Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

[MENTION=103]hurin[/MENTION] αν και δεν μ'αρέσει το ξεκατίνιασμα (lol) ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις καλύτερα πριν κατηγορήσεις. Για να καταλάβεις όμως γιατί έχεις άδικο:

- Και τα δύο παιχνίδια για τα οποία με κατηγορείς, υπάρχουν στην λίστα των παιχνιδιών μου (στο Flatout μάλιστα έχω ρίξει και πολλές ώρες), άρα αυτά που μου δώρισαν τα έκανα redeem.

- Το Metro 2033 που έδωσα, το αγόρασα 1,5€ από το GMG και ορίστε και η απόδειξη. Κανείς δεν λέει ότι δεν μπορείς να δώσεις το ίδιο παιχνίδι που κέρδισες, εφόσον όμως το έχεις αγοράσει εσύ και δεν είναι regift. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόνισες το private, αφού είχα βάλει το link και εδώ.

- To Flatout: Ultimate Carnage, προέκυψε αφού κέρδισα το Flatout Complete Pack από τον Makam και το Steam μου έδωσε έξτρα κόπια του παιχνιδιού που ήδη είχα. Μάλιστα στο giveaway μπήκα αφού πρώτα πήρα την άδεια από τον Makam. Το ότι έκανα private giveaway είναι γιατί το έδωσα σε ένα duel 2 ατόμων για το group SG Duel Tournament. Ορίστε και το link.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα την διαφορά. :)

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Μου αρέσει που η παρέα λειτουργεί όπως ακριβώς ήλπιζα όταν σας βρήκα.

Η αξία μιας σχέσης αποδεικνύεται στα δύσκολα.

Ευχάριστη η αντίδραση του [MENTION=103]hurin[/MENTION], αλλά κυρίως οι ενέργειες των [MENTION=22279]acct[/MENTION] και [MENTION=4676]tragikos[/MENTION].

Να είστε καλά και οι τρεις.

Το Humble Bundle 6 τελειώνει σε λίγο, οπότε να 2 κλειδάκια για όσους δεν πήραν.

Τα πήρα μόλις, οπότε είναι below average και δεν έχουν κανένα από τα extra παιχνίδια.

Επιβεβαιώνω ότι τα Rochard και Vessel είναι καταπληκτικά και τα 2. Προφανώς και το Torchlight σύμφωνα με όσα ακούω, αλλά δεν είμαι φαν των rpg οπότε δεν ξέρω.

Good luck! :fun:

signature.png

Έχω κ εγώ ένα. Το βάζω μέχρι τις 11 σήμερα το βράδυ για να προλάβει ο νικητής να αποχωρήσει απο του apostolis159 το giveaway, καλή τύχη :D

signature.png

Έχω τα broken sword απο το Humble. Μπορώ να τα κάνω steamgift αφού εγώ έτσι και αλλιώς τα έχω ήδη αγορασμένα.

Εννοείς ότι τα έχεις από το Ingie Gala 9 και είναι ξεχωριστά keys το κάθε ένα; Ναι μπορείς να κάνεις giveaway με το κάθε ένα ξεχωριστά ή ένα με την τριλογία. :)

Εννοείς ότι τα έχεις από το Ingie Gala 9 και είναι ξεχωριστά keys το κάθε ένα; Ναι μπορείς να κάνεις giveaway με το κάθε ένα ξεχωριστά ή ένα με την τριλογία. :)

Πως με καταλαβαίνειςςςς .... παιδί μου εσύ....

Άσχετο:

Σήμερα κέρδισα το πρώτο μου game...

Guns of Icarus Online Beta

Έδινε 15 χιλιάδες κλειδιά και είχε 14 χιλιάδες entries λίγο κωμικοτραγικό ακούγεται...

Έδινε 15 χιλιάδες κλειδιά και είχε 14 χιλιάδες entries λίγο κωμικοτραγικό ακούγεται...

Απλά είναι ένας τρόπος να μοιράσουν κλειδιά για beta ;)

btw προτιμώ να κάνεις 3 giveaways ξεχωριστά παρά ένα με την τριλογία :p

3 θα έκανα έτσι και αλλιώς. :D

Ωχ...πάει το πρώτο, καπαρώθηκε :jester:

Εχω στο inventory 2 beta για το Airmech. Θελει κανεις?

Αν δεν απατώμαι είναι σε open beta πλέον και έχει και έκδοση για chrome (μοιάζει να είναι από τα καλύτερα browser games). Ευχαριστώ πάντως! :p

Download AirMech — Carbon Games

..εγω εχω στο inventory 3 Super MNC. Τι ειναι αυτα?...γινονται giveaway?

Nope. Πλέον είναι f2p, οπότε είναι σκουπίδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.