Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
λοοολ

κ ποιος ο λογος υπαρξης τους εφοσον ειναι f2p?!!

Κυκλοφορούσαν για closed beta πριν την τελική έκδοση του παιχνιδιού (DOTA 2 style). Μετά που βγήκε ως f2p, σου μένουν αναγκαστικά για ενθύμιο. Το μόνο που πετυχαίνει κανείς αν τα προσθέσει στη βιβλιοθήκη είναι ότι μετά φαίνεται μόνιμα το SMNC, αντίθετα από άλλα f2p που εξαναφανίζονται με την απεγκατάσταση.

Όπως είπα, σκουπίδια. Βέβαια, κάποια μέρα μπορεί να αξίζουν εκατομμύρια. :D

Γράφτηκα και γω στο SG τη προηγούμενη βδομάδα, ακόμα παλεύω να καταλάβω πώς και τι. Ποιος κάνει invs στο lab group;

Είμαι στο οfficial thelab.gr group στο steam πάντως.

Μπορεί να είμαι και ο μόνος που δεν έχει κερδίσει ακόμα το The Ship - Complete Pack.:cry:

Τέτοιο κακό χαμό πρώτη φορά βλέπω στο Steam Gifts.:fie:

Μπορεί να είμαι και ο μόνος που δεν έχει κερδίσει ακόμα το The Ship - Complete Pack.:cry:

To έχουν σχίσει. Έδιναν τα κλειδιά δωρεάν σε ένα site, και όλοι βάλθηκαν να ανεβάσουν το contribution rate τους, κάνοντας giveaway αυτά τα κλειδιά. Και είναι άκυρο, γιατί κάμποσοι θα πήραν πολλαπλά κλειδιά, θα ανέβει ο "μέσος" όρος των φράγκων, και στα contributor giveaways θα ζητάνε παπάδες.

Και εγώ δεν έχω κερδίσει κανένα ακόμα...

Ουτε εγω δεν εχω κερδισει το ship..Ελπιζω αυτες τις μερες να το πιασω...

Στάλθηκε από το LG-E610v μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

To έχουν σχίσει. Έδιναν τα κλειδιά δωρεάν σε ένα site, και όλοι βάλθηκαν να ανεβάσουν το contribution rate τους, κάνοντας giveaway αυτά τα κλειδιά. Και είναι άκυρο, γιατί κάμποσοι θα πήραν πολλαπλά κλειδιά, θα ανέβει ο "μέσος" όρος των φράγκων, και στα contributor giveaways θα ζητάνε παπάδες.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό, το Ship θεωρείται ως παιχνίδι από bundle και άρα είναι μέσα στο όριο των 25$ ή 20% της αξίας των non-bundle παιχνιδιών.

Πλέον για μένα (πλην αυτού του group) το κατώτατο όριο για contributors θα είναι τα 50$.

Αυτοί δηλαδή που πήραν 10 κλειδιά, θα τους μετρήσει και τα 10 giveaways στο σύνολο 25$ ή 250$;

Max Contributor Value = 25 + (.2*Bundle)

Όσα και να βάλουν, πάνω από $30 δεν πάει. Κάντε υπομονή να καταλαγιάσει ο χαμός και θα βρεθεί κανένα. Απλά πρωτίστως θέλω να δώσω και σε φίλο εκτός SG, μπας και μπορέσει να γραφτεί.

Θυμίζω ότι κάθε 1 key The Ship βγάζει σύνολο 5 παιχνίδια.

Μεγάλο ρητό το: αν δεν κλαφτείς, προκοπή μην περιμένεις.

20:13 κλέγομαι, γύρω στις 22:00 με περιμένει το καράβι.

Μήπως ξέρει κανείς γιατί στο Steam Gifts, στην επιλογή του παιχνιδιού, το συγκεκριμένο έχει αστεράκι;

Να ευχαριστήσω και τον πλοιοκτήτη Mike T (το όνομα είναι από τον Ατμό), ο οποίος προθυμοποιήθηκε να μου χαρίσει ένα πλοίο (μεγάλη... ψυχή), χωρίς κληρώσεις.

signature.png

Ο [MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] πρέπει να αγοράσει σαμπάνια για να βαφτίσει το καινούργιο του πλοίο.

Μήπως ξέρει κανείς γιατί στο Steam Gifts, στην επιλογή του παιχνιδιού, το συγκεκριμένο έχει αστεράκι;

Όπως προείπαμε, θεωρείται Bundle Game, που σημαίνει ότι μετράει με μειωμένη αξία στο Contribution Value. Η εξίσωση είναι παραπάνω. Μη σε ανησυχεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.