Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]

Φαίνεται οι φίλοι σου έχουν πιο σκούρο δέρμα από τους δικούς μου. Και κάνουν παρέα και με τον [MENTION=22342]minast[/MENTION] :p

Αν εξαιρέσεις ότι αυτή τη στιγμή ο 2ος στην κατάταξη είναι κάποιος Anonymous, νομίζω ότι οι μάσκες έπεσαν! :p

Τα συντροφικά μου συλληπητήρια στον fumantsu!

34lo3.png

ΥΓ: Στην κατάταξη έχω μόνο όσους είτε έχουν κερδίσει είτε έχουν χαρίσει παιχνίδι.

Δεν με βλεπω και ανυσηχω :p

Αν εξαιρέσεις ότι αυτή τη στιγμή ο 2ος στην κατάταξη είναι κάποιος Anonymous, νομίζω ότι οι μάσκες έπεσαν! :p

Τα συντροφικά μου συλληπητήρια στον fumantsu!

34lo3.png

ΥΓ: Στην κατάταξη έχω μόνο όσους είτε έχουν κερδίσει είτε έχουν χαρίσει παιχνίδι.

Πάντως φαίνεται καθαρά ότι όσους λέμε κώλους είναι στην 5άδα και ας λένε βγάλτε λίστες για να δείτε οτι είμαι απο του τελευταίους (στάχτη στα μάτια ρίχνουν) και επίσης ξεπετάχτηκαν και κάτι ύπουλα αγγουράκια που δε τα περίμενα προσωπικά.

[MENTION=1146]ison[/MENTION] αν δε έχεις δώσει gift δεν είσαι στην λίστα.

Λοιπόν ο guss νοικιάζει τον ηλιοκαμένο φίλο του 30€ ανα giftaway... Όποιος ενδιαφέρεται περισσότερες πληροφορίες σε πμ. χαχαχαχαχα

έχω κερδίσει και εγώ ένα giveaway

Από τα group announcements πήρα όλα τα ποστ. Αν δεν ήταν εκεί, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το βρω. Αν θες δες στα won σου και στείλε μου λινκ στο giveaway, να το προσθέσω.

Προφανώς υπάρχει και πιθανότητα κάποιο να μου διέφυγε. ;)

Πάντως φαίνεται καθαρά ότι όσους λέμε κώλους είναι στην 5άδα και ας λένε βγάλτε λίστες για να δείτε οτι είμαι απο του τελευταίους (στάχτη στα μάτια ρίχνουν) και επίσης ξεπετάχτηκαν και κάτι ύπουλα αγγουράκια που δε τα περίμενα προσωπικά.

[MENTION=1146]ison[/MENTION] αν δε έχεις δώσει gift δεν είσαι στην λίστα.

Λοιπόν ο guss νοικιάζει τον ηλιοκαμένο φίλο του 30€ ανα giftaway... Όποιος ενδιαφέρεται περισσότερες πληροφορίες σε πμ. χαχαχαχαχα

Εχω δωσει gift παλαιοτερα (Half life 2 και Half life episode 2)

Περριτο να πω οτι δεν εχω κερδισει ποτε τπτ lol (classic greek gantem)

Welcome to the club

Αυτό είναι private, δεν είναι στο TheLab.gr@SG, οπότε ούτε ο Τραγικός το είχε στις ανακοινώσεις, ούτε εγώ το συμπεριέλαβα. Μην αρχίσουμε να τα προσθέτουμε και αυτα, θα γίνει πανικός στο δάσος! ;)

[MENTION=22279]acct[/MENTION] μολις τσεκαρα και εγω και ειμαι με 5 :banging:

Steam Gifts

Steam Gifts

Steam Gifts

Steam Gifts

Steam Gifts

Επιβεβαίωσα ότι δεν υπήρχε στις ανακοινώσεις του γκρουπ. Το πρόσθεσα στη λίστα μου και μετά σκούπισα τα δάκρυά μου με ένα δαντελένιο μαντήλι. Μόλις δωθούν και τα 6 που δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένα ("Anonymous"), θα κάνω μια ανακεφαλαίωση. Κάτι μου λέει ότι θα γελάσουμε. :dirol:

Μόλις έψαξα και τα δικά σου. Δυστυχώς δεν υπάρχουν στις ανακοινώσεις του γκρουπ. Μήπως τα είχες δωρίσει πριν τη δημιουργία του; Επειδή και το ρημάδι το SG δεν έχει ενσωματωμένα φίλτρα (group="TheLab.gr@SG"), αναγκαστικά άνοιξα μόνο όσα url ήταν στις ανακοινώσεις. Αν και τα δικά σου ήταν μέσα στο γκρουπ, στείλε μου λινκ να τα προσθέσω στη λίστα.

Επιβεβαίωσα ότι δεν υπήρχε στις ανακοινώσεις του γκρουπ. Το πρόσθεσα στη λίστα μου και μετά σκούπισα τα δάκρυά μου με ένα δαντελένιο μαντήλι. Μόλις δωθούν και τα 6 που δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένα ("Anonymous"), θα κάνω μια ανακεφαλαίωση. Κάτι μου λέει ότι θα γελάσουμε. :dirol:

Κάποια μονόωρα giveaways ή άλλα που δεν τα πρόλαβα, μάλλον δεν τα έβαλα σε ανακοίνωση

Μόλις έψαξα και τα δικά σου. Δυστυχώς δεν υπάρχουν στις ανακοινώσεις του γκρουπ. Μήπως τα είχες δωρίσει πριν τη δημιουργία του; Επειδή και το ρημάδι το SG δεν έχει ενσωματωμένα φίλτρα (group="TheLab.gr@SG"), αναγκαστικά άνοιξα μόνο όσα url ήταν στις ανακοινώσεις. Αν και τα δικά σου ήταν μέσα στο γκρουπ, στείλε μου λινκ να τα προσθέσω στη λίστα.

Νομίζω ότι ήταν στο Official Group πριν την δημιουργία του @SG.

Ναι γιατί του Ison το HL2 το χαίρομαι εγώ :D

Επίσης έχω άλλο ένα κερδισμένο που δεν το περάσαμε αλλά δεν ξέρω ποιό απόλα είναι.

Συνολικά 6

Σαν πρώτος (κωλόφαρδος..) να ευχαριστίσω τους astrolabos,apostolis159,OverClockeD,gffermari,fumantsu,Makam για τα giveaway που κέρδισα, αλλα και τον eleozz για 2 ακομα παλιότερες νίκες εκτός του @SG :dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.