Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

tragikos έγραψε:
Το πρώτο όμως το κέρδισα πάλι εγώ (ξέχασα ο βλαξ να βγάλω την συμμετοχή μου) οπότε ζήτα re-roll please :)

btw, ίσως σε βολεύει το re-roll γιατί αν έβγαζα την συμμετοχή μου θα ήταν μόνο ένας συμμετέχοντας και δεν θα έπαιρνες contribution amount.

btw no2, gussgrc - tragikos > 0 - 2 μουαχαχαχαχαχαχαχα

Έλα [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] πες την αλήθεια.

Η σελίδα SteamGifts είναι δικιά σου έτσι;

Δεν εξηγείται αλλιώς!

Χωρίς να θέλεις κερδίζεις, θα μας τρελάνεις τελείως (ότι έμεινε τέλος πάντων).

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
  astrolabos έγραψε:
Έκανα request. Πόσο καιρό κάνουν να απαντήσουν;

Έκανες request για re-roll με αιτιολογία ότι ο νικητής το αρνήθηκε; :p

Λογικά το έκαναν ήδη, αφού αφαιρέθηκε η νίκη μου...

Επειδή έχω μόλις 2 συμμετοχές (συγχαρητήρια btw) στο puzzle:

Too Hard Puzzle

Να δώσω ένα hint της τελευταίας στιγμής ότι (προφανώς) την απάντηση 4 την θέλω με τον ίδιο τρόπο που είναι διατυπωμένη η ερώτηση. Και πιστέψτε με είναι το πιο απλό πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό ;)

tragikos έγραψε:
Έκανες request για re-roll με αιτιολογία ότι ο νικητής το αρνήθηκε; :p

Λογικά το έκαναν ήδη, αφού αφαιρέθηκε η νίκη μου...

ναι το κάνανε. Περιμένω να δεχθεί ο [MENTION=22940]gussgr[/MENTION] το δώρο.

Πάρτε και άλλο ένα puzzle. Λήγει σήμερα το βράδυ οπότε βιαστείτε ;)

Δυστυχώς για κάποιους είναι contributors 100$. Το είχα ξεχάσει γιατί αρχικά το είχα σαν σκέτο link στο forum οπότε σκεφτόμουν ότι θα έχει πολλές συμμετοχές... :(

tragikos έγραψε:

Too Hard Puzzle

Να δώσω ένα hint της τελευταίας στιγμής ότι (προφανώς) την απάντηση 4 την θέλω με τον ίδιο τρόπο που είναι διατυπωμένη η ερώτηση. Και πιστέψτε με είναι το πιο απλό πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό ;)

όντως :slap: ......απλά προσωπικά έψαχνα κάτι πιο πονηρό:hmm:

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] πολύχρωμος φίλε και εύχομαι τα καλύτερα!!!ΥΓΕΙΑ και όλα τ' άλλα έρχονται!

tragikos έγραψε:

Too Hard Puzzle

Δηλαδή η απάντηση δεν είναι μία λέξη, αλλά: I am ... ;

Άστο, το βρήκα!

Χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά σου βέβαια.

tragikos έγραψε:
Πάρτε και άλλο ένα puzzle. Λήγει σήμερα το βράδυ οπότε βιαστείτε ;)

Καλά ήταν που το είχα ξεχάσει! :p Θα το βάλω κάτω μόλις τελειώσω από δουλειά, γιατί δε θυμάμαι ποια έχω δοκιμάσει ήδη. Αλλά δε γίνεται να μείνει άλυτο.

Α, το σημερινό ήταν "p_iss on cake" (what?) που λένε οι φίλοι μας, αλλά την πατήσαμε στο contributor ($100). Φχαρστούμε και καλή καρδιά! :D

Και, για να μην ξεχνιόμαστε:

Reveal hidden contents

Να ζήσεις Τραγικέ και Χρόνια Πολλά,

μεγάλος να γίνεις, με παιχνίδια πολλά,

στο Στημγκιφτς να κερδίζεις σαν παλαβός

και όλοι να λένε

"να ένας κ***φαρδος!"

Και του χρόνου!

Δεν λέω τίποτα αν δεν κεράσει πρώτα!

Χρόνια Πολλά Τραγικό αγόρι. Πάντα καλότυχος και παντού (όχι στο steamgifts :p )

...τραγικοτερο ολων ειναι οτι ευχομαστε του Τραγικου στο topic του steamgifts...:happy2:

Χρονια πολλα Τραγικε!!

ΥΓ. δε μπορω παλι να καταλαβω που κανω λαθος στη τριτη ερωτηση. Παλι εχω βρει την απαντηση αλλα δε ξερω πως αλλιως να τη γραψω!

astrolabos έγραψε:
ναι το κάνανε. Περιμένω να δεχθεί ο @gussgr το δώρο.

Ευχαριστώ astrolabos εισαι ευγενικότατος.. :hi: Πήρα μια πέτσινη νίκη απο τον tragiko ομως δεν το χάρηκα έτσι.... :rolleyes: Χρόνια πολλά!

Έχω ακόμα θέμα με το PAYDAY.Ακόμα exists in your account λέει και έκανα sync το πρωί.Any ideas?

Edit: Λύθηκε με δεύτερο sync.

Αν εξαιρέσεις ότι αυτή τη στιγμή ο 2ος στην κατάταξη είναι κάποιος Anonymous, νομίζω ότι οι μάσκες έπεσαν! :p

Τα συντροφικά μου συλληπητήρια στον fumantsu!

34lo3.png

ΥΓ: Στην κατάταξη έχω μόνο όσους είτε έχουν κερδίσει είτε έχουν χαρίσει παιχνίδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.