηση.

Οι πόντοι που παίρνει ο καθένας και μπορεί να τους ξοδέψει μπαίνοντας σε giveaways δεν δημιουργούνται από το τίποτα. Κάθε φορά που κάποιος φτιάχνει ένα public/contributor giveaway, το 5% της αξίας του δώρου μοιράζεται σε πόντους σε όλα τα μέλη του SteamGifts. Εγώ λοιπόν αναφερόμουν σε αυτό και όχι στο contribution value.

Δίνω ένα παράδειγμα διαμοιρασμού πόντων:

Φτιάχνω ένα public giveaway για ένα παιχνίδι αξίας 20$. Για να μπει κάποιος σε αυτό το giveaway θα πρέπει να δώσει 20 από τους πόντους του. Συγχρόνως όμως με το που δημιουργήθηκε το giveaway, όλα τα μέλη του SteamGifts πήραν 20x0,05= 1 πόντο. Μέγιστοι πόντοι που μπορεί να έχει κάποιος είναι 300. Αν όμως αντί για public giveaway έφτιαχνα private, τότε δεν θα έπαιρνε κανείς 1 επιπλέον πόντο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.