Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Δεν θα το πιστέψετε ποιος το κέρδισε ----> @tragikos :woot:

Το είχα ξεγράψει απ τη στιγμή που είμασταν 1 on 1... Ευτυχώς υπάρχουν κ άλλα :suicide2:

Το είχα ξεγράψει απ τη στιγμή που είμασταν 1 on 1... Ευτυχώς υπάρχουν κ άλλα :suicide2:

Μουαχαχα! :ph34r:

signature.png

ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΤΕ !!!!!!

λογο free weekend υπηρχαν ατομα που δε μπορουσαν να μπουν στο giveaway(και θελω ολοι οσοι το δε το εχουν να παρουν μερος) γιαυτο το ξαναεφτιαξα...

signature.png

:triniti::triniti:

Έπρεπε να δώσεις περισσότερο χρόνο. Λόγω free-weekend αν και δεν το έχω μου λέει ότι υπάρχει στο λογαριασμό μου

:(

Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα για την επαναπροκήρυξη :)

Πληροφοριακά, καλό ειναι να αποφεύγετε να σβήνετε giveaways, γιατί κάθε σβησμένο μετράει σαν ένα πάντα ανοιχτό giveaway, και μπορεί κάποια στιγμη να μη σας αφήνει να δημιουργήσετε νέα.

Επειδη εχω αλλο ενα Dota 2 gift, και στο steamgifts οταν ειχα κανει το πρωτο ειχαν μπει 2 ατομα ο [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] και ο [MENTION=22940]gussgr[/MENTION]. Οποτε λεω να το δωσω στο δευτερο.

Η δευτερη επιλογη ειναι σε περίπτωση που το θελουν πολλα ατομα απο δω να κανω κληρωση.

Για πειτε τη γνωμη σας :)

Επειδη εχω αλλο ενα Dota 2 gift, και στο steamgifts οταν ειχα κανει το πρωτο ειχαν μπει 2 ατομα ο [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] και ο [MENTION=22940]gussgr[/MENTION]. Οποτε λεω να το δωσω στο δευτερο.

Η δευτερη επιλογη ειναι σε περίπτωση που το θελουν πολλα ατομα απο δω να κανω κληρωση.

Για πειτε τη γνωμη σας :)

Δώσε και σώσε:fun:

Έχω και εγώ δεύτερο. Όταν σηκωθεί το Steamgifts θα το βάλω και αυτό.

Το πρώτο όμως το κέρδισα πάλι εγώ (ξέχασα ο βλαξ να βγάλω την συμμετοχή μου) οπότε ζήτα re-roll please :)

btw, ίσως σε βολεύει το re-roll γιατί αν έβγαζα την συμμετοχή μου θα ήταν μόνο ένας συμμετέχοντας και δεν θα έπαιρνες contribution amount.

btw no2, gussgrc - tragikos > 0 - 2 μουαχαχαχαχαχαχαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.