Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
To έχουν σχίσει. Έδιναν τα κλειδιά δωρεάν σε ένα site, και όλοι βάλθηκαν να ανεβάσουν το contribution rate τους, κάνοντας giveaway αυτά τα κλειδιά. Και είναι άκυρο, γιατί κάμποσοι θα πήραν πολλαπλά κλειδιά, θα ανέβει ο "μέσος" όρος των φράγκων, και στα contributor giveaways θα ζητάνε παπάδες.

ούτως ή άλλως είναι σχεδόν ponzi scheme τα contributor...

in other news....

κέρδισα το πρώτο μη-πετσινο giveaway.... public just cause me 1421 entries :D :D :D

ούτως ή άλλως είναι σχεδόν ponzi scheme τα contributor...

in other news....

κέρδισα το πρώτο μη-πετσινο giveaway.... public just cause me 1421 entries :D :D :D

Προς στιγμή νόμιζα ότι μπήκα κατά λάθος στο thelab.com!

Ελληνικές λέξεις: 10

English (and other foreign languages) words: 12

+ ένας αριθμός (με τέσσερα ψηφία) + τρεις γελαστές φατσούλες + έντεκα (11) τελίτσες.

([MENTION=1390]JaguarOne[/MENTION], μη με παρεξηγείς, δεν έχω τι να κάνω και σχολιάζω ότι βρω)

Πάντως το καραβάκι μου έδωσε 20$ ως δωροθέτης.

Ίσως γιατί είναι κάτω από το όριο των 25$, όπως είπε και ο [MENTION=4676]tragikos[/MENTION].

Να ευχαριστήσω επίσημα τον [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] για την καθοριστική βοήθειά του στο θέμα της ενημέρωσης και απόκτησης των πακέτων παιχνιδιών (Bundles).

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για την παρέα είναι αυτό:

signature.png

Κι ο κλήρος πέφτει στον [MENTION=1014]Tsunami[/MENTION].

Ακόμα δεν έδωσε το δωράκι, πήρε και αντάλλαγμα!

Thanx [MENTION=21298]Makam[/MENTION]

Και για να δείτε τί καλό παιδί που είμαι να και κάτι για εορτασμό της νίκης...

signature.png

:magic::cool::victory::crazy_pilot:

Φαντάζομαι όλοι έχετε πάρει καραβάκια? Όποιος δεν έχει The Ship ας κάνει like εδώ. Εάν είναι >2 θα κάνω giveaway, αλλιώς βλέπουμε :).

loool

Ευχαριστω [MENTION=14830]tazerom[/MENTION] !!!!

ΥΓ. ....μη πει κανεις τιποτα...ειχα πολυ καιρο να κερδισω....

loool

Ευχαριστω [MENTION=14830]tazerom[/MENTION] !!!!

ΥΓ. ....μη πει κανεις τιποτα...ειχα πολυ καιρο να κερδισω....

χαχαχαχα ΚΑΛΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

πόσο καιρό; πέρασε βδομάδα;

Έχω ένα επιπλέον "The Ship". Αν υπάρχει κανείς που δεν έχει ακόμη, μπορώ να του το δώσω και να μου επιστρέψει το αντίγραφο που θα βγάλει. Αλλιώς μπορείτε να περιμένετε για giveaway την άλλη βδομάδα που θα το δώσω σε φίλο που λείπει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.