Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

(ΡΕΕΕΕ) Τραγικε τι κανω λαθος στη τεταρτη ερωτηση...?!...

I have eyes but I don't see what am I?

Νιωθω χαζος που δε βρηκα ακομη την απαντηση στην ερωτηση 2.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Μια απο τα ιδια μου τσακισε τα νευρα......

Question 5

Do you find this puzzle hard?

Ναι με τη σπασονευρικια ερωτηση 4

Wrong!

Tι wrong την αλήθεια λέεεεεεεεεεεεεεω!

EDIT

τη βρήκα την απάντηση τελικα

Ο Μακρόπουλος είναι!!!:jester::jester:

[ame]

[/ame]

Καταρχάς να υπενθυμίσω έναν κανόνα του group:

"Ευχαριστούμε/σχολιάζουμε πάντα στα giveaways που συμμετέχουμε. Άτομα που επανειλημμένα παραλείπουν αυτόν τον κανόνα θα διώχνονται από το group."

Μην το ξεχνάτε αυτό ([MENTION=57]Vic[/MENTION]kariofillis) γιατί θα γίνω κακός χωρίς να το θέλω (και καλά :p)

Σε πολύ κόσμο εμφανίζεται ως already owned, γιατί υπολογίζει το spectator client, με το οποίο μπορείς να βλέπεις, αλλά όχι να παίζεις. Με τα επιπλέον αντίγραφα που μοίρασαν τώρα, παίζεις κανονικά, όπως είπε o [MENTION=3623]EraserheadX[/MENTION].

Άρα όλο αυτό το κύμα των Dota 2 giveaways είναι tradeable copies ή κλειδιά;

(ΡΕΕΕΕ) Τραγικε τι κανω λαθος στη τεταρτη ερωτηση...?!...

I have eyes but I don't see what am I?

Νιωθω χαζος που δε βρηκα ακομη την απαντηση στην ερωτηση 2.

Ως τώρα το έχει λύσει ο Tsunami, αν μέχρι την Κυριακή δεν έχουν βρεθεί άλλοι ίσως πω και άλλα hints. Έχω και άλλο ένα puzzle που ετοιμάζω τώρα... :p

Άρα όλο αυτό το κύμα των Dota 2 giveaways είναι tradeable copies ή κλειδιά;

Tradeable copies. Εμφανίστηκαν στο inventory πολλών που είχαν ήδη το παιχνίδι αμέσως μετά το τελευταίο update για DOTA2. Ανάλογα με τη ζήτηση που θα έχει το πρηγούμενο εδώ μπορεί να βάλω κι εγώ ένα στο γκρουπ. Αν σχεδόν όλοι το έχουν, θα το δώσω αλλού. ;)

Ως τώρα το έχει λύσει ο Tsunami, αν μέχρι την Κυριακή δεν έχουν βρεθεί άλλοι ίσως πω και άλλα hints. Έχω και άλλο ένα puzzle που ετοιμάζω τώρα... :p

This is me being awesome :D:rap:

Πόσα δίνεις για να μη πω οτι ήταν σικέ

EDIT: Θα σας καθυστερήσω λίγο γιατί έχει θέμα το indie gala και δεν ανοίγει το profile μου να πάρω τα κλειδιά.

Για να μη μετράμε συμμετοχές έκανα κι αυτό το Private contributor ($0.01):

signature.png

Ανάλογα με την κινητικότητα θα το διαρρεύσω και αλλού...

Οκ....το λυσα. Τωρα μπορω να συνεχισω τη δουλεια....

((να χεις τυψεις tragikos για την οποια καθυστερηση υπεστη λογω του puzzle σου))

:p:p

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Ψησου να βγαλεις ποσοστα επιτυχιων(games won/ entered ) για τα μελη του SG@TheLab.gr

Εγώ ετοιμαζόμουν από Δευτέρα να βγάλω τουλάχιστον ένα total won/group member και ένα group losers. Ας όψεται η περίσταση ναούμ', που είμαι πνιγμένος στη δουλειά μέχρι αύριο απόγευμα. Αν δεν πάω καμιά εκδρομούλα Κυριακή όμως... ;)

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Ψησου να βγαλεις ποσοστα επιτυχιων(games won/ entered ) για τα μελη του SG@TheLab.gr

Το να βγάλω και λόγο won/entered λίγο δύσκολο. Αν θέλει μπορεί να μας πει ο καθένας μόνος του. Το να βγάλω πόσες νίκες έχει ο καθένας στο group μόνο μέσα γίνεται μιας και προσφέρεται και ο [MENTION=22279]acct[/MENTION]. Έχω στα announcements όλα τα giveaways του group για ευκολία ;)

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] για το broken sword 3 ([MENTION=4676]tragikos[/MENTION] problem? SA24I.png)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.