Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Το πρώτο όμως το κέρδισα πάλι εγώ (ξέχασα ο βλαξ να βγάλω την συμμετοχή μου) οπότε ζήτα re-roll please :)

btw, ίσως σε βολεύει το re-roll γιατί αν έβγαζα την συμμετοχή μου θα ήταν μόνο ένας συμμετέχοντας και δεν θα έπαιρνες contribution amount.

btw no2, gussgrc - tragikos > 0 - 2 μουαχαχαχαχαχαχαχα

Έλα [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] πες την αλήθεια.

Η σελίδα SteamGifts είναι δικιά σου έτσι;

Δεν εξηγείται αλλιώς!

Χωρίς να θέλεις κερδίζεις, θα μας τρελάνεις τελείως (ότι έμεινε τέλος πάντων).

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Έκανα request. Πόσο καιρό κάνουν να απαντήσουν;

Έκανες request για re-roll με αιτιολογία ότι ο νικητής το αρνήθηκε; :p

Λογικά το έκαναν ήδη, αφού αφαιρέθηκε η νίκη μου...

Επειδή έχω μόλις 2 συμμετοχές (συγχαρητήρια btw) στο puzzle:

Too Hard Puzzle

Να δώσω ένα hint της τελευταίας στιγμής ότι (προφανώς) την απάντηση 4 την θέλω με τον ίδιο τρόπο που είναι διατυπωμένη η ερώτηση. Και πιστέψτε με είναι το πιο απλό πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό ;)

Έκανες request για re-roll με αιτιολογία ότι ο νικητής το αρνήθηκε; :p

Λογικά το έκαναν ήδη, αφού αφαιρέθηκε η νίκη μου...

ναι το κάνανε. Περιμένω να δεχθεί ο [MENTION=22940]gussgr[/MENTION] το δώρο.

Πάρτε και άλλο ένα puzzle. Λήγει σήμερα το βράδυ οπότε βιαστείτε ;)

Δυστυχώς για κάποιους είναι contributors 100$. Το είχα ξεχάσει γιατί αρχικά το είχα σαν σκέτο link στο forum οπότε σκεφτόμουν ότι θα έχει πολλές συμμετοχές... :(

Too Hard Puzzle

Να δώσω ένα hint της τελευταίας στιγμής ότι (προφανώς) την απάντηση 4 την θέλω με τον ίδιο τρόπο που είναι διατυπωμένη η ερώτηση. Και πιστέψτε με είναι το πιο απλό πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό ;)

όντως :slap: ......απλά προσωπικά έψαχνα κάτι πιο πονηρό:hmm:

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] πολύχρωμος φίλε και εύχομαι τα καλύτερα!!!ΥΓΕΙΑ και όλα τ' άλλα έρχονται!

Too Hard Puzzle

Δηλαδή η απάντηση δεν είναι μία λέξη, αλλά: I am ... ;

Άστο, το βρήκα!

Χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά σου βέβαια.

Πάρτε και άλλο ένα puzzle. Λήγει σήμερα το βράδυ οπότε βιαστείτε ;)

Καλά ήταν που το είχα ξεχάσει! :p Θα το βάλω κάτω μόλις τελειώσω από δουλειά, γιατί δε θυμάμαι ποια έχω δοκιμάσει ήδη. Αλλά δε γίνεται να μείνει άλυτο.

Α, το σημερινό ήταν "p_iss on cake" (what?) που λένε οι φίλοι μας, αλλά την πατήσαμε στο contributor ($100). Φχαρστούμε και καλή καρδιά! :D

Και, για να μην ξεχνιόμαστε:

Να ζήσεις Τραγικέ και Χρόνια Πολλά,

μεγάλος να γίνεις, με παιχνίδια πολλά,

στο Στημγκιφτς να κερδίζεις σαν παλαβός

και όλοι να λένε

"να ένας κ***φαρδος!"

Και του χρόνου!

Δεν λέω τίποτα αν δεν κεράσει πρώτα!

Χρόνια Πολλά Τραγικό αγόρι. Πάντα καλότυχος και παντού (όχι στο steamgifts :p )

...τραγικοτερο ολων ειναι οτι ευχομαστε του Τραγικου στο topic του steamgifts...:happy2:

Χρονια πολλα Τραγικε!!

ΥΓ. δε μπορω παλι να καταλαβω που κανω λαθος στη τριτη ερωτηση. Παλι εχω βρει την απαντηση αλλα δε ξερω πως αλλιως να τη γραψω!

ναι το κάνανε. Περιμένω να δεχθεί ο @gussgr το δώρο.

Ευχαριστώ astrolabos εισαι ευγενικότατος.. :hi: Πήρα μια πέτσινη νίκη απο τον tragiko ομως δεν το χάρηκα έτσι.... :rolleyes: Χρόνια πολλά!

Έχω ακόμα θέμα με το PAYDAY.Ακόμα exists in your account λέει και έκανα sync το πρωί.Any ideas?

Edit: Λύθηκε με δεύτερο sync.

Αν εξαιρέσεις ότι αυτή τη στιγμή ο 2ος στην κατάταξη είναι κάποιος Anonymous, νομίζω ότι οι μάσκες έπεσαν! :p

Τα συντροφικά μου συλληπητήρια στον fumantsu!

34lo3.png

ΥΓ: Στην κατάταξη έχω μόνο όσους είτε έχουν κερδίσει είτε έχουν χαρίσει παιχνίδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.