Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον εχουμε και λεμε...

Dota----> OldboyGR (who is btw?)

Choplifter--->EraserheadX

Metro2033--->Sfirculitu

Συγχαρητηρια κυριοι...:magic:

Τα δωρακια στελνονται ταχυστα...

χμμ. Ενώ όταν το έκανα accept πάτησα add to my library μου το έβγαλε στο inventory και από εκεί μου βγάζει μήνυμα

Sorry, an error has occurred:

Unable to add the gift to your game library. The gift may have already been redeemed. Please try again later.

Καμιά ιδέα γιατί το βγάζει αυτό;

χμμ. Ενώ όταν το έκανα accept πάτησα add to my library μου το έβγαλε στο inventory και από εκεί μου βγάζει μήνυμα

Καμιά ιδέα γιατί το βγάζει αυτό;

To παιχνιδι μολις εξαφανιστηκε απο το inventory μου..Πρεπει να σαι οκ τωρα...

Μόλις έψαξα και τα δικά σου. Δυστυχώς δεν υπάρχουν στις ανακοινώσεις του γκρουπ. Μήπως τα είχες δωρίσει πριν τη δημιουργία του; Επειδή και το ρημάδι το SG δεν έχει ενσωματωμένα φίλτρα (group="TheLab.gr@SG"), αναγκαστικά άνοιξα μόνο όσα url ήταν στις ανακοινώσεις. Αν και τα δικά σου ήταν μέσα στο γκρουπ, στείλε μου λινκ να τα προσθέσω στη λίστα.
Κάποια μονόωρα giveaways ή άλλα που δεν τα πρόλαβα, μάλλον δεν τα έβαλα σε ανακοίνωση

Νομίζω ότι ήταν στο Official Group πριν την δημιουργία του @SG.

Half-Life 2 Giveaway - Created by ison

Οντως ηταν πριν ...και τελικα ηταν μονο το hl2 ...το expansion το ειχα κανει Public

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, κέρδισα 5 παιχνιδάκια σε 10 ημέρες περίπου.

Άρα κερνάω...

signature.png

Τα εκανα αλλα τπτ. Uninstall το εκανα την Κυριακη νομιζω, πριν ακομα ληξει ο χρονος που ηταν ελευθερα διαθεσιμο.

Τωρα μολις εσβησα οτι αρχειο αφησε μεσα στο φακελο του Steam το παιχνιδι και θα ξανακανω resync....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.