Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Απ' ότι φαίνεται είναι η μέρα του, γιατί κέρδισε και 2 καραβάκια :) (1 δικό του και 1 δώρο). Gift sent.

Mάλλον έτσι φαίνεται. Για το supreme commander τα έλεγε όλα το avatar μου στο steam νομίζω.:spell:

Πάντως ευχαριστώ και τους δυο σας !

Kαι συνεχίζουμε το legacy:

signature.png

Και από εμένα:

signature.png

Μια απορία και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν:

αφού σχεδόν όλοι το εκθειάζετε (στα σχόλια του Steam Gifts), άρα το έχετε παίξει.

Νόμιζα όμως ότι στα παιχνίδια που τα έχουμε ή τα έχουμε τερματίσει, δεν συμμετέχουμε.

Ρωτάω γιατί έχω τελειώσει το κανονικό αλλά όχι τα Extraction Point και Perseus Mandate.

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Να μπω στην κλήρωση λοιπόν ή είναι <<απρεπές>>;:red:

Δεν ξέρω αν δώσατε και σημασία στην περιγραφή πάντως, έχει και ένα puzzle.

Να με συγχωρέσετε είχα κάνει ένα μικρό λαθάκι σε μία ερώτηση, οπότε το έφτιαξα από την αρχή:

Puzzle v.2

Επίσης άλλαξα και λίγο τα hints μπας και βρείτε τα... προφανή που ζητάνε οι ερωτήσεις :p

Μια απορία και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν:

αφού σχεδόν όλοι το εκθειάζετε (στα σχόλια του Steam Gifts), άρα το έχετε παίξει.

Νόμιζα όμως ότι στα παιχνίδια που τα έχουμε ή τα έχουμε τερματίσει, δεν συμμετέχουμε.

Ρωτάω γιατί έχω τελειώσει το κανονικό αλλά όχι τα Extraction Point και Perseus Mandate.

Να μπω στην κλήρωση λοιπόν ή είναι <<απρεπές>>;:red:

Φυσικά και μπορείς να μπεις. Είναι αλλιώς να έχεις το παιχνίδι στο Steam και αλλιώς να το είχες κατεβάσει τότε πειρατικό ή να το έχεις box... ;)

Να με συγχωρέσετε είχα κάνει ένα μικρό λαθάκι σε μία ερώτηση, οπότε το έφτιαξα από την αρχή:

Να το βράσουμε! Αυτό που έκανες λάθος ήταν εύκολο έτσι κι αλλιώς. 2 παρακάτω είναι το πρόβλημα, που έχω δοκιμάσει 50 πράματα που ταιριάζουν και δεν είναι κανένα σωστό. Αλλά που θα πάει, δε θα το βρω; Μετά, αντί για Χρόνια Πολλά θα σου χτυπάω για ένα χρόνο ότι γερνάς! :woot:

Η ερώτηση 4 δεν υπάρχει... λάθος θα ειναι. Μπορείς να δεις τις προσπάθειες μας? Θα ρίξεις γέλιο..

Την κοπια μου FEAR την εχει υπερ-παχυσαρκος σαπχιος no life συμφοιτητης μου στην Πατρα και ΔΕΝ εχω παιξει κανενα απο τα expansions.Αυτο.

Αν ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι(πανω απο 2-3) στο giveaway του αστρολαβου ανεβαζω και εγω μια κοπια του game..

tragikos:

Puzzle v.2

Επίσης άλλαξα και λίγο τα hints μπας και βρείτε τα... προφανή που ζητάνε οι ερωτήσεις :p

Το πρόβλημα με την τέταρτη ερώτηση είναι ότι οι πιθανές απαντήσεις είναι αρκετές οπότε καταλήγουμε σε Τζόκερ.

Έπεσα με τα μούτρα στους γρίφους και δεν πρόσεξα ότι ο acct τα είπε και πιο πριν από εμένα και καλύτερα.

signature.png

:cool:

Αυτό δεν έχω καταλάβει, είναι το early access ή κάτι άλλο; Αν πάω στη σελίδα του steam store βλέπω ότι το έχω λέει το παιχνίδι, ενώ στην λίστα παιχνιδιών μου δεν είναι...

Να το βράσουμε! Αυτό που έκανες λάθος ήταν εύκολο έτσι κι αλλιώς. 2 παρακάτω είναι το πρόβλημα, που έχω δοκιμάσει 50 πράματα που ταιριάζουν και δεν είναι κανένα σωστό. Αλλά που θα πάει, δε θα το βρω; Μετά, αντί για Χρόνια Πολλά θα σου χτυπάω για ένα χρόνο ότι γερνάς! :woot:
Η ερώτηση 4 δεν υπάρχει... λάθος θα ειναι. Μπορείς να δεις τις προσπάθειες μας? Θα ρίξεις γέλιο..

Το πρόβλημα με την τέταρτη ερώτηση είναι ότι οι πιθανές απαντήσεις είναι αρκετές οπότε καταλήγουμε σε Τζόκερ.

Έπεσα με τα μούτρα στους γρίφους και δεν πρόσεξα ότι ο acct τα είπε και πιο πριν από εμένα και καλύτερα.

Ζορίζεστε χωρίς λόγο, είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σας έρθει στο μυαλό :p

Η Dota 2 όταν κυκλοφορήσει θα είναι free to play. Απλά τώρα είναι σε beta και έχεις πρόσβαση μόνο με invite.

Αυτό δεν έχω καταλάβει, είναι το early access ή κάτι άλλο; Αν πάω στη σελίδα του steam store βλέπω ότι το έχω λέει το παιχνίδι, ενώ στην λίστα παιχνιδιών μου δεν είναι...

Σε πολύ κόσμο εμφανίζεται ως already owned, γιατί υπολογίζει το spectator client, με το οποίο μπορείς να βλέπεις, αλλά όχι να παίζεις. Με τα επιπλέον αντίγραφα που μοίρασαν τώρα, παίζεις κανονικά, όπως είπε o [MENTION=3623]EraserheadX[/MENTION].

Ζορίζεστε χωρίς λόγο, είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σας έρθει στο μυαλό :p

Ρε άει από κει, μας ειρωνεύεσαι κιόλας! :hehe:

Δεν έχω προλάβει να δω τα νέα hints ή να δοκιμάσω 2-3 άλλα που μου ήρθαν στο μυαλό σήμερα. Μόλις πάρω ανάσα, θα τα ξαναπούμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.