Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Να δωσω κ γω ενα:

signature.png

ΥΓ.εχω κανει 5 φορες resync μαζι με ανοιξε-κλεισε το steam αλλα παλι μου λεει οτι εχω το Payday:The Heist. Δε πειραζει...θα ξεκολλησει μονο του καποια στιγμη.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

2000post, obligatory giveaway.

Καλή τύχη.

Χμ πώς λινκαρετε το παίγνιο να φαίνεται στο post; To βρήκα. (Στα signature στο giveaway)

signature.png

Χμ πώς λινκαρετε το παίγνιο να φαίνεται στο post; To βρήκα. (Στα signature στο giveaway)

Στο giveaway σου πας στο tab signature και γραφεις το url που σου δινει. EDIT. :T:

Ευχαριστουμε και για το giveaway επι την ευκαιρια :woot::woot:

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ...

Έσπασε η γκαντεμιά και κέρδισα gift? Την επόμενη φορά θα ζητήσω μια porsche και μια καλή δουλειά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον [MENTION=21298]Makam[/MENTION] για το δώρο...

signature.png

Τα μικροσκοπικά στρατιωτάκια βαράνε προσοχή στον fumantsu-swatoner.

Με την ευκαιρία να πω μια ιδέα:

Μπερδεύομαι με τα διαφορετικά παρατσούκλια εδώ και στον ατμό.

Θα θέλατε να πείτε ποιο αντιστοιχεί σε ποιο, έτσι για να ξέρουμε σε ποιον μιλάμε;

Τα μέλη της ομάδας είναι περίπου 40, από τα οποία τα πιο ενεργά είναι 15-20.

Αν και οι περισσότεροι ήδη γνωρίζεστε, εμείς οι πιο νέοι (της παρέας) κρίμα δεν είναι να μιλάμε εδώ και στον ατμό με διαφορετικά άτομα-ονόματα, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο;

Εκτός και αν οι πολυσχιδείς προσωπικότητες είναι κάτι επιθυμητό!:p

Πλην όσων έχουμε τα ίδια nick και στα 2, αυτοί που όπως είπες ασχολούνται συχνά είναι λίγοι και αποστηθίζονται εύκολα. Πιο εύκολο θα ήταν να εκφράσεις την απορία σου για το who is who, νομίζω.

Τι στο καλο ειναι αυτο το question 4??

Ναι αυτή και η 3 μου έχουν μείνει, στην οποία έχω δοκιμάσει το σωστό και αυτό που "λέγεται" αλλά δεν τα παίρνει... :wassat:

To 3 είναι εύκολο απλά πρέπει μάλλον να πετύχετε την ορθογραφία.

Το 4 είναι μετατροπή στα αγγλικά παροιμίας.

Ηints: 3) spice up your life

4)kaliak00da

6)σιροπιαστό

4)kaliak00da

6)σιροπιαστό

μπράβο ρε, ένα puzzle βρήκαμε κι εμείς και δίνεις hints από την πρώτη μέρα! Πάρε μαθήματα από τον τραγικό που μας τσιτσιρίζει μέχρι το παρά 5 ;)

μπράβο ρε, ένα puzzle βρήκαμε κι εμείς και δίνεις hints από την πρώτη μέρα! Πάρε μαθήματα από τον τραγικό που μας τσιτσιρίζει μέχρι το παρά 5 ;)

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION] καταλαβα πια παροιμια θες στο 4 αλλα το θεμα ειναι μεχρι ποιο σημειο...

Που θα παει θα το πετυχω..

Edit....

Finittooo.:jump::jump:

4)kaliak00da

6)σιροπιαστό

Ποιο παιχνίδι είναι; Να δω αν αξίζει δηλαδή... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.